82

Жалко!

преди 7 години

Най-добре беше да спечели Господин Не подкрепям Никой! Щеше да е независим президент, нямаше да слуша нито Москва, нито Вашингтон! А и Господин Никой щеше да ни излезе много евтино, защото нямаше да пътува, да получава заплата, нямаше да има нужда от помощници и съветници! Чиста далавера си беше...!

81

Предложение

преди 7 години

До балканска колония 106 България да стане 51 щат на Америка.Ще ни изтеглят като локомотив от блатото в което ни вкараха знаете кои.

80

елемаг

преди 7 години

Това заслужават за крадливата си и обирджийска политика .За намалените субсидии в земеделието.За овчите им гяволъци във всеки един отасъл.Никога до сега не съм гласувал за човек подкрепян от БСП , но съм пинуден .

79

Анонимен

преди 7 години

На Радев проблемът му е между ушите.

78

чужди езици

преди 7 години

Как така не говори чужди езици госпожа Цачева? Говори свободно утърчински и герберски

77

Позорно честно

преди 7 години

Видяхте ли официалните данни на ЦИК за гласуването в Турция. Както им е наредено, така са гласували. Позорно честни избори, няма що.И сега като им дадат заповед ЦЦ, като гласуват приятелите на ЦЦ от Столипиново, като напазаруват още, като фалшифицират повече - ето ви ЦЦ позорно честно избрана за президент. Президент/ка, който заселва бежанци в България по постановление 128 и ни унищожава държавата. А как ще приема парадите просто не ми се мисли.

76

Анонимен

преди 7 години

Не ме интересува Радев. Просто на балотажа ще гласувам срещу Мутрата, "демократката" Цацка и комунистическата партия ГЕРБ!

75

Анонимен

преди 7 години

...в неделя удоволствие 5 в 1....избираш Радев- махаш Борисов , Кунева , Ненчев , Москов , Цецка .....

74

Анонимен

преди 7 години

Каква невероятна новина Днес.бг На Цачева и бил зле английският на генерала английският му е перфектен щото го е научил за няколко месеца. Абе вие имате ли нещо в между ушното пространство? Те са единици политиците които говорят свободно английски и мога да се обзаложа, че генералът не е сред тях, той май и политик не е между другото.

73

анонимен

преди 7 години

ние безпартиините избрахме ген радев тои сьщо е базпартиен така че да не сеопитва герб да го пришива кьм бсп тои е издигнат от иниц комитет и това едостатьчно по закон това е чист мажоритарен вот лично за него а не за бсп и иотова

72

защо го харесват

преди 7 години

генералът прилича на Тато! Също!

71

Гост

преди 7 години

Много жалки коментари. Ако избирате президент по външен вид - сивото ви вещество е с огромен дефицит. Затова не пишете нищо по същество.

70

Сминдух енд чесън

преди 7 години

Тежко е днес да си пиар на Цачева

69

Иван П

преди 7 години

Нищо лошо няма ако за президент си имаме един такъв човек като генерал Радев . Аз не съм за БСП или с ляво виждане но просто Цачева не е за тази работа . А и заканата на Борисов не е проблем за никого . Какво като си подаде оставката няма да свърши света я .

68

Сексолог-путколог

преди 7 години

До Цaчевa е трaвеститДа. Прав си, ако съдим по това което виждаме на снимката. Класически травестит, при това много грозен. На всичкото отгоре и ***. Има и нещо друго. Една част от женските индивиди по рождение са сбъркани "мъж-жена". При тях клиторът е с размери 5-7 см. с оформена глава, срамните устни са големи, като едната от тях покрива външния отвор на ***. Според мен Цачко/Цачка е по скоро "жена-мъж", до като началника и е "мъж-жена", това беше потвърдено и от кмета на Симитли.

67

Анонимен

преди 7 години

Представете си я без коса! Та това е мъж!

66

Анонимен

преди 7 години

до 103 Гласувай си за стругарката! Кой те спира? Впрочем не те ли е срам да гласуваш за тази?

65

Анонимен

преди 7 години

Няма да коментирам владеенето на английски на госпожата (те от Файнейншъл таймс ако знаят колко депутати у нас не знаят инглиш!).Безпокои ме повече завръщането на БСП и ДПС на власт отново. Българите имат къса памет и сигурно са забравили митингите и гнева срещу червените само преди 3 год.!Бирисов не е цвете, но държи положението къде по-стабилно. Ако има предсрочни ПИ и спечелят бсп /дпс, страната ще капитулира. Вече 25 год. това се повтаря- едните изместват другите, после обратно и така до безкрай. От Осанна до Разпни го. Що за мазохизъм?!

64

Анонимен

преди 7 години

Когато стане дума за политици без езици, питайте преводачите какво чуват, но не превеждат. Няма успешна външна политика без поне един общ език равните по ранг. Ако няма общ език и свобода на общуване, политикът е един аутсайдер на когото се гледа като на човек с изостанало развитие. В нашия случай това с изостаналото развитие си е факт при премиера, а сега искаме и да го повторим. Хайде стига сте подценявали избирателя! И децата вече говорят английски!

63

Анонимен

преди 7 години

Още не са питали АЛФ (Роро от DrisBrother) какво мисли за Ракел Ачмонек. На хората им писна от кукли на конци. И Бат Пожарникар се беше наежил още от преди, но му потънаха гемиите. От 27 години хората гласуват само наказателен вот! Не си го набиха това в тъпите и алчни кратуни.