129

_Революционер_

преди 7 години

Браво Радев смачка ги!!!

128

Анонимен

преди 7 години

Я ВИЖТЕ КАКВО Е НАПИСАЛ варг под снимката си на челната страница в м-репортер "Арт пространство в Шумен"ахахаха

127

Katrin

преди 7 години

Слави Трифонов има желание да промени статуквото но не знае как. За да построиш кораб е нужен архитект и хора качествени със знания и добродетели. Референдума по никакъв начин няма да има резултат. Жалко за хората.

126

Katrin

преди 7 години

Пак избори и пак едни и същи клоуни. Партийната избирателна система е остараля и не може по никакъв начин да подобри живота на хората. Партиите разделят както и религиите. За да тръгнем напред е нужно да се обедним, без партии и религии, да изберем качествени,интелигентни хора които да мислят единствено за благото на народа си. Да признем единственият Бог нашият създател и ученията които той праща чрез неговият пратеник в 21 в. и чак тогава света ще тръгне напред.

125

Рали1

преди 7 години

Никъде не е литнал още,никъде няма да каца!Единственият победител се казва Доган!25.04.2016-След 9 конференция на ДПС:"Доган наложи Карадайъ, но си върна властта в партията,- отсвири Борисов и го предупреди с изненади на президентските избори,- възложи на структурите да стягат редиците си за предсрочни избори и високи резултати"-коментарът е на Валерия Велева!От последните дни:"Доган сигурен, че Радев ще победи Цачева. Щабисти на ГЕРБ обявиха "тревога": "В Сарая изстудяват шампанското!"???

124

Чичо Чочо

преди 7 години

да ви е честит новият клоун на конци! И следващият път като захапете си спомнете че това е по ваше желание - независимо за кого сте гласували, така ще преглъщате по-лесно...горчивината на собствената си глупост

123

Анонимен

преди 7 години

Не е важно процентите важно е. Как ще ги броят и кои ще ги броят. Лека.

122

Анонимен

преди 7 години

Това е началото на края на герб! Толкова!

121

Ггггг

преди 7 години

Оставката чакамеееее !!! Боко марш

120

Анонимен

преди 7 години

оставка

119

БЪЛГАРИН

преди 7 години

БРАВО. КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ.ИМАМЕ ИСТИНСКИ ПРЕЗИДЕНТ.

118

Хй

преди 7 години

Браво !!! Защо триете цял ден коментари

117

Анонимен

преди 7 години

Номера за пари тия сме ги гледали задаите си въпроса защо има балотаж защото некои ще лапне бонус познаите кои ама си остава за наша сметка се чудим после що

116

Анонимен

преди 7 години

Да видим сега, щом Тетка не спечели на първи(а да се надяваме и на втори!) тур, дали Бочко ще подаде оставка или за пореден път ще се изметне като чамова дъска!

115

Фен на бсп

преди 7 години

ГРОБ-ОСТАВКА! ВЕДНАГА...

114

Анонимен

преди 7 години

Генералът както литна към Дондуков, така май и ще катапултира......Власт не се дава току така.......Хващам бас, че новия президент ще е с рокля! ГЕРБ няма да сдаде никога властта доброволно. На балотажа машинациите ще са велики!

113

Анонимен

преди 7 години

Na gerberite mai she im se razmine pobedata💩

112

Анонимен

преди 7 години

Боцето обеща че цацето ако неспечели ще даде оставка!

111

Анонимен

преди 7 години

Ако трябва да избирам между ген. Румен Радев и цецко стругарчето от плевен с фалшивата диплома, то бих избрал генерала. Поне човека умее да управлява изстребител, а както видяхме преди около две-три години, доста добре го умее това нещо.цецко стругарчето от своя страна нищо не умее, освен да се държи като неква лоша госпожа, която всички деца мразят.

110

Анонимен

преди 7 години

Чудя се наистина на ПРОСТИЯ БЪЛГАРИН!....Марешки ОБЕЩАЛ да намали горивото!!!!!! Абе, българино, кога ще се вразумиш, кога ще поумнееш? Май никога! Има една стара притча.....Кучето докато нае...е ***, цяла фурна топъл хляб й обещало....и после, чао!!!!! Та и вие така! Не се ли осъзнахте за 27 години, че на КАПИТАЛИСТА не му пука за народа! Как съжалявам, че не съм по- млад и че не зная език. Нямаше една секунда да стоя в тази скапана държава!