18

нидерланд

преди 7 години

Трайков предизвика Цачева: Да ме убеди да гласувам за нея!---------------Меракът на Трайков е да пробва хардкор с бивша стругарка!?))))))))

17

одобрявам

преди 7 години

така е_ трябва да се говори по същество и конкретно , а не като ОЗ то с клишета и надути фрази.НО В МОМЕНТА интереса на България изисква обединение на всички разумно мислещи и правилно ориентирани хора.Личните чувства и обиди трябва да бъдат отложени в името на по_ висши идеали в полза на бъдещето на децата ни

16

ognyanz

преди 7 години

До "Атлас"; Не знам дали Трайков е искал, но го направи Марешки, а не той. Марешки свали цената на бензина в неговите бензиностанции. Както беше писал Николай Хайтов в "Мъжки времена": Едно е да искаш, друго е да можеш, а е трето и четвърто да го направиш.

15

Атлас

преди 7 години

Гласувах за него,спомнете си че той единствен искаше да разследва монополите (за цените на бензина) и затова го свалиха.........Има качества момчето,макар че не-знае как да се подстригва :)))

14

Анонимен

преди 7 години

Г-н Трайков, каква съдебна реформа бълнувате? Вие самите нямате интерес нещо да се промени там. А няма как да гласувам за човек, който бива воден от партийния си лидер на интервю в разгара на кампанията и практически почти не му дава думата да каже каквото и да е. На всичкото отгоре се засягат теми, които са в правомощията на изпълнителната власт, а не на президента. Но така е с подставено лице като Цецка...

13

Анонимен

преди 7 години

Да се чете:"очаквам Рабфакова да ми предложи толкова пари на които не мога да откажа". Все пак ГРОБ изтеглиха 16 млрд. заем и са заделили поне няколко млн. за подкупи на изборите. От първи тур се видя, че цели р0мски махали, цяло Столипиново са гласували за Рабфакова. Случайно е нали! При р0м-ляните случайно гласуване НЯМА! Който иска да му изберат президента с купен вот нека гласува за Тетка Простачева или нека си седи у тях и да не гласува. тогава купените гласове имат по-голяма тежест.

12

Анонимен

преди 7 години

Въпросът е поставен тенденциозно, истината е че трябва да избираш между: червен генерал, путинец и Цачева, това е цивилизационен избор, всичко е по-добро от петата колона, Трайчо и кукловодите му да не се правят, че не им е ясно.

11

анонимен

преди 7 години

вие не сте никакви десни щом се занимавате изобщо с герб затова и200 000 гласа са ви много не си направихте изводите за тези 26 годиникак се прави политика подвеждате се по приказките на западняците и годокарахте до това положение

10

Анонимен

преди 7 години

Ти въобще кой си ?

9

Кирил Софийски

преди 7 години

Това дупе найстина се взима на сериозно ! Хич не може да се сети ,че е от класата на пищова и петното !

8

Някакъв

преди 7 години

Тоя ми се струва, че реве и гледа да откърти някой лев, защото след неделя ще бъде забравен и гладен. Продажни душици прокажени.

7

Анонимен

преди 7 години

Цачева е втори мандат начело на законодателния орган! Защо сега трябва да обещава неща, които е трябвало вече да е свършила? Точно затова рейтингът на парламента е по-нисък от всякога.

6

ЛОБИСТА НА ЕВН

преди 7 години

тръгнал да се прави на политик. Такива са за отстрел / политически и съдебен /. Ловния сезон на сороски агенти започна

5

Хейтър Тролев

преди 7 години

На този не му стига с кебапчета ,скъпо ще продаде подкрепата си за Цачева - мешана скара си е поръчал.

4

ХВАНИ ЕДИНИЯ

преди 7 години

Бутни другия. Освен тъмносини пещерни антикомунисти кой бе Трайчо ще гласува за такива мишоци като теб и пребоядисани партийни секретари с РАБФАК образование като леля ЦЕЦА - МАМАТА

3

Циганин

преди 7 години

Щом и нейн бивш колега се съмнявам в нейните виждания и качества , то е ясно ,че Цачева не става за президент на България.Иначе съм съгласен с Трайков ,че лошо си свършиха работата от ГЕРБ и в чужбина е с лоша организация.Абе ТЕ (герб) нне могат да управят да се гласува нормално ,па тръгнали България да управат .

2

Анонимен

преди 7 години

Цачева и съдебна реформа, хахаха. Комунистка която се е възползвала от всякакви облаги не може да се бори с това. Тази жена е от БКП не от БСП, а 27 г. уж изхвърляме комунизма.

1

Анонимен

преди 7 години

Казано иначе, да дойде Бай Ойх, да ми целуне ръка, да се извини, че ме ***...а преди, след това да ходи да целуне ръка на Радан, па ще видим по - подир.