187

Боби

преди 7 години

До брееее 243Брее проблемът е че САЩ казва СТАВА ПО ТОЗИ НАЧИННа Русия и на много други които обаче си мълчат не им ОТЪРВА.Е Путин спря да отстъпва на САЩ и каза АКО ЩЕ СТАНЕ ЩЕ СТАНЕ ПО ОНЯ НАЧИНВъпросът е Кой ще се окаже по-издръжлив. САЩ определено не е това което беше 1990. Същото важи и за Русия тя не е СССР от 1990 Тя дори не е Русия от 1990. А В 1990 нямаше толкова Силни Китай, Индия и други развиващи се страни

186

брееее

преди 7 години

Жителите на Русия събират всичко това в една конкретна формула - да се разберем, но според нашите условия.......Абе да не мислите ,че НАТО е Украйна ,та да се съобразява с разни сибирски алкохолици ! тя Украйна не ви играе по свирката ,та НАТО ли ще се съобразява с вас !

185

Оху

преди 7 години

Ненаситните ромеи също я чакат,третата световна- за да вкарат броя си в малко по-разумни и в по-безопасни за Европа граници.

184

Боби

преди 7 години

До Анонимен 235 236 237В Викито има оригиналната докладна от Берия до Сталин с ПРЕДЛОЖЕНИЕ за унищожаване на Офицерите. Дават се 3 фамилии на офицери които да съставят цитирам "Внесение Решение" - Да изготвят документ решение за еди какво си.Документ РЕШЕНИЕ ??? или Документ ЗАПОВЕД ??? - Няма. А колко Докладни и Доноси от този род НКВД е бълвала всеки ден едва ли някога ще раберем.Четете дами и господа четете.пп Подписите на Сталин, Ворошилов, *** и още един е че са ЗАПОЗНАТИ с доку

183

Боби

преди 7 години

До Анонимен 235 236 237 прод По-късно той свидетелства пред съда в Нюрнберг, където оттегля подписа си от заключението и също така заявява, че разстрелите са станали не по-рано от последната четвърт на 1941 г.(с други думи след Немското нахлуване)

182

Боби

преди 7 години

До Анонимен 235 236 237Германия провежда самостоятелно разследване[2]. В него участва и българският патолог доц. Марко Марков, който подписва крайното заключение на комисията, но не представя собствено мнение. След смяната на властта в България доцент Марков е съден от Народния съд и оправдан. По време на делото патологът декларира, че е подписал заключението под натиск на немските лекари. По-късно той свидетелства пред съда в Нюрнберг, където оттегля подписа си от заключението и също така заяв

181

Фронто

преди 7 години

Навсякъде където кърви се леят търсете Москва! Ама защо така предпоставям-ами защото Москва така се е поставила! Такъв авторитет пред света има_всеки сам си пише биографията и биографията му остава. То не бяха 'революции'; 'нацонално_освободителни движения'; 'марксисти,троцкисти,ленинисти,маоисти'; 'присъединявания' на народи и територии ... Навсякъде насилия,кървища и рушене! И лъжи!!! Ах какви лъжи_това което "комунистическа идеология" наричат е най_грандиозната лъжа в историята!

180

Анонимен

преди 7 години

Боби, гледай си пенсията и спри да се излагаш по форумите.Дори да има някой положително настроен към руснаците, ти го отвращаваш.

179

Анонимен

преди 7 години

До БобиРазстреляни са 1940 година. Всичко е доказано. Само русофилско същество като теб може да твърди, че германците са ги разстреляли. Горбачов пръев призна, Елцин показа документите подписани от Сталин а джуджето потвърди, че НКВД е извършила разстрелите. Но на невменяем руски *** като теб това не е достатъчно.

178

Боби

преди 7 години

До Анонимен 232 продТака ИЛИ Сталин ги е разстрелял 1939 година и две години Пионерчета са марширували върху трупове на ПоляциИЛИ НЯКОЙ ги е разстрелял 1941 година и ги е заровил в Пионерския лагер.А) Ако са Рашките по-лесно е да ги застрелят в самия ГУЛАГ лагер и там да си останат а лагера да се опожари а и трудно ще избягат.Б) Немците са ги разстреляли и сложили в Пионерския Лагер за да обвинят Комунягитепп на 10 км от там има непроходими блата където каквото искаш ще скриеш вовеки ...

177

Боби

преди 7 години

До Анонимен 232АЗ ВЯРВАМ НА ФАКТИ ти вярвай на ПОЛИТИЦИ ако щеш те със сигурност ЛЪЖАТ.Катин - Престъплението на Сталин е ЧЕ ПОЛЯЦИТЕ СА ВКАРАНИ В ГУЛАГ - Офицерите военнопленници и в Германия не са работили до като почва Войната с СССР от там насетне всички под ножа. Да ги Вкараш в ГУЛАГ е против доста договори. 1941 Немците завземат района Сталин едва ли е ЕВАКУИРАЛ някой от ГУЛАГ лагерите.На територията на Пионерския лагер(действащ 1939-1941) се появяват могили с трупове на поляци ...

176

Анонимен

преди 7 години

Само руския *** Боби вярва, че руските убийци са невинни и, че извънземни са свалили малайзийския самолет. Същия умник е на мнение, че германците са избили полските офицери в Катин. Изобщо е достоен русофил и руски ***.

175

Боби

преди 7 години

До Анонимен 229Можеш ли да го докажеш? Защото Рашките ползвайки доста ФИЗИКА(а това е точна наука и там няма хъката мъката) доказаха че Украинци са стреляли!"Международната Комисия" (Включваща заинтересована страна Украйна но не и Русия) прави ПРОПУСК СЛЕД ПРОПУСК СЛЕД НЕДОГЛЕЖДАНЕ ... Заседава години и излиза с анимация как е проследена по ГСМ кулите охраната, Подслушани са разговорите на охраната и още няколко аматьорски снимки на ракетната установка уж свалила МН17 Рашките са виновни ИЗВОД

174

Василев

преди 7 години

Слава на Русия и Владимир Владимирович най-великия политик и държавник.Агент Бил Мъри! ЦРУ!!!

173

Анонимен

преди 7 години

До 228: /Кога пък Русия е воювала с Малайзия, Индонезия и може би Океания или пък с Холандия?/Не воювала, но уби техни граждани над Донецк.

172

Боби

преди 7 години

До Анонимен 227Кога пък Русия е воювала с Малайзия, Индонезия и може би Океания или пък с Холандия?

171

Анонимен

преди 7 години

На съвестта на Путин тежат убити чеченци, грузинци, украинци, индонезийци, холандци, руснаци, сирийци...!

170

Боби

преди 7 години

До Анонимен 224Не - Уплашили са се от това което са видели в очите му. А и от толкова близко Каска и Бронежилетка не пазят от основна/тежка картечница Калашников ПКМ.

169

Боби

преди 7 години

До Анонимен223Седиш пишеш и сам не си вярвяш. Я да видим когато Путин е бил Президент в колко Войни е участвала Русия?Чечня 2 с продължението Дагестан/Кавказ - над 10 ГОДИНИ ТЕРОР Включително ТЕРОРИСТИЧНИ АКТОВЕ В МОСКВАСирия(А Къде е Грузия? - формално Путин е само министър председател и войната я спечели Медведев като президент) - продължава и до ден днешен.Я да Видим ОИЗМАМА - Сирия, Ирак, Афганистан, Либия, Мали, Иемен(морска блокада помагайки на САрабия) и останалите Цветни революции.

168

Анонимен

преди 7 години

До БобиУплашили са се от фланелката моряшка