36

Анонимен

преди 7 години

И един лев им е много на тези смотани партийни кухи ***! Като са успешни, да си събират членски внос от привържениците и с тях да си правят политиката. Няма нужда народът да храни тези ***. А ако тръгнат да се финансират незаконно, има главен прокурор, така както за нас. Тези ***, да не са нещо повече от нас!

35

някой

преди 7 години

до 43да не би сега "Америка за България " да не прокарва краварски + корпоративни интереси , има си бюджет и се плаща , когато е необходимо А сега как се попада в партийните листи ????? Или под кой номер да е кандидата ???

34

Анонимен

преди 7 години

А да, и към отчаяните, ако още не знаете, човешкият живот е кратък, гаден и винаги има летален изход. Много малко живеят като на филм. Останалите живеят в същата сивота и мизерия като нас, и всеки ден е борба. Ако смяташ, че не си заслужава да се бориш, защото изходът е предрешен, то изобщо не ми е ясно за какво живеете. Набийте си го в *** глави - никой не ви е длъжен да ви осигурява приятен и хубав живот. Хубавите неща в живота не се дават, а се взимат. Само смъртта и разрухата идват сами.

33

некой

преди 7 години

Кабинетът ще опрости стотици милиони "грешки на растежа" при европроектитеМинистрите обясняват, че не могат да открият кои са виновните за нарушенията чиновници и фирми. Затова ще плащат всички данъкоплатциТоплофикация съди хората за по 5 лева - а 'Държавата' не може да намери виновници за 300 милиона откраднати? По проекти които са толкова документирани и бюрократизирани че 'простосмъртен' няма шанс да се дореди? Герб виждайки края си се опитва да се отърве - ама тези неща ще се разнищят!

32

Анонимен

преди 7 години

Леле, какви мелодраматични коментарииии. Ама защо не вземете направо да емигрирате като сте толкова огорчени и обидени? Ами да, България не е изолирана от света, тук има много и различни интереси и всеки се бори за мястото си под слънцето и за парче от баницата. Само българите не могат да зацепят, че става въпрос за война! И че като само мрънкате и не гласувате и не протестирате, само и единствено ние губим. Щото световните интереси са големи и силни, ние имаме само гласът си! Ми използвайте го!

31

Анонимен

преди 7 години

Абе ще има ли БокЗит тая вечер?

30

Моля за отговор

преди 7 години

1. Защо не на мажоритарните избори? Нима сегашните политици са чисти като сълза и взети от Рая? Че ви притесняват бъдещи назначени мутри.2. Сега, като имат голяма субсидия, мислите ли, че отказват подаръците от милиони на тоз- оня? ЧАКАМ ОТГОВОР ОТ ПРОТИВНИЦИТЕ НА РЕФЕРЕНДУМА!

29

Анонимен

преди 7 години

Някой знае ли какъв е този номер в ъгъла на бюлетината, който се откъсва и слага някъде? Не е ли това контолиран вот на герберската хунта? Защото никъде по медиите не са публикували тази подробност.

28

89076087968

преди 7 години

До (-_-)така стоят нещата за съжаление , едва ли има трезвомислещ човек , че едни избори могат да променят нещо - малките детайли - да , ама за големите неща - никой нито се интересува , нито пита обикновените хора

27

Анонимен

преди 7 години

Един народ, който вкарва в парламенти хора като Бареков и Бат Сали... нищо добро не заслужава!И нищо добро не го чака, разбира се.Липсата на мозък води до това състояние.

26

колега ,

преди 7 години

До Анонимен 31 Не се коси , ще пуснат 40 / 50 човека мажоритарно , а останалите пак ще бъдат за чудо и приказ / по пропорционалната система разбира се /

25

657890

преди 7 години

До РАД"Най-тъжното е, че 99 % от хората, които гласуват на тоя референдум не разбират ......."----------не ти пука, пък си тъжен .........ако стане левче на глас - 5 млн . малко пари ли са ?????????? ,или казваш , че така партиите няма да имат парички закупуване на гласове и други подобни тъмни мероприятия Е нали в най - голямата демокрация в света / според вас/ КРАВАРНИКА - кампаниите са чрез дарения , надвишаващи милиард долара , не съм чул да има зависими краварски президенти .

24

7777777

преди 7 години

това е засега гласувайте на референдума,ако някой измисли подобър- вариант от това да го предлага и да го организира

23

(-_-)

преди 7 години

До 897568790Пиша от сърцето си:) От краткия си опит осъзнах, че няма никакво значение за кого и за какво се гласува, защото нещата не се инициират от народа, ами на народа се представя една илюзия, че участва в някакъв избор, а след това всичко си върви по предначертани сценарии. България не е остров на друга планета. Всичко на тая земя се подчинява на интересите на големите (глобални) фирми, които от своя страна определят политиките и къде какво ще се случва...Фарс общо взето!

22

Анонимен

преди 7 години

Мъчно им е на управляващите мутри, но другата неделя ще им бъде още по-мъчно, когато народът ще бие шута на комунистическата номенклатура от с.Драгана, Плеьиенско.

21

Анонимен

преди 7 години

За пореден път българинът седи вкъщи пред телевизора, плюе и се оплаква, а гласуващите са си същите - побъркани пенсионери и платените "сънародници", няма друго разумно обяснение за резултатите. Каква промяна, каква революция! Тази държава бавно, но сигурно върви към края си...

20

РАД

преди 7 години

До 697608-98Виж, въобще не ми пука дали си гласувал на референдума и дали харесваш дългуча. Нито ми пука дали си наясно...Изказах мнение, което далеч не касае едни 50 млн.за 4г. Това е капка в морето в сравнение например с КТБ или Белене или не дай Боже някой мега енергиен проект.Мажоритарен вот и финансиране на партии само през лобита означава окончателно узаконяване на мафиотските лобистки зависимости, което поне засега все още е най-малкото незаконно.

19

Анонимен

преди 7 години

Референдума беше подкрепен в Парламента от ГЕРБ, а Бсп и Дпс гласуваха против.Видя се кой е демократ и кой не е.

18

Всеки бърза да...

преди 7 години

До @14Идеята ми е, че като чета тук-там и забелязвам, че хората възлагат прекалени надежди на този "референдум".А, според мед ситуацията е по-скоро като в играта "Дама", когато имаме т.нар. ход "совалка" - както и да играеш/гласуваш все си прееван. Просто политиците си узакониха някакъв следващ ход (който, вероятно ще разберем по-късно), когато ще кажат - ами вие така гласувахте, така пожелахте...Не мога да разбера - що си мислите, че след 20г. шоу на Славуца изведнъж му запука за вас...?!

17

Анонимен

преди 7 години

Славуца ***, но виновен е просстия народ дето му вярва...