101

Фронто

преди 7 години

Към 126:Има го и това- популисти, лъжци, тарикати ... Ами нали ние можем да мислим,да преценяваме и отсяваме! Но за да избереш нали трябва да познаваш тези м/у които избираш. Как иначе!?

100

Анонимен

преди 7 години

До ФронтоТ. е. според теб демокрацията работи само ако избираме познатото. Ами тогава може да гледаме сегашните политически негодници вовеки-веков само щото са познати.

99

Анонимен

преди 7 години

Борисов има един силен ход и ако е достатъчно умен ще го изиграе. Той може да оттегли кандидатите на ГЕРБ на втория тур. Ако балотажът е между Цачева и Радев, всички ще се обединят срещу Цачева, но ако балотажът е между Каракачанов и Радев, всички ще се обединят срещу Радев.

98

Фронто

преди 7 години

Много моля всеки един от нас да се замисли какво се случва! Какво правим? Как избираме("избираме"?)?От всичките кандидати имаше е д и н _ е д и н с т в е н никому не познат! И тъкмо той събира най_много гласове!? Демокрацията НЕ работи така; абсурдно е дори! При демокрацията трябва да си на политическата и пъблична сцена; да те има в обществения живот; открито и публично да защитаваш позиции! Хората да познават и позициите ти и ТЕБ като персона! Моля ви,замислете се_много е сериозно това.

97

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ имаше много добър резултат преди да излъчат кандидат за президент. Тогава над 30 % заявяваха желание да гласуват за кандидата на ГЕРБ без да знаят кой е. В момента на излъчването на Цачева разочарованието беше тотално и подкрепата започна да се срива. Недоумявам как можаха да извадят най-слабия от възможните кандидати, освен ако целенасочено не се опитват да загубят изборите.

96

Анонимен

преди 7 години

НОВА ТВ да направи един репортаж с Цецка Цачева на немски да се види колко добре знае немски , понеже в википедия пише че владее свободно немски което означава че немския е добър като българския и

95

Цъфнал ГЕРП

преди 7 години

Браво на Бай Х! Вдигна БСП от гроба, сега се очертава да управлява напролет в коалиция с Болен... ако не успее зорлем да загуби и парламентарните избори както успя да се издъни на тия. Каквото човек сам си направи...

94

Анонимен

преди 7 години

Марешки, ако не беше мюре на управляващите, нали досега щяха да му разкатаят бизнеса. Щом никой не го закача, значи е удобен на Борисов.

93

чао герб

преди 7 години

Шок,Радев печели в София с голямо мнозинство!!!

92

Анонимен

преди 7 години

Театъра ви прозира! Боже пази България! Бившия бодигард на Тато, понастоящем премиер, нарочно губи изборите чрез най-отвратителната си персона - Цецка. На власт идва новия месия посочен от ЦРУ - Радев. Той хем щатски агент, хем бил червен генерал. Чудо. Правителството си отива. Спират евро-фондовете. България се превръща в лагер за араби. На лагера за араби не му трябват евро-фондове, магистрали и индустрия. Сценария е ясен, и не е добър за България!

91

Анонимен

преди 7 години

Снощи подкрепих Каракачанов, много се надявах да стниген до балотаж., но при това положени остана само Радев - не че ми е много симпатичен, но Борисов трябва с камъни да бъде изхвърлен от властта.

90

БОЙКО ИЗМАМНИКА

преди 7 години

Марешки е мюре пуснато от ГЕРБ да обере протестния вот.)Тези 11%, които гласуваха за Марешки по принцип щяха да гласуват против ГЕРБ.Марешки е един обикновен шарлатанин.Човек забогатял на гърба на здравето на българския народ няма как да е борец за правда.Марешки е продукт на тази Система, срещу която той се обявява.Ако не беше такава именно Системата, в която живеем Марешки нямаше да бъде милионер.Задайте си въпроса как е натрупал богатството си Марешки.Откъде е взел първия си милион.

89

той е

преди 7 години

Путин президент ...

88

Анонимен

преди 7 години

В Автобиографията на Цецка Цачева пише че знае свободно немски но в СОУ Анастасия Димитрова в Плевен където е учила се предодава само английски и френски , не е ясно от къде и как така знае немски , пак работа за ДАНС , между другото бизнеса с Менте-Допломи върви добре

87

Анонимен

преди 7 години

Ако Радев се бе появил на дебата преди седмица, щеше да има ОЩЕ по-голям резултат. там Цецка изгуби много гласове, като не се яви, но И Радев сбърка. можеше да я атакува, а позволи да го критикуват.

86

Анонимен

преди 7 години

до 100 - зависи какво говориш под говорене "против" - каракачанов казва, че не трябав да сем зависими нито от Вашингтон, нито от Москав, а да имаме умерена позиция. Той не може да лае, само защото заповедта е от някой "голям брат". Радев в много отношения снощи се доближи до неговото говорене, макар да има разлики.

85

младежът

преди 7 години

От трън та на глог. Цял живот синьо или червено. Разочарован съм от българския народ.

84

Анонимен

преди 7 години

нито ПФ, нито РБ подкрепят цецка цачева не лъжи. Трайчо Трайков, радан Кънев, Светослав Малинов се разграничаха от цецка Цачева. тоав че Лукарски, Кунева и москов искат да са министра не им праив чест, но Москов не е член на ръководството на ДСБ - ДСБ взе позиция ПРОТИВ. Трайков също е ПРОТИВ.ПФ призоав да се гласува ПО СЪВЕСТ.цачева я подкрепят само турц-ците от ДОСТ.

83

Анонимен

преди 7 години

Няма един който да става за Президент

82

Анонимен

преди 7 години

"Nqma da glasuvam za GERB zashtoto Boiko e mutra. Shte glasuvam za Mareshki" - narodnata madrost...