101

До 96

преди 7 години

Няма кой да ти се върже на глупостите, смърдяща червена лисица!Тия плюсчета,където си ги чукате сами да ти влезат отзад!Кога най-после този сайт ще прекрати появата на 10-15 анонса за една секунда?Май плюсчетата ги слагат от ДНЕС.БГ?

100

раданчо

преди 7 години

мамо оти ти фчера мълча като пре.пик.ано мушкато, докато бащицата наслънцето бълваше поредната си словестна диария?оти ти не го прекъсна както многократно заявяваше ф ефир на партийните ви радия и телевизии?оти не метнахе остафка, както обещавахте надлъш и на шир, аз много не обичам когато маман ме лъже. И дай да продължим да си мълчим че ако извадиш купените ромски гласове ще имаш прочент като на реформаторите и да не им се караме многго защото някакси става неудобно.

99

Анонимен

преди 7 години

Генерал Радев никога не е членувал нико в БКП, нито в БСП.А дали могат да кажат същото Борисов, Цветанов и рабфакаджийката Цачева ?

98

Анонимен

преди 7 години

Тези, които ограбиха България, безродниците и продажниците ще се съюзяват срещу БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. Нека не им го позволим - ВСИЧКИ ЗА ГЕНЕРАЛ РАДЕВ НА БАЛОТАЖА. Да им покажем, колко жалки са герберастите и лакеите им !

97

ДО 98

преди 7 години

Кого уби Костов бе,?Ей такива безмозъчни като теб гласуваха за царя, после за Боко, а следващият път ще гласуваш и за Каракачанов!

96

Няма лошо

преди 7 години

И с бъклица да идеш все тая-те себе си не могат да оправят,ти помощ искаш.До оня ден Бойко ги унижаваше на шарени пилинца-сего се сетихте.Рано или късно всички губят,но вие сте решили да е без достойнство-когато Москов съвсем изтрещи като снощи значи нещата съвсем са се скапали.Голямо его-жалък финал

95

Лека ви пръст

преди 7 години

Цачева Идвам с надежда.Надежда за какво? Да легнете в гроба на политическия *** плечом к плечу с деформаторите. Ами самоубивайте се, ваша воля. На мен не ми остава нищо друго, след като не мога да преодолея презрението и отвращението си към деформаторите, до които се надява да легна Цецка, да гласувам за Радев. Гласуването е задължително, какво да се прави. Избор! И погребение на 2 партии в едно да спестим разноските.Лека ви пръст.Колкото и да купувате, няма да ви стигне.

94

Анонимен

преди 7 години

идваш идваш ама електората на РБ негласува подстрой да знаешотвръщение или не за Радев ще гласувамедин които постоянно ни излага пред хората ни стига, че сега и ти

93

Анонимен

преди 7 години

Шрек търси подкрепа :)

92

ха-ха

преди 7 години

Непрекъснато плюеха по реформаторския блок,а сега му искат подкрепата. Готови са стойка на глава да направят само и само да спечелят.

91

Анонимен

преди 7 години

И кво ся? Цецка от майка на нацията се превърна в майка на ромите. Другите деца не я припознаха....

90

Анонимен

преди 7 години

ПОДКРЕПА ОТ УМРЯЛО КУЧЕ???

89

Синя пъпка

преди 7 години

Сините отломки са абсолютно неспособни да помогнат Цецке.

88

Анонимен

преди 7 години

С гласовете на (звездички), (други звездички) и реформатори, далече няма да стигнеш Цецке. И не плашете хората с "мрачното минало", защото такъв непрогледен мрак не е имало във всяка област от живота. По-добре се огледайте и ослушайте какво ви говорят хората. За какво ми е неосъден престъпник от "реформиран съд". Организарайте г/е/й-парад. Това може да ви сплоти повече

87

стар седесар

преди 7 години

Никога, ама абсолютно никога няма да гласувам за Цецка Цачева. Моят глас на балотажа е за вас, генерал Радев.

86

Анонимен

преди 7 години

Йиека магарица, кобилеста. Да хваща мотиката и гегата и да става овчарка. Нали Боко харам това посъветва студентите. Каза им хващайте гегата и овчари, знаете ли как се купува овнешкото месо в Европа.

85

Анонимен

преди 7 години

Ама тя цецка бивш партиен секретар - -каква антикомунистка се оказа само.

84

Гласувал за ГЕРБ уви

преди 7 години

Реформаторите са зомби-рекетьори. Мъртви са, но с мъртва ръка продължават да крадат и обират. Питам Бойко следното. Защо пропиля и излъга народното доверие в ГЕРБ, възкресявайки от мъртвите мъртвите крадци и убийци костовистите и царистите в РБ? Лъжец. След това коленопреклонно отиване при мъртвите убийци и престъпници, аз плюя на теб и няма да гласувам за никой повече от ГЕРБ. Да е ясно!Край! Това, което правиш е АМОРАЛНО! АМОРАЛНО КАТО кОСТОВ И ВЕЧЕ - КАТО ТЕБ, БОЙКО!

83

gtf

преди 7 години

какво ли не прави човек, че да остане във властта. Като гледах пресконференциите на всички, що омраза и жлъч се изля.. нямате срама от нищо. Да губите достойно също не можете, какви хора сте, изобщо хора ли сте ... ако зависеше от мен щяхте да копате градинки за парче хляб, докато не се превъзпитате

82

Рафа

преди 7 години

ШЕФОВЕТЕ НА РЕФОРМАТОРИТЕ ЩЕ ИМАТ ДА ВЗЕМАТ. АЗ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА ТЯХ, НО НА БАЛОТАЖА ЩЕ ПОДКРЕПЯ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ЗАЩОТО АКО ГЛАСУВАМ ЗА ЦАЧЕВА ЩЕ ПОЛУЧА НЕЙНИЯ ШЕФ, А ТОВА Е НЕМОРАЛНО. БОРИСОВ НИТО Е ДЕСЕН НИТО Е ЛЯВ, А Е АЛЧЕН ИНДИВИД С ТЪМНО МУТРИНСКО МИНАЛО.