30

вижте себе си

преди 7 години

Като гледам колко неграмотници пишат тук , се притеснявам за нас българите, че в един момент ще станем на едно ниво с мургавелковците.

29

Анонимен

преди 7 години

Добре де, защо пишете специални статии за даден етнос ??Защо не пишете статии колко страдат БЪЛГАРИТЕ от кражбите на *** ?Писна ми от двойни стандарти и толериране само на един етнос.Все едно че другите живеем в рая.Пфу !!!

28

Майк Пошнър

преди 7 години

Рома учител, рома лекар, рома банкер, рома бат Сали президент, рома депутат, ром на мястото на бат Бойко... и така може братята мангароми да си го върнат на българите за всичко. Тешко и горко ни ще станем мангаромска държава.

27

ужа

преди 7 години

Ще имаме полуграмотни началници висшисти.Това вече е прекалено. Те не влизат с конкурсни изпити в университетите и ще вземат диплома по политически причини.

26

Хайдутя

преди 7 години

Дай на рому пари и гледай...учи та са къса па и доктор ша става. Хора, братята роми ша на лекуват вече свиквайте щот братята български лекари избегаха на вън за по-високи заплати, а тези и за ниски ще работят

25

СХЕМА

преди 7 години

В Германия араби и мароканци учат Висше не за да се образоват а за да останат в Германия , защото чрез Универитета е единственната СХЕМА където могат законно да получат Разрешително за пребиваване , но можеби умишленно Властите си затварят очите

24

Анонимен

преди 7 години

PS. шев беше умишлено, защото закърпва нечии сметки!

23

Анонимен

преди 7 години

Интегрирането на подобни индивиди ще е възможно само, когато почват да спазват законите и законите са наистина равни. Не може дете откраднало сладолед да е натикано в дом за превъзпитание, а тези да си крадат на воля и да са само регистрирани. Малко му е бил боят на тоя шев на БХК!

22

none

преди 7 години

До АнонименТова го слушам от 25 години. Захвани се с нещо по смислено.

21

Анонимен

преди 7 години

Не сме расисти, а расови реалисти - осъзнаваме, че между етносите има разлика.Не може един етнос, който през цялото си съществуване е облагодетелстван - не плаща здравни осигуровки, не плаща ток, не плаща данъци, живее на гърба на работещите, да е с равни права. Та нали ние им плащаме сметките? Взимат по-големи стипендии от българите, ползват се с повече привилегии във всяка една сфера, а не допринасят с нищо, дори напротив - вредят на обществото.

20

11

преди 7 години

Дума ромски в българския език няма.

19

Eвала

преди 7 години

на 300 000 роми има 117 студенти :D

18

Анонимен

преди 7 години

Познавам доста младежи от този етнос, не от Павликени. От управлението на града зависи дали ще бъдат сгрегирани . При нас не са така отделени, когато учат в смесени паралелки, се развиват много по-успешно. Сред тях познавам наистина умни, възпитани и работливи, и не двама -трима, доста повече.Рибата се вмирисва от главата

17

стоев

преди 7 години

Въпрос на време е *** да стават все по учени и да си направят истинска тяхна партия и тогава и червените мафиоти ще гризнат дръвчето

16

Триьгьлник

преди 7 години

Браво, гордея се с този народ!

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонименти сигурно си лекар, но няма нужда всички да сме лекари. аз познавам и такива, които искат да учат, наистина нищожно малко, но и от родата ми няма много желаещи понастоящем за лекари. като гледат риалитата, едва ги вразумявам да не заподскачат полуголи циркаджии по сцената. преди години и средното образование беше безплатно с всичките учебници и пособия, имаше общежития, пак стипендии но за всички, и които искаха, изкласиха, въпреки особеностите на катуна.

14

разделяй и владей

преди 7 години

децата, които наистина са учили, а не пробутвани с фондацийни и политически тройки нагоре, заслужават само адмирации. и сега, поне от 70 г. си има такива лекари и други, работят си съвсем професионално хората, ама не им лепят етикет на челото. даже има и набити от тумбите изтървани, изнервените по пътеките, дрогирани, пияни при обичайното общуване пациент/лекар в наши дни, което си е куриоз, според зависи как го поднесат медиите. ама какво ли пиша изобщо, като директивите са други.

13

Мрън дрън

преди 7 години

Е така ще е за в бъдеще черните ще са мнозинство и ще са на всякъде и да щете и дА не щете свиквайте че и мигранти талибани си имаме вече само дето българите са на изчезване за жалост

12

Анонимен

преди 7 години

Учат педагогика защото се влиза със среден 2.50.

11

ноне

преди 7 години

До ЗАЩО ТАКА ?Лошото е, че няма да те приберат. Всички в наща даржава са расисти и то открито и никой не се интересува.