335

Анонимен

преди 7 години

Бабо Меркел где така ?На църква бе Трам Ага.

334

Дебора

преди 7 години

БРАВО !Сега всяка жаба, ще ще се научи да си знае не само гьола, но и мястото в гьола!

333

Анонимен

преди 7 години

До 422Изглежда, че изобщо не си запознат с нищо и говориш наизуст, каквото ти е казал тати и следваш стадото овце, които нямат собствено мнение и кълват едно и също без реални аргументи или да го кажа на твоя *** език "той каза, че трябва да е така, значи е прав"Приятелю, вярваш или не жените взимат винаги по-правилното решение, отколкото един мъж, било то трудно или лесно. :)Също така са по-образовани.В училище защо са те възпитавали и учили предимно жени?

332

Анонимен

преди 7 години

Да очакваме ли официално Третата световна война с избирането на Тръмп ?

331

321

преди 7 години

Първата работа на Тръмп е да премахне узаконените извращения и размиването на половете!

330

Иво Инджов

преди 7 години

Колеги,новината е крайно неприятна,но ви уверявам,че всички наши централи по спам в момента усърдо работят по нови опорни точки,както и по новите ви имена,от които да пишете.Ще бъде трудно да ближем там където сме плюли,но ще се справим.Ние винаги се справяме !Нашите са щедри.Докато чакате инструкции не си губете времето.Можете да вмъквате измислици от наши възрожденци,както и да напомняте,че Русия убива деца в Сирия и не може да прави коли и смартфони. Искрено ваш: Агент Ивайло.

329

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 419Как стигна до това заключение, ако не е тайна?Знанията, опитът и всичко друго, което имаш е благодарение на ЖЕНИ - приеми го!

328

Алекс

преди 7 години

Следя немската преса.Немците са в ступор и шок.А" нашият" министър председател идва да се целува с предател ката Меркам. Канцлера на нация страхливци.Ще разрешим ли на неадекватни хора да определят съдбата на децата ни и да заселват прекрасната ни Родина с "бежанци",затова ли са умирали дедите ни!?Затова изборът е Радев.Никога досега не съм гласувал за социалисти,но сега аз и цялото ми семейство ще го направим за втори път.Защото някои се само забравиха. Край на YES политиката.Време е!!!

327

:)

преди 7 години

До Анонимен 415О, естествено! Правилното решение е да сложат феминист, който тотално се изложи през последните месеци...... правилният избор беше да сложат за президент човек, който има долно отношение за жените.... ама нали...... хващаш я за п*тката и можеш да си правиш квото искаш с нея :)Похвално е също така, че иска да *** дъщеря си!

326

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 410 Пише ги в ИНТЕРНЕТ. Официални данни от Русия А твоите данни да видим?И да уточня - ИНТЕРНЕТ - глобална мрежа, където хората могат да споделят и да се информират. Малко по различно е от това да взимаш по 2 стотинки на коментар!!!

325

Анонимен

преди 7 години

На 11.9 си събориха кулите близнаци а на 9.11 си назначиха президент.Задкулисието което стоеше зад Буш и Обама ,днес е зад Тръмп.

324

орк

преди 7 години

Нали знаете, че не е окончателно? Някой знае ли изобщо как протичат изборите в САЩ? - Явно не!

323

Анонимен

преди 7 години

С "Бай Тошо"живяхме повече от 30 години с "куку-президент",сега и американците ще видят,какво означава това.Дано не се случат непоправими неща за тях и света.

322

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 381Вай, вай, вай......и откъде ги "изкопа" тези "данни" бе......Ще си умра от смях....Абе, днешната победа на Трамп ви удари като с мокър ***....толкова сте неадекватни ***...хи-хи-хи.....

321

Анонимен

преди 7 години

И ти си интересен образ. Както пишеш "удобрявам", явно ставаш само за 2 стотинки на пост.

320

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 405Пълни глипости. Такива данни няма.

319

Любака

преди 7 години

Помията, която изливат срещу Радев ще си я сърбат в понеделник.Напред и нагоре народе, както МИГ-а!

318

:)

преди 7 години

Шорошливите са интересни образи :) Хем Рашата била фалирала бензиноколонка, хем Рашата избрала Президента на великите САЩ :) Шороши, ако пишете за пари - ОК. Не го удобрявам, но като не ставате за друго... все пак и вие трябва да ядете. Но, ако ги мислите тези работи е най-добре да се гръмнете.

317

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 398Аха, моята не е вярна. Ами да видим твоята тогава. Или ти ги посрещаш на границата и броиш???

316

Анонимен

преди 7 години

Целият свят поздравява най-мощният президент на панетата !