63

Див ирокез

преди 7 години

Ей, Москов, как досега не сте се сетили с пилето шарено да ни пуснете да гласуваме само срещу пръстов отпечатък?

62

Препатил

преди 7 години

Москов, смени си дилъра, че с тая кофти дрога само простотии ръсиш и не спираш да се излагаш. Като дойде време да те хоспитализират, ръцете ти ще треперят, няма да уцелиш четеца за отпечатъците и ще си умреш в абстиненция преди да дойде медицинската доза.

61

Ивана от бостана44

преди 7 години

Глейте го бе наглеца,сякаш някой го пита,какводопуска и какво не.Дали му е обидно или не.Двамцата с началника му Б.Борисов са българоубийци.Това правителство написа най-лошата история на България.Тотални некадърници.Само един читав имат:Томислав Дончев

60

Мучачос

преди 7 години

Я па тия.Построиха комунизЪма,сега тръгнали да строят и капитализЪма.Където има кьор софра,те наредени.Дригари,ще правим пълна ревизия на бандитския ви преход,тъй,че вземайте се в ръце,защото айроплана на летеца ви ще попадне в "свредел" при което спасение няма.

59

Анонимен

преди 7 години

губернията си заслужава и мизерията и прескъпите горива и дъртото население и руската робия хахахахаха чудя се как живеете ( оцелявате) тук за постоянно, чесно си признавам нямам обяснение

58

Анонимен

преди 7 години

Пръстов отпечатък? Абсурд!

57

Пешо

преди 7 години

Абе тоя е ясно че се на ака ама защо му беха нужни пръстови отпечатъци има Емека за тази цел?

56

ДРОГАТА от ВАШИНГТОН

преди 7 години

напоследък идва с лошо качество

55

Анонимен

преди 7 години

Мале мале, на кой сме оставили Майка България.

54

Анонимен

преди 7 години

Животът ни не е футболен мач! Омръзна ми неграмотни и алчни физкултурници да се упражняват върху достойнството на българина!

53

Mopcku_

преди 7 години

То па с откачен Министър на здравеопазването я скопосахме ... А президента е почти и само представителна фигура на нацията. Предоставените му конституционни инструменти не биха могли да създават политики. За сметка на това пък луд министър видно може да съсипе здравеопазването ...

52

Я па тоя!

преди 7 години

Тоя да вземе да се прекръсти на Вашингтонов ! Значи, червен генерал за президент не може, а тиква за министър председател може!?

51

Мучачос

преди 7 години

Другаре,и да плюете Москов или Борисов все тая.Вече сте аут.Мачът има второ полувреме,когато стадионът ще се напълни и вашият човек ще бъде освиркван.

50

Анонимен

преди 7 години

мека китка

49

Сминдух енд чесън

преди 7 години

Това, че някой се упражнява в политика не го прави политик.

48

68715

преди 7 години

Ако този господин е толкова лекар, колкото е политик то жална им майка на тези които той ще лекува.

47

Защо да е обидно

преди 7 години

това, че Марешки се е класирал пред Реформаторския блок?Марешки е олицетворение на човек, който е успял да се пребори и да преуспее, на човек, който не се страхува да каже това, което мисли? Той в прав текст каза, че не желае българският президент да бъде избран с гласовете на онези, на които ти, Москов, се извини, след като ги нарече с думата, която най-много им подхожда!Реформаторският блок отдавна няма общо с онова СДС,на което разчитахме и в редиците на което се борихме. Сега е на Пръмова

46

Анонимен

преди 7 години

Абсурдът е надрусан ,неадекватен, опулен, гро3ен 3дравен министър!

45

М, да ...

преди 7 години

Москов е наркоман - професионално мнение на психолог /не мое/! Зависим, много зависим от дрогата и ГЕРБ! Неадеквоатен е! Поредната причина ГЕРБ да не са във власта - министър наркоман!

44

Анонимен

преди 7 години

Ега ти изтъркания шаблон - за НАТО и ЕС. Всички комарджии във властта размахват това плашило. Кой ви е казал, че само вие сте за ЕС! Т.е. - който не е с вас - той не за ЕС! Болшевик! Но сегашното ЕС е проблемно - не можем да приемаме колониалистичен диктат и лукави номера като за *** да ограбват народа ни. А НАТО е "друга бира" - агресори, които нагъчкаха Европа с военни бази, направиха страната ни прицел, скараха ни с историческия ни РЕАЛЕН защитник, измислят ни врагове, не ни трябват!!!