239

ззззззззззз

преди 7 години

До Анонименхахахахахахаххахахахах!!!!!!!!!!!!!

238

зззззззз

преди 7 години

До АнонименГлупости!

237

Бай Ганьо

преди 7 години

Как може тези чалгаджий да злоупотребяват със снимките на Левски и др.

236

Ангел

преди 7 години

Не съм от най-големите привърженици на Слави но само той е успявал да събере 70 000 души на Националния стадион на концерта му преди няколко години.На всичкото отгоре валеше и дъжд!Вчера са били 200 000 !! Това наистина го прави силен! Жалко за него ,че вече толкова години не може да използва правилно силата си!

235

Анонимен

преди 7 години

ПРЕХОДА В РУСИЯ И ТУК СТАНА ПО ЕДИН И СЪЩИ КРИМИНАЛЕН НАЧИН- И ТУК И ТАМ ФАЛИТ НА БАНКИ И КРАЖБА НА ВЛОГОВЕ, ВСЛЕДСТВИЕ НА КОЕТО ДО ВЧЕРАШНИ ОБИТАТЕЛИ НА ТАВАНСКИ ПОМЕЩЕНИЯ, БЕЗИМОТНИ И ОТ БЕДНИ СЕМЕЙСТВА/ ТАКА СЕ ПИШЕШЕ В ХАРАКТЕРИСТИКИТЕ/ СТАНАХА МИЛИОНЕРИ- В РУСИЯ ЖИВЕЯТ НА ЗАПАД, А ТУК ПОЩУРЯХА ОТ ЖИВОТ, ДО ЕДИН ЧЛЕНОВЕ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ- И ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА БСП- АКТИВНО СЕ БОРЯТ ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО И СИ ПОСТРОИХА ЛИЧЕН КОМУНИЗЪМ И ДАНЪЧЕН РАЙ- А СЛАВУНА Е ТЕХЕН ПОЛУГРАМОТЕН ГЛАШАТАЙ.

234

Анонимен

преди 7 години

С КАКВО СЛАВИ Е ПО РАЗЛИЧЕН ОТ МИТЬО ПИЩОВА.........ВСИЧКИ ГИ ПОЗНАВАМЕ И ДВАМАТА

233

побългарен ром

преди 7 години

Чакай малко сега , аз съм побългарен ром(дасикане рома) когато моито пра пра пра деди идват по тези Земи са говорели ромски , защо трябва да ви слушвам балгарските работи аз та ние сме врагове а не приятели

232

П.Петров

преди 7 години

До matao,Ако трябва да бъдем точни, Трифонов е "под" на Първанов, а Първанов и Борисов са "подове" на ДС-олигархията."Подовете" ги виждаме всеки ден по телевизията , но къде е главата ?Предполагам в Австрия или Швейцария, като се има предвид къде ходеха Станишев и Цветан Василиев да се отчитат и да молят за подкрепа.

231

Анонимен

преди 7 години

Обзалагам се, че същите, които сега с такова сляпо стадно опиянение, величаете и припознавате Трифонов като борец за национална кауза, след 1-2 години, като видите "резултатите " от неговия референдум (защото си е НЕГОВ И НА КУКЛОВОДОТЕ ЗАД НЕГО )ще го проклинате и "благославяте" с разни епитети . Слави ви спусна един референдум с няколко точки и вие моментално решихте, че в тях е заложено светлото бъдеще на нацията. А в тези точки се съдържат основите на принципа "Стани ти, да седна аз", т.е с една подобна мажоритарна с-*** ще е лесно за Трифонов и сума олигарси да се намърдат в политик

230

matao

преди 7 години

Кое ви кара да мислите, че Слави е антипод на ГЕРБ? И защо смятате, че мажоритарните избори са по-добър вариант от пропорционалните? Как точно си представяте последствията от мажоритарния вот?Не срещнах един осведомен сред около 600 коментара тук. Ако гласувате с Да само за да е контра на някого, но не сте си направили труда да разберете същността на референдумните въпроси, то сте идеални за манипулация. И глупави.

229

П.Петров

преди 7 години

Ако си мислите, че Трифонов не е част от план "Преход" на местния клон на КГБ - ДС, много се лъжете. Основен активен агент по направление "Чалгизация и изпростяване на нацията"Мажоритарния избор на депутатите означава, че на олигархията ще и е по-лесно и евтино да пласира представителите си, защото държат медиите.Субсидия от 1 лев на глас означава, че олигархията ще държи в още по-голяма зависимост партиите и ще си връща инвестираното с кражби от държавата.Без качествено образование няма демокрация !

228

няма безплатен обяд

преди 7 години

Хиляди балъци и чалгаджии! Кьораво и сакато се втурна на този ,,безплатен,, концерт. Ама нали знаем че НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД! Поредната манипулация и облъчване на простолюдието, жадно за сеир. *** народ-слаба държава! Да живее БАРЕКОВ номер 2 !

227

Анонимен

преди 7 години

Те си пеят , а управниците готвят разселване на ,,бежанците'' по заповед на началниците ! Пейте , пейте не е далече денят когато ще плачем ама вече ще бъде късно !

226

Анонимен

преди 7 години

Добро преброяване на опростачения бъларски народ беше!

225

Дани

преди 7 години

На Васко Кръпката ще му кажа, че отричането на чалгата не го прави по-висока категория музикант, нито по-интелигентен човек. По неговата логика всичко след Й.С.Бах е чалга, в т.ч. и собствената му музика(която дори не съм чувал). Иначе, според мен това е хейтърство на неуспял музикант.На Слави браво!

224

Анонимен

преди 7 години

Тук разни смешници само квалифицират Слави. Слави си е Слави и всеки българин го знае що за стока е. В случая е важно, че народа излиза от дългия си сън и започва да раздвижва мозъчните си клетки. Хората сами трябва да си помогнат за да се отърват от изедниците си. Не може за тези във властта все да има, а за хората все да няма. На хората всичко им взеха, а на себе си всичко си дадоха. Изгониха българите от страната, а ще прибират всякакви измислени бежанци. Тези хора не мислят за България.

223

Анонимен

преди 7 години

Водачи са нужни на този народ! Истински водачи! Не пастири, а Водачи Държавници, които да мислят за народа си не на парче, а като цялост. Които да го поведат, следвайки волята и интересите на мнозинството. Които да мислят стратегически и да виждат бъдещето. Но не собственото си сито бъдеще!Демагогията е отвратителна и убийствена. Слави е слуга на онези, които газят Конституцията, но се страхуват и искат законно да си безобразничат.

222

КОЙ

преди 7 години

Кой плати безплатния концерт ?

221

СЛАВИИ..,

преди 7 години

Народът отдавна чака своя лидер,но със задкулисните си договорки това не си ти.Ти си просто чалга-търговец.Това твоето беше само буря в чаша вода..Колкото до комунистите,тая необразована прослойка не разбра,че управляващата палач никога не са били комунисти.Били са само членове на БКП за лични облаги.1989год те първи се пребоядисаха.Паднат ли от власт,отново първи ще се пребоядисат пак от личен интерес.Истинските комунисти си остават такива.Банални сте до втръсване.Хайде-баста!!!!

220

Анонимен

преди 7 години

В САЩ на 309 млн. души има 535 депутата, а ние на 7 млн. 240 дори само за това е хубаво да има митинг-протести. Слави е нужен в момента за да могат хората да започнат да мислят. На всеки е ясно, че страната не се води в никаква посока, а всеки който се намърда във властта само се облагодетелства. Наистина е време да "изхвърлим ***". Защо се хващат за едно име Слави та Слави, той сам нищо не прави, народа е този който трябва да хване юздите. За 26 г. съсипаха всичко в Бг.