18

Джедай Мастър

преди 7 години

Какви са тези рапонски партенки отново? Падането на визите не означава, че можеш да се заселиш и да работиш. Най-общо означава, че не е нужно да ходиш в посолството и да плащаш такса за виза, ако пътуваш за Канада.

17

Анонимен

преди 7 години

За тунеядеца няма държава която да му хареса, щом трябва да работи !

16

Анонимен

преди 7 години

До 30ти това преди да го напишеш осмисли ли го или просто ей така оставяш простотията да ти се лее свободно

15

Анонимен

преди 7 години

До Ivoтез простотии по алфа ли ги слушаш, че нещо много се разминаваш с реалноста

14

До съдомияча

преди 7 години

Приятелю, а даваш ли уроци по канадско - френския език? Мога да ти плащам по 50 лв. на час

13

CANADA IS THE BEST

преди 7 години

Българите са доволни от живота в Канада.

12

Анонимен

преди 7 години

БГ нищо няма да спечели от падането на визите още по зле ще стане. Нима спечелихте нещо след като ви приеха в ЕС? Дааа спечелихте на Марко чадъра. По скоро ще загубиме още млади хора и ще дойде време когато територията мутроландия да се прекръсти на Турко-*. И това ще се случи в близките 10 години. Защото си избирате селенжъри с празни тикви които ги мързи да мислят. А и с какво да мислят с празна тиква мисли ли се?

11

Анонимен

преди 7 години

Канада е приятел на България, много българи живеят там. Канада е много по-добре от САЩ, имам познати издигнали се в канада като висши офицери, лейтенанти и тн....

10

Емигрант

преди 7 години

Питайте който искате емигрирал в канада дали му харесва. 2 неща ще ви каже - колко е уреден живота и как не иска да остава там. Правете си сметка.

9

Българина

преди 7 години

Е как да не вярно бе , точно най умните ще вземат.

8

Men

преди 7 години

До Съдомияч от ВрацаБягай, знаеш ли колко народ се прибира от там със първа светлинна. Може да е социална държава, но там ще си цял живот длъжник и на квартира, няма да имаш нищо освен огромни кредити. Ще седиш 6 месеца затворен вкъщи и по молове, защото там зимата е брутална. Лятото ще се кефиш на 15-20 градуса, на море ще ходиш със самолет до мексико и ще трябва да избираш - море или да си дойде в бг, където тъкмо ше се оправиш с режима и ще трябва пак да тръгваш. Чака те прекрасен живот.

7

Наблюдател

преди 7 години

До Съдомияч от Враца, с компетенциите, които твърдиш, че притежаваш ( което е дълбоко съмнително), можеш да се преместиш в София и да взимаш 1500лв. минимум. Защо стоиш във Враца? Иначе Канада приема планирано емигранти от много десетилетия насам и визите никога не са били проблем при такова преместване. Защо не си отишъл до сега?! Или ти е трябвало време да завършиш уличната икономика на главната във Враца,а и да не забравяме и Канадско-френския, хахаха

6

Фен

преди 7 години

Това е добра алтернататива на Кралството. Повечето от младите и кадърни българи знаят английски на добро ниво, което позволява и там да вкараме работна ръка. За сега в България или в ИТ сектора за над 2к или си *** да ратайстваш на аутистични шефове.

5

Анонимен

преди 7 години

До Съдомияч от ВрацаЧе ти като знаеш английски и френски (нещо, в което много съмнявам), как така си мияч на чинии в България, а не в Европа ? Сериозно ли смяташ, че някой ще ти се върже ? И къде си го учил този "френски-канадски", че ми стана любопитно ?

4

маде ин Булгари

преди 7 години

ЕС обещава - след подписването на СЕТА, гражданите на ЕС ще живеят при комунизма.

3

80 процента

преди 7 години

80 процента от американските концерни имат филиали в Канада. Ако СЕТА остане в сегашния си вид, американските концерни ще могат да дават под съд на частните арбитражни съдилища, всяка една отделна държава от ЕС, включително и България. С други думи, много американски и канадски фирми ще инвестират и в България, само заради възможността, след това да ни съдят. За "пропуснати ползи". СЕТА е една первертирана система.

2

Га си

преди 7 години

Само кьор фишеци у тая държава.

1

gtf

преди 7 години

т.е. полза няма да има почти никой, но пък б.х. вероятно е лапнал здрава комисионна