110

Ангел

преди 7 години

Аз съм избрал за кой ще гласувам .За този който има най-голяма възможност да се противопостави пред това Шемеле Цонка

109

Хм

преди 7 години

Не са добри опциите,ама пък да оставим Бойко-послушната плевенска овца да спечели ми се вижда прекалено!Всеки да си гласува както му харесва,но на балотажа-всички срещу безличното ***!100% зависим президент си е абсолютно неприемливо отвсякъде!!Нека не предоставяме такъв комфорт на банкянския "гений"!

108

Анонимен

преди 7 години

prodavam si glasa za 100 ima li jelaesti?

107

Анонимен

преди 7 години

az 4akam oferta kolko ste platqt za glas nqkoi znae li?

106

Анонимен

преди 7 години

До 128. Искрено се посмях. Развесели ме и си подобрих настроението

105

До Бенита

преди 7 години

Браво! Подписвам се под Вашите думи! Искрено се надявам, че поголямата част от избирателите на Радев са интелигентни като Вас! РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ!

104

Tempo kokette

преди 7 години

Bulgarkite - i novite bg grajdani - sa 150 procenta za G-n Mareshki. Bulgarkite sa po-goliam broi ot bg naselenieto i po-aktivnata chast ot bg narod.

103

Анонимен

преди 7 години

Парите са в джоба, но няма да гласувам за нея!

102

Събудете се !

преди 7 години

Най-дълготрайното зловредно последствие от съветския и постсъветски конспиративно-деструктивен режим над днешния българин е върху моралните му устои. Неглижирането на факта, че всички реални конкуренти с изключение на Трайчо Трайков, са обременени от БКП/БСП или ДС зависимости, е много показателен ! Излиза, че 94 % от хората са изгубили способността си за разпознаване на признаците и източниците на безчестие, усещането си за нетърпимост към него и имунната си защита срещу него !

101

оптимист

преди 7 години

До реалистотправяш молитва, мижаш и смело издърпваш избора за ушите.пет години новогодишно фъфлене колко са, отлитат като миг.

100

Анонимен

преди 7 години

Най сами интересни герберите с абсурдносмешните си аргументи. "Ние ще гласуваме за Цачева, защото сме против комунистите" Признават, че Борисов, Цветанов и Стоянова са комунисти, дори "мама" е била партиен секретар. И аз да съм в компанията на такива избиратели. Боже опази! Да се смееш ли да плачеш ли?

99

Анонимен

преди 7 години

Ще гласувам за кандидата на ГЕРБ, нека на България да й е зле!

98

тим

преди 7 години

До wasilew като гласуваш за европа защото западните компании си правят тук картели по между си нали подържаш европаобясни защо се получава това не може да няма обеснение

97

tim

преди 7 години

някой от евро подръжниците да каже защо е така че тяхните любими компании правят във европейска България това

96

wasilew

преди 7 години

Аз гласувам за Европа не за Р усия,А ТИ ?

95

Анонимен

преди 7 години

ДОкато мафията управлява няма значение за кой ще се гласува! АЗ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ!

94

Анонимен

преди 7 години

Ще гласувам за Магарешки.

93

tim

преди 7 години

нещо не схващам уж ме във европа уж имаме пазарна икономика и всички са частници а се получава следното големите уж така наречени западни компании който имат вериги тук си правят картели по между си да имат по голяма печалба това на западен език означава маниполиране на цената или по точно изкуствено вдигане на цените без парарни правила или конкуренция става на въпрос за горивата тока и всичко каквото се сетите има само едно обеснение и то е че там от където идват не могат да си развяват коня

92

габровец

преди 7 години

Да дават 100 лв и аз ще гласувам. Че наближава време за купуване на Винетка, а гласът на жената ще плати годишния данък за голфа и панелката.

91

реалист

преди 7 години

За първи път от 20год.наистина си нямам представа за кого да гласувам.Всички са доказани комунисти,ДеСари,крадци.