58

Гледай ти!

преди 7 години

А каза ли дали ще даде на зетя Стени да строи магистралката? Че може да е изпукал вече предишните 50 милиона, пък неудобно зет без пари да седи?

57

Анонимен

преди 7 години

Руските *** скоро ще получат парализа на лицевите нерви от злоба. Пак боксова ръкавица и пак отзад........

56

Анонимен

преди 7 години

Много мъка има в теб, тикво ! Повръща ми се когато те видя!

55

Анонимен

преди 7 години

Последно - ремонт на пътя или магистрала. Щото да наричат ремонта на пътя магистрала си е чиста лъжа.

54

Анонимен

преди 7 години

Другари , ако не беше Борисов още щеше да си карате по селските пътища . Апропо като не щете да ядете асфалт , защо не си траете , а другари .

53

Наблюдател

преди 7 години

"Мъжко е да обещаеш, човешко е да не си удържиш на обешанието"!Това е девиза на ББ закъчен в собствената му тоалетна!

52

Анонимен

преди 7 години

Предизборно кръглия зеленчук от Банкя е в действие, дори изпълнителя ще е намерен утре ,колко ли ще е комисионната

51

Анонимен

преди 7 години

Борисов да дава и гаранция поне 20години за магистралите си защото още на първата са с дупки

50

Анонимен

преди 7 години

Аз пък пътувах от Монтана към Видин през д-р Йосифово и щяха да ми изпопадат зъбите. За такъв път трябва да ти върнат всичките пари за винетка. В селата вече не е останал асфалт по улиците. Младите хора са изгонени по чуждите земи за да могат да оцеляват. Нека той да мине по този път и ще го питам каква песен ще запее. Точно тази част на България е зарязана абсолютно на произвола на съдбата. Братята роми крадат и рушат на воля и никой не ги безпокои, даже общините им плащат тока и водата.

49

Анонимен

преди 7 години

В тоя човек има нещо силно сбъркано. Пляснали се с Цецка по БТВ да говорят за избора за президент, а той взе да се хвали с този път и се ядосва защо не взели интервю от тези хора които са му ръкопляскали в Асеновград, а отишли в някакво си село. Цеца не може да отговори на водещия дали ще отиде на дебат с другите, пълна излагация и некомпетентност. Човек да го е срам, че такива хора ръководят страната.

48

Анонимен

преди 7 години

Който не му се работи е с подземни доходи, безработица и живее в безперспективност.

47

socialen

преди 7 години

Поредната корупционна схема на Борисов и ПП ГЕРП. Положението в страната е плачевно - подземни доходи, космическа безработица и подтискаща безперспективност.

46

Анонимен

преди 7 години

До турчцинХич не сме по отбивките, н-р магистрала Тракия при Пазарджик има само една отбивка, при Стара Загора също една.

45

Bibbo

преди 7 години

Баси ***. Всеки ден от 9 г. пътувам по този път и си е за основен ремот . 2 рия по натовареност в България. Двата града заедно с кварталите са около 500 000 човека та и повече и пътя не отговаря на трафика.

44

Пътника

преди 7 години

Бойко аз искам магистрален път В.Търново-Свищов Сливен-Ямбол и повече пътища свързващи Южна със Северна България. Хора ако има други, които да искат магистрали да казват че Бойко сега приема заявките, утре може и да го няма.

43

турчцин

преди 7 години

Ако са на влест. Внимавайте за кого ще гласувате. За тези щяхте да направите излизане на магистралата при гара Хитрино. Кой не го е предвидил но можеше да се направи. Откъснахте Лудогорието и хората ще обикалят много през Разгради Нови Пазар. Ако съм на мястото на тези хора никога няма да гласувам за тези популисти.

42

Анонимен

преди 7 години

значи всички на изборите сме за Радев .Щом ще затрива парите за отсечки оттук до там само и само да се дават пари и да се парадира че нещо се прави .

41

До пловдивчанинъ

преди 7 години

Че какво му е на пътя, бе майнa? Прав път, в много по-добро състояние от повечето пътища в тая страна. Не пътищата убиват, ами хората! Най-късата магистрала в света няма да оправи простотията на народа. Става въпрос за това, че има много по-важни участъци в страната от Пловдив - Асеновград..

40

Анонимен

преди 7 години

Как бил обещал , като че ли той ги паща теа пари от джоба си

39

Пловдивчанин

преди 7 години

Вижда се че троловете пак са налазили Интернета.Плюйте си на воля.Само че не знаете за какво става въпрос.Този път е като черна дупка.Не знам дали има статистика за дадени жертви за определени участъци.Ако има то този път ще е на първо място.Само пловдивчани и асеновградчани знаят колко е опасен този път.Само хората загубили роднини и близки знаят че този път е като прокълнат.Нищо не помага,ни ограничение на скороста, ни полицейско присъствие, или други мерки.Дано магистралата да е решение!