149

Анонимен

преди 7 години

Слави, ти си човека! Само ти ни остана! Смачкай ги!

148

Анонимен

преди 7 години

Слави винаги ми е бил противен. Сега още повече.

147

Анонимен

преди 7 години

70-те човека, които затваряха Орлов мост цяла година, сега са възмутени, че 170 000 го затварят за един ден.

146

Анонимен

преди 7 години

През последните години на соца Слави беше активен комсомолец в Младежкия комсомолски клуб в София. Всъщност чрез тази си дейност той получи първия си достъп до телевизията, което е най-трудната стъпка за начинаещите в шоу бизнеса. С други думи, ако не беше комсомола, Слави щеше да е никому неизвестен днес.

145

БАЙ СЕЛО

преди 7 години

Добре, че в наше село улиците нямат имена! Дойдох за концерта, вървя из София, чета имената на улиците и се чудя-това БЪЛГАРСКАТА столица ли е ,в задунайска губерния ли съм или в 16-та Република на СССР! И паметници, паметници- един солдат със вирнат автомат, направо ще ме гръмне! Връщам се у наше село-ПРИ БЪЛГАРИТЕ!

144

Анонимен

преди 7 години

Слави ако толкова милее за България да вземе да създаде и подари половината си богатство на някой фонд който да подпомага бедните българи. Пак ще му останат достатъчно пари да живее като цар.

143

Кукла на конци

преди 7 години

Чалгаджията го финансира същият олигарх който и финансира бившият му сценарист Росенчо милиционерчето.

142

оптимист

преди 7 години

До Я гледай....абсолютен фактор, преди се бореше да сваля другаря Костов, че го натири из мазетата, и една таксиметрова история накрая успя, обаче експертите на Народния враг все тъй от Банкя през Позитано до сараите чак. сега десета година уволнява бате си Бойко, дано не си направи сепуко като види следващия избраник.за коментарите - при Путин тишина, няма война. при Кънев - темата приключи, при извънземните - не кълват, ромстипендия не върви, апокалипсиси няма.

141

Анонимен

преди 7 години

Заключение.Това че до сега има 160 коментара , говори че Слави е фактор в държавата ,за "радост " на някаи некадърници. ----------------------------------Кви 160 коментара :) 1.5 МИЛИОНА жители на град София го споменават и него и цялата му рода до 9-то коляно, заради блокираният център :)

140

Анонимен

преди 7 години

Я излезте и попитайте хората от улицата - какви са въпросите на референдума, пък после ми пишете кой какво казал. Като отидат на място, ще ги прочетат... в изборния ден. Защо си въобразявате, че българина всяка вечер сяда пред екрана със трепет в сърцето да чака Славчо? Дългия си търси място под слънцето, поредния политически проект, осребрява си екранната известност. Цял живот нагаждач, на стари години принципен! Докога ще се връзвате на "народни" хора ?

139

Анонимен

преди 7 години

Браво на Слави, трябва някой от време на време да буди този заспал народ.

138

Кой

преди 7 години

Хилари Клинтън ли ще дойде на концерта ? Кой е той Слави Трифонов ?

137

Я гледай....

преди 7 години

Заключение.Това че до сега има 160 коментара , говори че Слави е фактор в държавата ,за "радост " на някаи некадърници.

136

Анонимен

преди 7 години

До Де ГолАко беше само митинг без кючек, колко хора ще отидат?? -------------------То ще има и кИбапчета. Не го мисли учиндолския. Той ги знае как стават работите. И бира скара и пица на парче ще осигури. Може и некой въргал да спретне, за да го дават по всички телевизии. Много пари се наливат в неговия проект

135

трети ден вече

преди 7 години

До Анонимене де, и глухите по спирките чуха глашатая на общината за събора на мегдана.на митинга да раздават картончета "Три пъти ДА!". по-ясно от това и ба.тСа.ли не може да го обясни.според сметките на шоуто, отговорите "да" после трябва да са 600 хиляди от подписите, 1 милион от тв-зрителите от платените рейтингкласации, 1 милион от митинга-концерт и към 1 милион от Фейсбука, плюс нет-анкетите и великотърновските ***.

134

Де Гол

преди 7 години

Ако беше само митинг без кючек, колко хора ще отидат??

133

Кукловоди

преди 7 години

Славчо е поредният опит на задкулисието да си създаде партия. Същия циркаджия беше и Барека. КЪДЕ Е СЕГА БАРЕКА ? Нито има пари да си плаща участия в тв студия нито по вестници. В проекта БАРЕКА се наляха десетки милиони. Учиндолския е същия. Не забравяйте, че неговата *** Росенчо пристана на Барека и на мега крадеца Цецо Крадецо който се крие в Белград

132

прованс

преди 7 години

как сте, Со-фи-ааа! Ар-ю-редиииии! запасихте ли се с кренвирши, пре.връзки и вода за двудневната блокада под обсада или се молите за дъжд.а да, другари, влакът през Сопот ще закъснее малко, пратете сандвичи!

131

Анонимен

преди 7 години

До баба ГицаНито ме интерсува КОЙ го финансира нито КАК, а по-скоро ЗАЩО? ----------------------------Въпроса КОЙ го финансира и ЗАЩО СА СВЪРЗАНИ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА.

130

Анонимен

преди 7 години

Като толкова сте в час, поне знаете ли на референдума колко и какви са въпросите? Смешното е, че 99 % от хората на улицата, ако ги попитате, НЕ ЗНАЯТ! Можете сами да си направите мини анкета.Което ме навежда на мисълта, че в Дания, както винаги има нещо гнило.