32

Доло БХК

преди 7 години

БХК упорито и настойчиво вече 27 години се опитва да раздели нацията като търси всевъзможни поводи за привилегии на една част от нашето общество пред останалите граждани.Дейноста на тази организация трябва да се забрани като противоконституционна.

31

безпартиен

преди 7 години

Щом парите идват от еджипси организации,нека те имат и задължението да си ги разпределят както искат,но не и в българското училище.Държавата не трябва да има нищо общо с тези пари.Не и в училище!Задължението на държавата ще е само да провери дали парите не са свързани с престъпления-проституция,наркотици,кражби!

30

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТова не е завист. Въпросът е принципен. Изпълняват се чужди поръчки в ущърб на България!

29

Анонимен

преди 7 години

Абе и думата С.а.п.у.н ли изтъркахте ... малеее завалийките много сте зле!

28

Анонимен

преди 7 години

Тиквий Магнолий го правим труден за рисуване, после Цицерон, после всички Гробаджии, *** и прочее мискини, шведите целокупно в лагер за производство на калъпи *** за пране по БДС и мисля нещата ще се нормализират!

27

кой да хванеш

преди 7 години

Все повече си мисля че трябва да се гласува за патриотите, колкото и да са фалшиви и те. Но винаги се избира най-малкото зло! И герб и бсп (виж какво са гласували технте депутати в европарламента - ДА СЕ ПОДПОМАГАТ МИГРАНТИТЕ) ще ни напълнят с тарамбуки и при следващото гласуване (ако има такова изобщо) вече няма да сме мнозинство българите...

26

Анонимен

преди 7 години

А подаде ли някой сигнал до Комисията по дискриминация.

25

1

преди 7 години

Почва се. И никой не може да го спре. *** си заминава.

24

Анонимен

преди 7 години

Какво лошо написасах, че ми изтрихте поста? Е ми на Кънев трябва да се оплачат децата. На "бития" Кънев, а не на оня другия Кънев, дето нарича с фалически епитети любимия ни ПРЕМИЕР. Сега доволни ли сте?

23

Любен

преди 7 години

Прави са децата, че е дискриминация. Проблемът не е в едни 30 евро, както казват някои, а в принципа- това е нарушение на конституцията и е напълно недопостимо! Не би било допустимо и ако парите са само за имигранти, само за някаква религиозна общност и т.н. Който иска да подкрепя такива хора - да го прави с други механизми, а не чрез училищата.

22

Боил

преди 7 години

Как къде са ,тоя мушмурок го е страх да се покаже за зюда не довършат започнатото.!

21

Анонимен

преди 7 години

Къде е сега БХК да защити дискриминираните българи?

20

Анонимен

преди 7 години

Каква завист и колко шум за 30 евро. Засрамете се! При това, въвличате и децата в тази мизерна игра. Какво можете да очаквате утре от тях при това възпитание.

19

художника

преди 7 години

Плиткоумната и кривоустата да си подава оставката. Боко, нали и видЕ "акъла", защо не си я махнал до сега??? Щото за другите ти министри, нещо такова разправяше по медиите!!!!

18

РЕФЕРЕНДУМ

преди 7 години

ГЕРБ си отиват. Довиждане, ДоВиЖДане. Опс, СБОГОМ. Сбогом и на останалите - БСП, ДПС, РФ, ПР, РК, ЮЦ......Дрън, дрън че пляс. РЕФЕРЕНДУМ, време е за промяна.

17

Анонимен

преди 7 години

Забележете второто момиче от ляво надясно. Струва ми се, че то е от ромски произход. И е излязло да протестира против безобразията на властта заедно с останалите. Стимулират се учениците, които не знаят нищо, за сметка на всички тези будни, умни деца на снимката. Това е не етническа дискриминация, а буквално дискриминация срещу образования, интелигентния ученик, под прикритието на етническа такава. Докато има хора в България, които ценят учението и труда, тази държава няма да отиде напразно.

16

Анонимен

преди 7 години

Затова ще се изнасят умовете ни в англия зарад тия екземпляри що всичко иде от акъл затова като ги слагат да гледат да не са като оня де не може да чете *** го траяха два мандата от кадърност

15

Анонимен

преди 7 години

Место дават помощи и стипендии за нашите деца бъдещето на бг ромите ще подмомагаме нема такава държава

14

До Браво на децата

преди 7 години

А спомняш ли си скандалът около Ахмед Доган в първите години на демокрацията?Тогава извадиха кирливите му ризи на светло и се оказа, че когато кандидатствал да го приемат специалност българска филология, на изпитите изкарал слаб (2).Но защото е от малцинство (а може и по други причини, които бяха премълчани), го приели за студент и ТОЙ СИ ИЗБРАЛ специалността философия!!! Направи си изводите!

13

Гиобелс

преди 7 години

Веднага трябва да се сформират шпиц команди за изземване на получените стипендии от въпросните получатели.