186

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 225.Отивай му го проверявай,какво чакаш.Нямаш си и на представа,колко пъти е проверяван,заради думите му,които не се харесват на власт имащите.Слави е на сцената от 17 години.Има фирми,като всички нормални бизнесмени.Направи си и ти фирма и си работи,ако го можеш,като Слави и ти ще имаш.Чувал ли си за свободна пазарна икономика?Колкото по добре правиш това,което работиш,толкова повече печелиш!Защо не търсиш сметка на ония лалугери в парламента,от къде им са богатствата?

185

Анонимен

преди 7 години

Къде са били тези членове на избирателните секции, да следят за поставянето на бюлетините? Другото странно е как точно около 13 000 гласа не достигнали? Управляващите отново ни направиха на маймуни.

184

(-_-)

преди 7 години

Това както каза нашия стар приятел Жорж Ганчев е 'курт капан' друг е въпросът, че тоя референдум не прави нищо друго освен да консолидира големите партии, а малките ще бъдат задушени.. Освен това широко отваря врата на големия бизнес да субсидира партии (под масата), разбира се:)

183

Анонимен

преди 7 години

Няма как.... На оръжие... Стига толкова

182

Алис

преди 7 години

Бюлетините,трябваше да са с кочан ,номера и печат,както всички останали.Малко уважение,от управниците,към народа си нямат ли?Бюлетини в пликове,после пликовете не стигнали.Аман от подкупени и корумпирани чиновници. и в комисиите и в ЦИрК.На българите в чужбина,скроиха номер,нарочно забавяха хората с тези две декларации,попълвани на ръка.Има ли нещо нормално,което да се случи в тая държава?Гласовете,които не признават,ще им изиграят много лоша шега.

181

Анонимен

преди 7 години

Ромите ще гласубат за бат Сали ако ще и в три тура да са изборите.Край

180

Анонимен

преди 7 години

Понеже никой от подкрепящите референдума не може да ми отговори на въпроса за Самоков, ще ви отговоря аз. Това е стискащия палци да мине референдума настоящ и бъдещ депутатин - БАТ САЛИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ.

179

Х

преди 7 години

Не значи ,че ако на някой не му харесва мажоритарната система трябва да манипулира избора.Това пи е честна демокрация,не това е пример че всичко е фалшиво в България.

178

Ива

преди 7 години

Чувствам се засегната и разтроена, простете невежеството ми... сега ще се разплача :(

177

Lan

преди 7 години

До никиПодписите бяха единствено и само за Президент! Умишлено от ЦИК не направиха втори списък за гласуващите за Референдум! Може и от цели секции да изхвърлят бюлетините и никой не може да ги хване в нищо!

176

Анонимен

преди 7 години

Ива отговори ми на въпросаЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВА РОМСКАТА МАХАЛА НА САМОКОВ?

175

Ива

преди 7 години

До байхуй - Мажоритарната избирателна система предшества останалите и доминира в страни, където либералната демокрация се установява най-рано, каквито са САЩ и Великобритания. Тя се характеризира с това, че изборите печели този кандидат, който получи мнозинството от гласовете на избирателите в даден избирателен район или в национален мащаб. мен поне не ме е срам да си напиша името

174

Анонимен

преди 7 години

Галена ще изглежда по-добре като председател на народното събрание от Цачева.

173

Ива

преди 7 години

До Анонимен - инече и Цецка пее и танцува

172

Ива

преди 7 години

До Анонимен - по добре Азис вместо Александър Томов, дето фалира Клемиковци и окраде ЦСКА, и дето беше разследван за измами и корупция!!!

171

Анонимен

преди 7 години

При мажоритарни избори мисля че най-голямата парламентарна група ще е на Митко Пайнера. Със Слави ще изглеждат СУПЕР.

170

Ива

преди 7 години

Спрете да слушата какво Ви пее радиото и вземете се образовайте... 25 години се тъпче на едно и също място!!! очевидно нещо не работи в тази система - три пъти режа и все късо!!! Всичките са от едно котило, все агенти!

169

Анонимен

преди 7 години

До ИваАма Азис го знаеш нали. И въртиш гюбеци по дискотеките като го пуснат.

168

Анонимен

преди 7 години

Въпрос към подкрепящите мажоритарната система. За кого ще гласува ромската махала в Самоков?

167

Ива

преди 7 години

Много ми е любопитно как при мажоритарна избирателна система ще влязат 50%+ от ГЕРБ, след като никои не им знае иметата искам да разбера? от партия ГЕРБ аз мога да назова трима - Бат Бойко, Мама Цеца и Цецко Цветанов - другите са ми пълна мЪглЪ, как ще гласувам за тях НЕ МИ Е ЯСНО!!!