35

Анонимен

преди 7 години

Четирима са в ареста, двама от тях жени, криминално проявени - не двама а две!

34

Анонимен

преди 7 години

Това е бъдещето на България, сега по селата, скоро по малките градове, след 10 години и в останалите!

33

Истината

преди 7 години

До ГЕРБ и БХКВиж как уцелих коментара.Тиквоний не е никой да променя закони, Това не ти е краля слънце Путин.Тука трябва прокуратура и парламент, а у нас тях ги държат кадрите на ДС и БКП респективно Русия и руските ***.

32

Анонимен

преди 7 години

След закона на Линч ще настъпи мир и справедливост! Само това е начинът, всичко останало е заблуда!

31

художника

преди 7 години

Простата аритметика сочи, че бабата е родена през 1929г. Тази жена помни царя, ВСВ , Тодор Живков и прехвалената ни "ДЕМОКРАЦИЯ" с нейните НПО-та, които я осъдиха на смрът. Жалко, много жалко!!!

30

Анонимен

преди 7 години

Смъртно наказание за такива убийства и само така ще се спре тази напаст.

29

Сащ вече са нула!

преди 7 години

Аууу кво ги чака ромите.... Не искам да си мисля!

28

th

преди 7 години

Какви ценности, какви права на човека? Нашите заучили два-три израза за демокрация, човешки права и свободи, но новини като тази показват точно колко работят за нормалното съществуване на българина. Българите не искаме много, не ламтим за високи заплати, а за някакво достойно съществуване. Жената 90г. се бори с тоя живот, трудила се е, дала е нещо на държавата и изведнъж някой си решава, че за 100лв може да и посегне! Къде са журналистите да зададат реалните за живота въпроси на Бъчварова?!

27

РВ

преди 7 години

Скоро, много скоро шведските маси ще бъдат разчистени. Идва времето когато БХК и разни други гнидички няма да могат и една дума да обелят гледайки как подзащитните им ,а и самите те биват безпощадно избивани, без да могат да се оплачат и да потърсят помощ от никъде. Точно както тази баба.

26

Анонимен

преди 7 години

С гласовете на такива от дпс Радев иска да спечели.

25

ГЕРБ и БХК

преди 7 години

До ИстинатаАве, а на тиквоний какво му пречи, да промени това? Цялата власт е в него години вече! Иначе все нещо му пречи и друг му е виновен! Да излезе пред синия екран, да тропне по масата като мъж, а не да мълчи като...не вижда ли, като е такъв роболюбец какво става с народа? ГЕНОЦИД е това бе анонимнико! Тръгнал си и ти по нанадолнището! Само, че народа сам ще вземе нещата в свои ръце! В неделя ти, Баце, шимейла, СоломончУ, всички организацийки на дотации отвън ще го усетите.

24

Анонимен

преди 7 години

Сега на всички трябва да е ясно защо идват хора като Тръмп ще идват и още беззаконието ражда съпротивата никого не го греят разкриването на престъпленията а не допускането а много хора сме живяли когато нямаше на за да няма трябва да я няма и тази престъпна система

23

1234

преди 7 години

Алооо,Славчо Трифонов що не вписа и въпрос към референдума за притежаване на огнестрелно оръжие за защита в домовете на хората????Да видим тогава дали шведите ще им стиска да влизат в частни домове...Значи хелуин може а пушка неможе...искаме и ние като американците!

22

****

преди 7 години

Такива животни трябва да бъдат избивани веднага и на място,без съд и присъда,тъй като те сами са си подписали присъдата,всички знаем,че по света,вреьителите се избиват на място.

21

mnenie

преди 7 години

Точно затова и в подобни исторически моменти хората избират управници като Тръмп и Хитлер. Просто идва момент, в който на всеки му писва.И контраатаката става брутална, до дупка.

20

Истината

преди 7 години

До ГЕРБ и БХККакво се правиш на луд бе?ГЕРБ има един мандат до средата и един дето още не се знае дали ще го завърши.Истината е, че БСП с коалиционния си партньор ДПС са във властта от началото на някакви си промени(всеки ги е чувал,но не ги е виждал).Колкото и да се напъваш истината е,че и сега кадри на тези организации държат съдебната и изпълнителната власт.Като проруски партии те са съставили законите подобно на руските.Точно от Русия е взет термина - превишаване на правата при самоотбрана

19

Анонимен

преди 7 години

Добре бе какво трябва да се случи за да започнат да ги трепят тия животни ?! няма смисъл да ги арестуват, полежат малко по затворите на наша издръжа и после пак излизат и правят престъпления. За убийство накзанието да е смърт! Какъв човек трябва да си, за да задушиш възрастна жена и после да имаш нормален живот ? Това е гадна *** която трябва да се изтрепва.

18

Истината

преди 7 години

Сега нали Тръмп стана президент?Той е за притежанието на огнестрелно оръжие!Нали вървим към Америка!?Ами нека политиците ни направят закона за самозащита като американския!Да го направят ама няма да го направят, защото ги е страх, че народа ще им изрине koмyнистическите кратуни от лицето на света.ХахахахаДокато ни управляват комунисти ще е все така.Не си мислете, че ще имате някога право на самозащита докато кадри на БКП и ДС управляват.

17

Аз

преди 7 години

До Анонимен към какво ? :) чуек, към убийството? към издевателството на "малцинството" към Българи? към безразличието на държавата и полицията ( която е масово безсилна ) и т.н. ...

16

КРАСИМИР ИВАНЧЕВ

преди 7 години

СИГУРНО ПАК СА НЯКОИ ГЛАДНИ И БЕЗРАБОТНИ ДЕТО ДЪРЖАВАТА НЕ ИМ ДАВАЛА НИЩО.НОВИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ПРОМЯНА В НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС.И ПРИСЪДИ С НАТРУПВАНЕ .ЗА ВЗЛОМ ТОЛКОВА ЗА ГРАБЕЖ ТОЛКОВА.ЗА УБИЙСТВО ТОЛКОВА И КАТО СЕ СУМИРА ЕТО ТИ ЕДНО 50 60 ГОДИНКИ.АМА НЕ В ЗАТВОРА НА ЛЕЖАНЕ.БАЧКАНЕ ДО ПРИПАДЪК.