172

izh

преди 7 години

Смешни са ми комунопитечитата на хонорар. Че той (Б.Б.) ги би когато те броиха резултатите, а всички ние потърпевшите знаем как, че сега ще ги остави да доокрадат България, когато той брои резултатите. Ха, ха, ха !!!

171

Боко е гола вода

преди 7 години

Правилното заглавие:Борисов удари дъното!

170

Анонимен

преди 7 години

Неговият избор бил бившият габровски кмет дето е като половинка типов у главата.Обаче от Козяк рекли,че искат Цура Рабфака.Искаше и Роско да предложи,ама го изпревариха от РБ.Сега няма избор и лобира за Цецка.На интервюто изглеждаше смазан, сдъфкан и изплют.Дори перфектно да фалшифицират изборите,както правят винаги и Цура да спечели Той е пътник.Както викат сърбите Готов Je!

169

тука има, тука нема

преди 7 години

Другарят Борисов съобщи, че е променил настроението си и няма да подава оставка ако Цвечка загуби на изборите, и че е променил настроението си и ще подаде оставка ако Цвечка загуби на изборите, и че е променил настроението си и няма да подава оставка ако Цвечка загуби на изборите, и че е променил настроението си и ще подаде оставка ако Цвечка загуби на изборите ...

168

1

преди 7 години

Май го е страх да я пусне сама, но и прави лоша услуга! Какъв ти независим президент ще бъде??

167

Анонимен

преди 7 години

И тупаница да и удари пак ми е антипатична.

166

Анонимен

преди 7 години

ВЕЧЕ НЕ ПОКАЗВАТ ЦЕЦКА ВЕЧЕР ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА, ЗАЩОТО ДЕЦАТА СЕ ПЛАШАТ, ПЛАЧАТ И НЕ МОГАТ ДА ЗАСПЯТ.

165

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАЯзе сакам. Увчера изкочих от пандиза и немам жена

164

МЕЧО

преди 7 години

До СТРАНДЖАТА : НЯМА , ТЕ ГЛАДНИТЕ СА ВСЕ ОЩЕ ВЪВ ВЛАСТТА. ПРЕДСТОИ ВТОРА СЕРИЯ НА ШУТ В *** И ПРИЗЕМЯВАНЕ НА СМЕТИЩЕТО.ПИТАЙТЕ СДС-ЛИКВИДАТОРИТЕ , АКО НЕ ВЯРВАТЕ.

163

ПЕШО

преди 7 години

До Нови 20-ет! : ЦАЧЕВА ,ДАЛИ МОЖЕ ДА СВАЛИ САМОЛЕТА ? СЪМНЯВАМ СЕ .

162

ЦЕЦА

преди 7 години

БОЦКО И ЦЕЦКО ,СЕГА ЛЯГАТ И СТАВАТ С ЦЕЦКА -ИНАЧЕ ВЛАСТ ЩЕ ГЛЕДАТ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН.А ,ЗАБРАВИХ ,ЧЕ СЛЕД ПЪРВИЯ ТУР ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМАМЕ ПРЕМИЕР-СЛЕДОВАТЕЛНО И КРАДЕЦА НА "ПРАСКОВИ" ВЕЧЕ НЯМА ДА НИ ДОСАЖДА С ДЕЖУРНИТЕ СИ ИЗКАЗВАНИЯ ПО СЕЛА И ПАЛАНКИ.

161

Нови 20-ет!

преди 7 години

Имаме новина!!! Ген. Радо Шишарката се отказва от изборната надпревара щото вече не може да вдига самолета заради стрес! Корнелия е в паника, БСП умуват как да излязат от срамната ситуация! Май щели да издигнат бай Ламбо, ама актьора се дърпал, защото предпочели друг актьор - Ал Бънди льотчика!!

160

до 209

преди 7 години

Станишев като знае много езици (руски, английски + езика на нежната мъжка любов) какво направи?! Окраде с брат си милиони, избяга в една от столиците на гнилия капитализъм и си купи огромен мезонет в центъра на Брюксел за 2 млн. евро! Ха честито на червените балъци!

159

Анонимен

преди 7 години

Цецка ще напецка червените чушки в чушкопека на 220 волта!

158

Пампурджия и 1/2

преди 7 години

Честни избори, ама друг път! Колкото реални бяха 76% за ГЕРБ в Хасково?! Много подценяват народа! Българинът може да е беден и озлобе, но не е ***!

157

до 219

преди 7 години

Прав си! Но това трябваше да се случи на 10.10 1989г., когато видни дейци на комунистическата партия под диктовката на Кремъл направиха дворцовия преврат и свалиха бай Тошо за да станат после капиталисти с откраднатите милиарди от държавата, тоест всички нас! Анадъмно червено ***?! Ако не знаеш какво е анадъмно, попитай аверите си от ДПС! Тогава всички комунистически номенклатурчици и офицери от ДС трябваше да бъдат изправени до стената или увисени по дърветата и сега България щеше да е рай

156

хм

преди 7 години

Направо се умилих от срещата с изключителността и на двама им....жалко е

155

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Добро утро дрОгарЕ... - има ли гладни кyманизи тука... - питам...

154

Анонимен

преди 7 години

***.раст за избори се стягапак да се накраде и пак да избяга,народът български с лъжи тровииска да му сложи пак руските окови.Българино клет що още търпиш БСПи крадливи комунисти от ДС!Бъди патриот ,а не пед.ерастки скот Мафията червена се е оляла с кражбии в затвора ги чакат дневни дажби!Виж направените хилядите нови нещаи гласувай пак за ГЕРБ, за твоите деца!

153

Резюме

преди 7 години

Точен както винаги в изказванията си г-н Борисов умело насочи разнопосочния електорат в правилната посока.Загрижен за бъдещото на България и поради сложната политическа обстановка и международни отношения той подкрепи кандидатурата на ГЕРБ в лицето на г-жа Цецка Цачева.