83

Pomak Islam Union

преди 7 години

Dano Erdogan ni sabere vsichki musulmani pod chadyra na Halifata. Islqmyt shte pobedi, shte ima blagodenstvie za vsichki.

82

Анонимен

преди 7 години

Където сее разпространил исляма най късно до 10 век замира всякакъв прогрес в медицината, астрономията, математиката, поезията даже! Скулптура, живопис, театър, музика, дори танците са забранени. Направо "стоп" кадър. И така, та десет века от тогава до днес. В момента ползват техническите достижения на "неверниците" с голям кеф и искат да станат световни господари, че да бействат, а другите да ги обслужват, защото те знаели какво е най добро за човечеството! Ти да видиш!

81

Мюсюлманин

преди 7 години

Piri Reis.

80

Анонимен

преди 7 години

До съвременен турчинИбн-и СинаЗнаеш ли кой е той?

79

съвременен турчин

преди 7 години

До Мюсюлманинпосочи едно име за да проверим в гугъла ! Не казвай мюсюлманите измислили еди какво си ,а посочи име !

78

Анонимен

преди 7 години

До АнонЪъъъъ .... я ми кажи една мюсулманска държава, която да не е нападната открито или прикрито от страна на юдейо-християнските педелази?! Няма ...??? Прав си, няма!! Най-голямото зло, сполетяло нявга рода адамов е пълната доминация на земята от страна на бледоликите юдейо-християни! След 500 г. управление на балканите, мюсулманите оставиха след себе благоденствуваш народ.След 500 г. присъствие по Америките, юдейо-християните оставиха след себе си планини и океани от черепи и кости!

77

съвременен турчин

преди 7 години

До МюсюлманинМюсюлманите от Арабския полуостров са измислили десетобалната система. Без нея не можеш да събираш,изваждаш,умножаваш и разделяш..........................Всички мюсюлмани едновременно ли са я измислили тази десетобална система бе ?! Няма ли да посочиш едно има да проверим в гугъла !

76

адидас ориджинъл

преди 7 години

До Мюсюлманинпатента за "арабските" цифри е на индийците, или още по-древен.

75

имало едно време

преди 7 години

До съвременен турчинУлуг бег се сещам първо, ама го бастисал сина му изперкал радикал. до 14 век свършва поезията и науката в исляма на база по-древни знания, следва дивия берберски фанатизъм, ядене, пиене и баядерки.

74

Анонимен

преди 7 години

До съвременен турчинАко беше прочел книжка-две през мизерния си живот щеше да знаеш, че основите на днешната западна наука и медицина са изградени от мюсулманите. Когато е златната ера на исляма между 12-16 век, тогава е и златната ера на науките. С отдалечаването от исляма започва и упадъка на науките в ислямския свят. Иншаллах, с възстановяването на хилафета от страна на Ердоан, ислямът, науките и моралните ценности в света ще преминат пак във възход. Аллах-у екбер, негова е волията!!

73

Анон

преди 7 години

До мюсулманин- ... ама нямате акъл на две магарета сено да разделите- кажи ми една мюсулманска държава на света която да няма или гражданска война или конфликт на границата си...

72

Anon

преди 7 години

Султана върна Турция 150 години назад...

71

Мюсюлманин

преди 7 години

до "съвременен турчин"Мюсюлманите от Арабския полуостров са измислили десетобалната система. Без нея не можеш да събираш,изваждаш,умножаваш и разделяш. Ако мюсюлманите тръгнем да взимаме пари заради патент за всичко измислено от нашите хора, пари за *** няма да ви останат.

70

съвременен турчин

преди 7 години

посочете ми поне един мюсюлманин ,който е създал двигател ,някаква модерна апаратура ,някаква химична формула и прочие ?! Кажете му името за да можем всички да проверим в гугъл какво е дал за световната наука ! Дори всички християни ,които са нали своят принос за науката не са били крайно религиозни , а са били религиозни дотолкова доколкото да не обидят родителите си и роднините си ! Щом един човек е учен ,просто няма как да вярва във фантазии като господ /аллах/ ,ад и рай !

69

китаецът казва:

преди 7 години

"6yлгарът си грухти, турчинът си върви!"

68

Ромът

преди 7 години

Буллгаристанчето ще изчезне. Пееддерасите не се размножават. Умират, това е. Да живеят братските народи - роми,помаци,турци и македонци.

67

съвременен турчин

преди 7 години

И най-лошото е ,че Ердоган прави чистка дори и в областта на науката ,в университетите ! Сега като настани там свои преподаватели с фесове и чембери всички ще видим резултата след десетина години ,в Турция ще се унищожи дори и постигнатото до сега ,няма да има кадърни учени и специалисти които да доусъвършенстват купената от запад техника ! Вие вярвате ли например ,че един ядрен физик или микробиолог който вярва в съществуването на аллах,ад и рай ,ще може да даде нещо за световната наука ?!

66

Тарамбyка

преди 7 години

Ердоган е също ката Боби Мугабе в Зимбабве, твърдо решен да направи от кочинката си невиждан кeнeф.

65

Анонимен

преди 7 години

Този човек е опасен не само за Турция но и за света.Европейски Съюз ли.....през крив макарон.Сега иска връщане на смъртното наказание за да изтрепе....Законно...сума ти народ.Ислямист,какво друго да очакваш.....

64

ади ба

преди 7 години

До Анонименне се разсейвай, Халадине, да висиш в кръчмата, че пълно в Стамбул с гюленисти за арестуване.