71

АМИ , ПРАВИЛНО....

преди 7 години

ПО-БЛИЗКО ДО ПАРИТЕ -----ПО-БЛИЗКО ДО НЕЩАТА ОТ ЖИВОТА....ХА,ХА,ХААААААЗА МЕДАЛИ ИЗВЕСТНОСТ И ВЕЛИЧИЕ ---СЕ БОРЯТ САМО ГЛУПАЦИТЕ......ЧОВЕК СО ПАРЕ---Е ЛИЧНОСТ!!!ЧОВЕК , БЕЗ ПАРЕ....Е ЛА...НО!!!!ТОВА Е ИСТИНАТА!!!!!

70

Анонимен

преди 7 години

Foreign Policy: Кристалина Георгиева е човек на "Мултигруп", доносничела е на ДС.

69

Анонимен

преди 7 години

Засипваш кадърните хора които не ви играят по свирката с ПОМИЯ.Те си казват "боже защо се хванах а не си гледах спокойствието"Резултата е:Цецка Цачева или Румен Радев -президент ако решим може и Митю Пищова.Браво на московските дугари!

68

Анонимен

преди 7 години

Георгиева, май ти биха шута от ЕС. Заради твоя бойко се измиташ.

67

(-_-)

преди 7 години

Поредната *** се завръща при господарите си.. Това означава, че успешно е завършила задачите си и сега минава в запас.. Някой други маскари пък дават лекции в американски университети като един бивш български президент.. даже не му помня името.. Долнопробни създания, които нямат достойнство. Единствената им мисъл върви около собствените им дирници..

66

Анонимен

преди 7 години

Нема насищане таз момаНапуска или са я помолили да напусне.След излагацията в ООН.Защото тя каза, че е горда от представянето си и няма да подава оставка от ЕК,Както и да е, показа се като поредната предвидима калинка на бая. Първо Желева, сега Сталинка - все издънки.

65

Анонимен

преди 7 години

Това е възнаграждение за "работата" срещу Бокова и БГ. Но да внимават другите! Предател веднъж-предател винаги!

64

ЗзЗ

преди 7 години

А има ли връзка между решението й, и призивите на англииските евродепутати да се провери дали тя не е злоупотребявала с евросредства за да води кампанията си за ООН?

63

Кристалинооооо,

преди 7 години

Като те вълнува, къде беше тръгнала ***?

62

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

КРИСТАЛИНА И БСП СИ ПРИЛИЧАТ ПО ТОВА ЧЕ КЪДЕТО И ДА ГИ УРЕДЯТ ТЕХНИТЕ СПОНСОРИ ВСЕ НАКРАЯ НИЩО НЕ УСПЯВАТ ДА НАПРАВЯТ.

61

Анонимен

преди 7 години

Боко, викай Румяна Желева да я замести! Вкарай златната си резерва на терена!

60

Анонимен

преди 7 години

Да се маха от Европа, сега поне няма всекидневно да ни натрапват фалшивата й мазно-загрижена физиономия.

59

Анонимен

преди 7 години

Хайде сега Бойко, който ти даде акъл и те подкокоросваше за "битката за ООН" прати го в 10-та глуха, или най-добре на борсата на труда.Това ще да е някой гербаджийски велможа около теб - опитващ се да се покаже полезен.

58

Анонимен

преди 7 години

Подава оставка, защото вече никой не може да понася пълната й негодност. Няма да имаме еврокомисар, защото такива си го подбира Той. И понеже всички, които ще прочетат това, ще се сетят за кого става дума, това е най-яркото доказателство за настъпилия тоталитаризъм в нашата страна.

57

Анонимен

преди 7 години

Изпълни мисията си с нелепата кандидатура за ООН и сега тези, които и дърпаха конците и се отплащат с по-висок пост и по-голяма заплата.Това, че БГ сега остава без еврокомисар очевидно не я интересува. Тя България и без това малко я интересуваше плез всичките години изкарани в ЕС.

56

Анонимен

преди 7 години

До истината 56ТОВА Е САМАТА ИСТИНА!!!!!!!! МНОГО БИХ СЕ РАДВАЛ И СЕ НАДЯВАМ ВСИЧКИ ДА ОСЪЗНАЯТ ТОЗИ ФАКТ!

55

Анонимен

преди 7 години

А БОКОВА СЕ ВРЪЩА КАТО ШЕФ НА ПЕС ЗА ДА ОПРАВИ НЕЩАТА СЛЕД НЕКАДЪРНИЯ ЕВРЕИН СТАНИШЕВ

54

Анонимен

преди 7 години

след като сама се орезели приемайки кандитатура за ООН от ГЕРБ а можеше да я откаже с достойнство явно реши че не иска да има нищо обща с ГЕРБ

53

Анонимен

преди 7 години

Бойко да тури Цецо. И без това тук нищо не прай освен да брои имоти. В кадрово отношение няма да има разлика.

52

до 62

преди 7 години

След 31.12.2016 г. България трябва да излъчи заместник на Георгиева, който ще бъде препитан от еврокомисията, Йотингер ще я замества само до края на годината. Този пост в сегашната еврокомисия е определен за България, не може да сложат от друга държава, ако ние се откажем, тогава.