26

ui

преди 7 години

По официални данни на медиите, в момента в около един милионен Мосул, се бият между 6 и 10000 джихадисти с 80-100000 коалиционни сили. За 4 милионен Берлин, са необходими 20-30000 ислямисти и ще го държат поне две години в плен. Само за миналата година в Германия влязоха над един милион, предимно мъже на възраст от 16-30 години, оръжие се намира лесно, а голяма част от тях са свикнали да боравят с него. Май пак ще има битка за всяка улица....и отново много жертви в Европа

25

Анонимен

преди 7 години

Всичко това е театър за пред хората. Докато е в сила Кайзеракт-а от втората световна, Германия няма суверенитет и се оправлява от САЩ, Великобритания и Франция. Запознайте се бе хора, не бъдете наивни и не се чудете защо така се случват нещата в Европа и всичко идва от Германия. Кайзеракт-а е с валидност 150 години, така че каквото и да си говорим Германия е васална губерня на ФАЩ.

24

Анонимен

преди 7 години

Германците си оправиха прираста. Ние да му мислим.

23

h

преди 7 години

хаха, маи че лекарите и инженерите ще им дойдат в повечко, е на снимката строителните инженери и архитекти са развихрили фантазията си, е кви небостъргачи вдигат бъдещия облик на европата

22

А.В.

преди 7 години

Гласувайте за Цецка Цачева, за да просперира България.

21

Анонимен

преди 7 години

Тъй, тъй, а сега да смятаме:200 000 /догодина/ - през 2027 ще са се размножили поне до 1 000 000200 000 /2018/ - през 2028 - 1 000 000........+ тези 1 300 000, които си имате вече, и които ще станат поне 6 000 000Ами честито на германците! До 2030г. ще си имат общо поне 10 000 000 лекари и инженери.

20

Циник до 22

преди 7 години

Мда...мнооого е късно!

19

Анонимен

преди 7 години

So ist das. Ordnung muß sein! Leider ist viel zu spät.

18

Немец

преди 7 години

Анхела Меркел просто не иска да признае грешката си - това е основата на всичко. Не е лесно да кажеш - сбърках, защото тази грешка ще я носят няколко поколения германци.

17

край

преди 7 години

Аз харесвам на германците само парите им. Магистралите и метрото се правят щото ББорисов слушка Меркел и даже дава *** като му каже. До сега беше добре ама ми се струва че ще ни излезе скъпо.

16

Циник

преди 7 години

Егати и лимита 200 000 годишно...по...Първите 10г......прави 2 000 000!!!!

15

край

преди 7 години

Вярно ако не харесаш Кафланд можеш да идеш в Лидъл там всичко е "българско" и в Пени можеш да идеш да си купиш маслото с краварката в ъгъла щото немците мислят че българите и за говедари не ставаме.

14

Анонимен

преди 7 години

Почнаха по смислени неща да говорят германците. Май им просветна накъде духа вятъра с тези бежанци. Въпроса е ние какво ще правим като те затворят границите...

13

пехотинец

преди 7 години

Ето тази държава е пример за толерантност и Християн-Демократични ценности! Браво на Гжа Меркел! Ако сравним цивилизованото отношение към човека в Германия и варварското гаврене с понятието ЧОВЕК от Путин в Русия, чужденец ще си помисли , кой е всъщност агресора в Еропа? ТОВА Е РУСИЯ! Тази дивашка територия трябва да бъде терминирана!

12

Анонимен

преди 7 години

Такааа... дойдохме си на думата. А другите, които бяха примамени, канени и приканвани, къде ще ги денем? Според разните конвенции и споразумения - в България, защото така повеляват правилата в тези документи - нали сме първата членка на ЕС. А ние какво да ги правим - дори не сме ги канили! Правилно е да ги репатрират от Германия направо по родните места. И никакви зигзаги повече.

11

Анонимен

преди 7 години

а браво, 200 хиляди е чудесна бройка - годишно.

10

Анонимен

преди 7 години

Разликата е че ако не харесваш Кауфланд и Била може да смениш магазина, а гадния руснак е посял само монополи и си им роб до гроб.

9

Вълнаро

преди 7 години

Arbeit macht freiТова е фразата, другото е ала-бала.. Ще се светнат, само да не стане късно, а мустакатият симпатяга ни гледа сеира от вечните ловни полета ;) Позор за цивилизацията е случващото се в момента братя Българи!

8

край

преди 7 години

Тоя дето мрази руснаци да му кажа че и Кауфланд и Била не плащат данъци в България. А да му кажа че Фолксваген в САЩ плаща милиарди обезщетения за оня софтуер а в Европа и най вече в България няма да плати нищо. Па пак си мрази руснаците като ти се мрази.

7

Василев

преди 7 години

Редът, означава образованите и умните бежанци в Германия, а ония кофтите в България!!!Агент Барби Харисън!ЦРУ!!!