46

сминдух енд чесън

преди 7 години

На последната си бригада у нас за един месец ми дадоха една чанта с лика на мечока Миша и това беше.

45

Анонимен

преди 7 години

соропитешки измислицинали сорос е спонсор на клинтън не на нао тиятия ги пробутвайте на тъпунге.ритеа сега се сетете защо са лъжци гербавите щото си те са соропитешки бройлери

44

:)

преди 7 години

Аз съм бил 2 пъти на бригада в САЩ през 2013 и 2014. Първият път изкарах 7500 долара, а вторият път 9500. Бях на едно и също място като град. При тогавашния курс вторият път изкарах кам 14 000 и нещо не си спомням точно, а при сегашния ако изкараш 9500 удряш едно 17 или 18 хилки

43

Анонимен

преди 7 години

Че да не ни е длъжен някой да ни предоставя бригади или нещо друго? Ами няма да има бригади в САЩ и толкоз, всяка държава си има своя политика! Тръмп е прав, че тяхната младеж трябва да ходи да бачка, не само да дъни рап и да се дрогира!

42

Анонимен

преди 7 години

bree

41

Бригадирка

преди 7 години

И аз бях на бригада лятото, отидох с обещания за кофи с долари от лицето Иво от Юзит Колоурс, но се върнах с един счупен айфон и дълг към банката от 3 хиляди лв дето добре, че дядо ми продаде едни телета, та ми покри част от него. А, и с 3 кила отгоре, от ГМО храната в САЩ ! Работех камериерка housekeeping) в едно село в Maine.

40

Вчесан чесън

преди 7 години

До been there,done thatБраво колега, добре си заработил! Я сега посвети малко нас, непросветените, за да "спестиш" 10,000$ -15,000$, колко общо заработи преди данъци, такси, разходи за храна, наем и удоволствия? Колко седмици работи и колко долара на час изкарваше? По груби сметки трябва да си изкарвал около 36$ на час. Интересно би било да разкажеш какво и къде си работил, защото масовия J-1 студент от Бг получава между 7.25$ и 9.50$ на час! Или може би ни пишеш от някоя Бг агенция за J-1?

39

Анонимен

преди 7 години

ne sam bil v Amerika no razpraviat che imalo mnogo cherni na bratovchdkata sina i ne mu haresva v uchilishe pochti nimalo beli deza verno li e neznam

38

Анонимен

преди 7 години

KOGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.......................................................................................................................SHE BADE NAZIONALIZIRAN FED? BEZ ANEKSIRANETO MU POLITIKATA V SVETA NIAMA DA SE PROMENI.Прочети още на: dnes.bg/world/2016/11/05/spirat-studentskite-brigadi-v-sasht-ako-trymp-pobedi.321076#comment-newest

37

От Масачузец

преди 7 години

Бая български ковретини идат тука лятото по Кейпа с цел да бачкат сервитьорки и да сбарат някой хамериканец да се оженят, коя за документи, коя за "престиж", оти оно на село да кажат "ааааа, на еди-коя-си мъжа и е американец" е бая престижна история, особено ако си от Исперих, Каспичан или Харманли!

36

Анонимен

преди 7 години

KOGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.......................................................................................................................SHE BADE NAZIONALIZIRAN FED? BEZ ANEKSIRANETO MU POLITIKATA V SVETA NIAMA DA SE PROMENI.

35

Been there,done that

преди 7 години

Доста хора се изказват неподготвени. Факт е, че с този тип визи се злоупотребява и маса студенти просто остават да си живеят с нелегален статут. Все пак премахването на тази "вратичка" към Америка ще е ужасна за по-голямата част, които отиват, работят, изкарват си едно страхотно лято,пътуват и се връщат с някой долар. Аз лично съм бил в Масачусетс и препоръчвам горещо. 10 000$ - 15 000$ спестени са една напълно постижима сума само за 4 месеца работа! Бил съм и по морето ни - никога повече!

34

Анонимен

преди 7 години

Няма ли бригади за Русия или там плащат по-зле от тук?

33

Додо

преди 7 години

Въпреки, че го изкарват, че едва ли не се храни с човешки ембриони на закуска, Тръмп е патриот и си гледа интересите на държавата и народа и! Тези J-1 програми никога не са били отваряне на американския пазар на труда за държави от третия свят, а са създадени с цел "културна обмяна", но с годините се превърнаха в инкубатор на злоупотреби! Най-вече от страна на некоректни работодатели, бягащи от плащане на данъци и осигуровки чрез тях! В интерес на американския народ е J-1 програмите да се спрат!

32

Анонимен

преди 7 години

KOGA KOGA KOGA KOGA KOGA SHE NAZINALIZIRATE FED..................................................D KOGA?

31

Цветан от Каспичан

преди 7 години

До Станой от АхелойЕх,Станойчо,дека е премиерската щерка,дека е синот цецкин...или виждаш само с едното очо?!

30

Анонимен

преди 7 години

Тръмп и руската кампания русоели, защо така мразят Бьлгарина е много интересно!!!?

29

Анонимен

преди 7 години

AFRIKANZITE PRIIJDASHI NA TALAZI V EVROPA PREZ ITALIA I ISPANIA SHE GI VRASHAT LI OBRATNO ZA 2016 SA DOSHLI 1100000 AFRIKANEZA BEZ BEJANZITE OT PAKISTAN BANGLADESH AFGANISTAN ARABISTAN INDIA SHRI LANKA A SHE BADE LI NAZIONALIZIRAN FED SHE BADE LI OTNET OT MAZNITE ZIONISTKI RACHICHKI?

28

за Станой от Ахелой

преди 7 години

На тебе "рушките" окупатори какво ти окупираха, та си толкова лют? Задния двор? Не се мятай като риба на сухо, политиката не е футболен мач, за да викаш задължително за някакъв отбор като публика. Става дума за интереси, а те са на големите корпорации, не на публиката! Бори се за мястото на България в цялата тази неразбория, не ставай фен на чужди интереси.

27

Анонимен

преди 7 години

Студентските бригади в САЩ са начин за облагодетелстване на български фирми посредници. Прибират такси между 1000-2000 лева, а Американското посолство, за всяко интервю прибира 300-400 лв. Затова и при първи отказ на виза, вторият е положителен (още 300-400 лв.) В един ден през юни тази година, пред посолството имаше 28 младежи с отказ. После всички получиха визи. Сметнете колко пари влизат в посолството само за ден и само от БГ. Как ще спрат бригадите?