39

lieи

преди 7 години

That's a lie comrade Buchvarova

38

Анонимен

преди 7 години

предизборни манипулациития гербавите продаж.ници са пълна отвр.ат во главе с банкя.нския ке.фир

37

Анонимен

преди 7 години

Бъчварова e национален предател и некадъра марионетка!

36

Анонимен

преди 7 години

Тая чува ли се какви ги плещи кой ще везе тука нелегално, когато може да го стори легално. Кой ще лъжете бе, а малкото заблудени мароканци бягащи от войната в Сирия просто не ги залявате, защото се сливат с отенъка на *** ви избиратели.

35

Анонимен

преди 7 години

Българите и "бeли хора"?!?!По голяма подигравка с бялата раса няма.Не се ли виждаме какви сме?Мypгaви, брадясали, некъпани, некултурни, с ориенталски черти на лицето...Дръпнати очи, татарски скули, муpгава кожа...На 100 българи, по един що-годе бял или русоляв.Толкова и в Африка ще намериш.

34

ДО АНОНИМНИЦИТЕ

преди 7 години

КАКВИ ЖЕНИТБИ, КАКВИ БЪЛГАРСКИ БУЛКИ, ВСИЧКАТА ТАЗИ НАПАСТ Е ИСЛАМСКА *** ,ИСКАТЕ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПОТУРЧИ ?

33

Анонимен

преди 7 години

Обявете им че ще ги направите български граждани и ще ги третирате като българи.а не роми. Ще ни заобикалят като прокажени

32

Анонимен

преди 7 години

За съжаление, емигрантите няма да се върнат, да не си правим илюзии.Те отдавна повечето от тях са се устроили в далеч по-нормални държави. Ще се върнат малцина.Отделно младите продължават да бягат.Остава само с заселване и интеграция на бежанци да спасим България. Не виждам друг начин.

31

Анонимен

преди 7 години

Спад на заловените, значи ллошо се работи.

30

ЩО ,БЕ....ХА,ХААА...

преди 7 години

МЛАДИТЕ АРАБИ ...ЩЕ ВИ НАПРАВЯТ НОВИ ТКЗС-та .....ха,ха,хаааааааааааа

29

КОМУНИСТ

преди 7 години

ЕВРОПА И БЪЛГАРИЯ--ИМАТ НУЖДА ОТ СВЕЖА КРЪВ И .....МЛАДА РАБОТНА РЪКА!БЕЗ МЛАДИ ХОРА В ПРОВИНЦИЯТА --БЪЛГАРИЯ УМИРА!СЕЛАТА СА ------ГРОБИЩА!!!!

28

Анонимен

преди 7 години

ИСКАМЕ ВЪЗРОДЕНА БЪЛГАРИЯ!!!СЪС СЕЛА И ГРАДОВЕ, ПЪЛНИ С ДЕЦА, А НЕ САМО ЕДНА СОФИЯ И НИЩО ОСТАНАЛО!!!И това могат да ни го дадат само бежанците. Заселвайте ги, интегрирайте ги, смесвайте се и се женете за тях.Не робувайте на погрешни предразсъдъци, че сме били бели, и че трябва да защитим бяла Европа.Майка България приветства всички нещастни хорица, преследвани от война и гонения.

27

българина

преди 7 години

но пък лагерите са пълни, долу групата за еничарство на Република България

26

Анонимен

преди 7 години

Баламосват ни с бежанци, а никой от тях не иска да остане тук-то българите избягаха на запад!Проверете! При управлението на Борисов в Румъния пенсии и заплати станаха двойно спрямо нашите! По доходи ни изпревариха и Албания, и Македония!

25

Анонимен

преди 7 години

Така е било от както свят светува. Живите народи изместват и претопяват мртвите като нас.Няма да сме първите, които ще изчезнат от лицето на земята, няма и да сме последните.Дано тази хубава земя да си намери по-добри стопани.

24

Анонимен

преди 7 години

Не трябва да ги тъпчат по лагери.Трябва да ги заселват, да се сливат с нас, да се женят за момите ни, да имат много деца.България е празна и мъртва държава, РАЗБЕРЕТЕ ГО!!!Здрави и млади хора ни идват на крака, а ние се правим на "елфи" и "снежанки" и ги гоним.

23

Анонимен

преди 7 години

Егати Министъра!Тази и тя като Цачева-ако чуе внезапно команда "Залегни!" ще легне по гръб и ще навири краката.Единствената и партийна задача е ,да закара чувалите с бюлетини и протоколи за фалшифициране на куп! За това не приеха гласуване по пощата!Една по една-НЯМА КАК!

22

ДА ВИ СВЕТНА:

преди 7 години

"ЕМИГРАНТИТЕ".... ОТ ЕВРОПА И РУСИЯ/РСФСР/--------СЪЗДАВАТ ДНЕШНИТЕ САЩ!!!ЗАТОВА СА ТАКА СИЛНИ ...И ИЗЧИСТЕНИ ОТ КОМУНИЗЪМ И ЛЕВИЧАРИ....!!!!!!!!!!ТОВА Е БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ-----СЪЩО!!!

21

Анонимен

преди 7 години

Има смисъл да се дават пари, но само за интеграция на бежанците.Да учат български, да се заселват, да ходят на курсове,да се женят да българки и да имат много деца.Оградите няма да ги спрат така или иначе.

20

Анонимен

преди 7 години

До БЪЛГАРИН!!!!!!!!!!!!Преди 2 часа гледах Каровски и той си беше дал къщата с идеята да интегрира нашиту ром, да има деца и един живот като настанал!!! Тази не са нещо по различно от нашите даже и много по лошо!