48

Анонимен

преди 7 години

До HELLAS ARMED FORCESСигурно и 1920-1922 когато при разгромена Турция пак бягахте през глави от Анадола пак не са участвали гърци, а само някакви селяни? :) Да не говоря, че ние пък българите за 14 века когато сме ви хванали сме ви били където си искаме, с изключение на прочутото Византийско владичество, продължило век и половина. Не можете да воювате гърците и това си е. Нищо общо нямате с ония древните. :)

47

HELLAS ARMED FORCES

преди 7 години

В КИПРОС НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ГРЪЦКА АФРМИЯ ОТ ФЪРЖАВАТА ГЪРЦИЯ 1ТАМ СЕ БИХА МЕСТНИ СЕЛЯНИ, СРЕЩУ ДЪРЖАВНАТА НАПАДАТЕЛНА ВЪОРЪЖЕНА ПРОФИ АРМИА НА МОНГОЛОАЛТАЙЦИ, КОИТО НАПРАВИХА ДЕСАНТ С ЧУЖДА НАПАДАТЕЛНА АРМИЯ, ВКАРАНА ОТ ДРУГО МЯСТО.ГРЪЦКА АРМИЯ В КИПАР НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ПО ТОВА ВРЕМЕ 1974 Г.

46

Анонимен

преди 7 години

До HELLAS ARMED FORCESОк, успех им желая Ердоганакис като дойде да им бие гъзакис за ония камънаци в Егейско море. :) Всъщност не знам какво сте сваляли, но като гледам в Кипър... опа, Къбръс, нещата са на степен "турците стигнаха където искаха и войната приключи".

45

HELLAS ARMED FORCES

преди 7 години

ХАХА БИЛГАРОС....ГРЪЦКИТЕ ВВС ИМАТ СВАЛЕНИ ТУРСКИ КАТАФАЛКИС -- 1996. 2006. 2011. 2014 Г !НАД ДЕСЕТ СВАЛЕНИ ТУРСКИ КО.ЧИНИ.ГРЪЦКИТЕ ВВС СА НА 15 МЯСТО В ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА ГАИА.

44

Анонимен

преди 7 години

Абе тоя дето се прави на грък и разправя българите да сме се пробвали срещу гръцките ВВС... може ли да го питам кога "великите" гръцки ВВС ще се пробват срещу турските? :) Че нали все хленчите от "Еллас" как турците ви нарушавали и без това спорното въздушно пространство?

43

Анонимен

преди 7 години

Преди време един собственик на железария, не издържа на мойте плювни по повод "ктайските" инструменти и каза:"Стига сте плюли китайските стоки БЕ! Сега се връщам от изложение в Китай, такива машини и инсрументи има,че немските са смешни играчки в сравнение с Китайските!Да ама ние като отидем там се провикваме: да имате нещо за изхвърляне??? и най-големите китайски *** после идва в Б-я"Прав беше май човекът, каквото си поръчаме това получаваме - никой не ни е виновен, но това не е Китай!

42

Анонимен

преди 7 години

САЩ, ако желаят, могат да парализират Русия!А той е едва на 30-то място в световната ранг листа на независимите хакери!Новсе пак, американците са измислили Интернет!Известный американский хакер, называющий себя Jester (Шут), атаковал веб-сайт банды Калантарова (он же Лавров) МИД России. (В настоящий момент сообщение хакера было удалено, но оно доступно для обозрения на скриншоте).

41

de. lecter

преди 7 години

какви стелтове, какви поршетата ще ми правят?! на обикновенно винтче му се смазва главата след 3-4 развивания. снощи ми се случи. монтирах най-обикновенни светлини на колелото и след като пластмасовата дупка за винта беше леко на криво, след няколко навивания винта беше за скрап.сигурно имат и по-добри, но на китайска машина засега не смятам да се возя. след 20 години ще видим.

40

МОТОРИСТ 5-ТО ПОКОЛЕ

преди 7 години

Като знам имитациите на китайците в мотоциклетите. Пълна скръб, външно БМВ ГС 1150, ама 400куб и 35 к.с. и едва изкарва 10хил. км до пълен разпад. Като земеделец, мога да твърдя, че е същото и при тракторите/ вземахме ги по програми, защото са нови/ но един нов китайски трактор е с ресурс 10% от употребяван японски. Представям си каква имитация на стелт са направили

39

ззз

преди 7 години

до alkoholik:Е точно това най ме дразни в хората: ДА има много подробни доклади КАК и ЗАЩО е свален въпросният "Стелт" и тези доклади НЕ СА СЕКРЕТНИ - поне повечето от тях.И защо мислиш, че американците ТОТАЛНО спряха програмата "СТЕЛТ" след Сърбия и "пенсионираха" ВСИЧКИ f117? (а бяха предвидили производство на хиляди от тях)И вече НИКОЙ не говори за "СТЕЛТ" технология а само за самолети с намалена видимост за радарите?Даже по канал "дъскъвари" говорят свободно казаното по-горе, но нееее...

38

ззз

преди 7 години

Не знам защо някой се дразнят на постовете ми! Всичко което пиша е по цитати и анализи на американски аналитици и генерали. Ако някой види и една думичка неистина в постовете ми - да пише! Аз боготворях хАмериканците и ми е болно като гледам как се самоубиват като нация и суперсила (въпреки, че доста от тях го осъзнават). Болно ми е че бъдещето е на Китай и Азия, а към руснаците съм със смесени чувства.И не разбирам как масовата дезинформация и лъжи може да помогне на когото и да било!

37

HELLAS ARMED FORCES

преди 7 години

..............БОМБАРДИРОВАЧЪТ ''B 2'' НОЩЕН ПРИЗРАК !!!ТОЙ Е РАЗАРБОТКА ОТ 1981 ГОДИНА, А Е ВКАРАН НА ВЪОРЪЖЕНИЕ ПРЕЗ 1989 !! ГОДИНА---ТОЕСТ МНОГО ПО НОВ Е ОТ Ф 117 !!И МНОГО ПО ДОБЪР Е !! МОЖЕ ОТ БАЗА НА ВВС В САЩ ДА ПРЕЛЕТИ ДО СЕВЕРНА КОРЕЯ И ДА НАПРАВИ ПХЕНЯН НА СОЛ, БЕЗ НИКОИ !! ДА ГО СПРЕ. САМО С ЕДИН ПОЛЕТ, БЕЗ ПРЕЗАРЕЖДАНЕ --- 6000 КИЛОМЕТРА !

36

ганьо

преди 7 години

До HELLAS ARMED FORCESпробвайте се срещу турските ВВС ама не смеете

35

HELLAS ARMED FORCES

преди 7 години

ПОНЧО 38 НОМЕР....АМЕРИКАНСКИЯ ПОДДРЪЖКА ЗА Ф 117 СВЪРШИ 1996 ГОДИНА..А ТЕ ГО ПОЛЗВАХА 3 ГОДИНИ СЛЕД ТОВА !СЕГА ЩЕ ТИ КАЖА -- СТИГА СИ ХВАЛИЛ СРЪБСКАТА ПВО !Ф 117 Е РАЗРАБОТКА ОТ НАЧАЛОТО НА 1971 ГОДИНА !!..ПЪРВИЯТ МУ ПОЛЕТ Е ПРЕЗ 1974 !..А Е ВКАРАН НА ВЪОРЪЖЕНИЕ В 1981 !! ГОДИНА !!ТОЙ Е МНОГО СТАР.ИМА ЕДИН ОЩЕ ПО-СТАР ОТ НЕГО-- ''БЛЕК БЪРД'' ОТ 1964, КОИТО Е МОГЪЛ ДА БЪДЕ ПУСНАТ ЗА ОПЕРАЦИИ НАД СЪРБИЯ.А СЕГА И НЕГОВИЯ НАСЛЕДНИК---ТОВА Е МНОГО ПО-НОВИЯ И С КОРЕННО ДРУГА ФОРМА --БОМБАРДИ

34

ззз

преди 7 години

А, ако някой не е разбрал защо след Сърбия спряха програмата за F117 (хАмериканския "стелт") еми защото те са невидими (наистина) за късовълновите високоточни (до сантиметри) съвременни радари и са напълно ВИДИМИ за старите дълговълнови (точност до 20-30м) радари с които разполагаше Сърбия. Т.е. не мога да го свалят с ракета, но видят ли го на радара - пращат един допотопен самолет да го прихване и той може и с прашка (Ф117 нямаше даже картечница и лети бавно) да го свали, както и стана.

33

Анонимен

преди 7 години

Ако не беха немците - нацистите, сега и Русия и САЩ нямаше да са в космоса. Така че хвала на Германия.

32

HELLAS ARMED FORCES

преди 7 години

ПРЕДЛАГАМ НА БИЛГАРИАС ДА КУПЯТ 20 ПАРЧЕ ДЖАЙ 20,,И ДА ГИ ПУСНЕТЕ СРЕЩУ САМО 5 ГРЪЦКИ МИРАЖ 2000...ДА ВИДИМ ДАЛИ ИМА СТЕЛТ ТОВА КИТАЙСКО МЕНТЕ !ХААА ХЪЪХ ААХХАХАХ..БВУГАРОС, ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА СЕ ПРОБВАТЕ СРЕЩУ ГРЪЦКИТЕ ВВС ?

31

Анонимен

преди 7 години

Всички знаят, че САЩ са по напред от Русия във военно отношение. Няма за какво да се спори. Това и в Русия го знаят. Проблемът е, че при една война между САЩ и Раша няма да има победител. И двете държави са свръх сили във военно отношение.

30

Анонимен

преди 7 години

Руските нанороботи - най-големите нанороботи на света ! Ура, товарищи! :-D

29

ззз

преди 7 години

до ТРЕЗВОМИСЛЕЩ: всъщност на практика ВСИЧКИ знаят какво правят хАмериканците!По думите на техните си генерали до 2020г. целият им бюджет ще отива САМО за поддръжка и $0 за нови технологии! Още (пак по техи си им думи) последните 20г. ЦЯЛАТА им военна промишленост е била насочена към локални конфликти и изцяло са зарязали тактическото въоръжаване. Прословутият им супер боен кораб (от който трябваше да има 50бр. а със зор пуснаха 1бр.) се оказа пълен *** и без въоръжение и защита.