31

Членска карта №7

преди 7 години

А и Карлово си е от градовете основани с идването на турците. Не бива да се подхлъзваме по тази провокация на ДПС или техните производни...

30

Членска карта №7

преди 7 години

До съвременен турчинАми, ходи да ти леят куршум и ще разбереш какво значи куршум... Джамията си е исторически паметник, не бива да се пренебрегва това.

29

съвременен турчин

преди 7 години

България трябва да забрани финансирането на джамии от Турция и арабските страни ! Те за хубаво не финансират тези джамии ! Религията е този инструмент ,с който се промиват мозъците на хората! Не случайно Ердоган хвърля много пари в България за джамии ,за религиозни училища ,безплатни учебници,пансион ,храна и вкл. безплатна екскурзия в Турция! Ако България се прави на много толерантна и не забрани чужди държави да финансират религиозни училища и джамии ,ще съжалявате много ,но ще е късно

28

Анонимен

преди 7 години

равни пред общий закон агент Павел.Анадъмо.Ти агент на ДС и на турските служби схващаш ли какво казва Апостолът.Равни,а не да толерирате ***,да не плащат ток,вода,здравни осигуровки и да ги хрантутим.

27

Анонимен

преди 7 години

Не е вандалски акт, а много добра идея :)

26

съвременен турчин

преди 7 години

Мразя мюсюлманската религия и изобщо религиите ! А някой може ли да обясни защо тази джамия има толкова зловещо име - куршум ?! Едвали името е посветено на леенето на куршум , а по-скоро на куршум за врага ! " Враг " на чиято територия живеят и се стремят да ц.иганизират !

25

Членска карта №7

преди 7 години

Предизборна уйдурма!

24

кой знае ?!

преди 7 години

Може и сами да са сторили това за да започнат да се жалват "колко много са дискриминирани" ?! Взеха да се учат на инсценировки от Ердоган ,който сам си инсценира опита за преврат за да има оправдание да ликвидира "неправилно" мислещите !

23

Анонимен

преди 7 години

"20 - Да, чужденци идват от другия край на света, за да ни драскат джамиите."Да, а българите точно преди изборите ще драскат джамия за да дадат повод на Местан да разтяга предизборни локуми за да си стегне редиците... Айде моля ти се. Тези турски номера "аз съм жертва" преди изборите ги знаем, със сигурност е поръчано от Местан.

22

Анонимен

преди 7 години

за г-н Местан..европеиско произведено куршумче между очичките

21

Анонимен

преди 7 години

22 - Защо да не строят джамии? Ако в едно село живеят само мюсюлмани е напълно логично там да се строят джамии, а не будистки храмове.

20

Анонимен

преди 7 години

19 - Как "да си ходят в Турция" като повечето от тях са родени и израстнали в България? Те са българи, не турци.Имат пълното право да си строят храмове, такак както и ние си строим църкви. В България няма официална религия.

19

Анонимен

преди 7 години

човека може да е поислал да почука на Аллах, може да е зов за помощ, просто се е объркал в превода

18

Анонимен

преди 7 години

20 - Да, чужденци идват от другия край на света, за да ни драскат джамиите.Ти май сам не си вярваш за това :)

17

Анонимен

преди 7 години

"15 - Мюсюлманин не би направил такова нещо. Те са много по-сериозни в това отношение от християните."Мюсюлманин не би трябвало да яде свинско и да пие ракия, ама тука в България го прави, така че не го изкарвай много правоверен. Плюс това не сме само български християни тука, има ги всякакви и роми, и евреи и чужденци от всякакви крайща.

16

браво

преди 7 години

браво да се махат джамаидите добра идея и аз ще надраскам някоя джамия да си ходят в турция или поне да има 1-2 джамии паметник не навсякъде......

15

Не не би

преди 7 години

Прав си 16мюсюлманин не би направил такова нещо-както показва историята, би го обърнал на джамия, или би го изравнил със земята!

14

До 12

преди 7 години

Не!Берем плодовете на 27- годишното търпение,в парламента да има противоконституционнапартия, на етнически принцип!

13

Анонимен

преди 7 години

15 - Мюсюлманин не би направил такова нещо. Те са много по-сериозни в това отношение от християните.

12

Анонимен

преди 7 години

"Той припомня, че Карлово е родното място на Апостола, а на него принадлежи заветът: "За чиста и свята република, където ще живеем заедно българи, турци, ***, равни пред общий закон"."Шшшш алоо, ти защо си толкова сигурен, че надписът е дело на българи?