43

Пепи

преди 7 години

Да ги бият - охранители и лекари - един дол дренки са.Арогантно поведение.Особено лекарите.Те са станали продавачи.

42

рейнджър

преди 7 години

Биячите са индийци от вида "ромео". Защо обаче им крият етноса? Защото медиите са ......."небългарски". Това, че сред лекарите има *** е вярно, но в случая говорим за нещо което се случва между лекари- българи и пациенти от горепосочения вид. Докога ще се повтаря едно и също тези..... да бият български лекари????

41

Анонимен

преди 7 години

Малко им е ! Всеки обикновен гражданин на който му се е наложило да потърси лекарска помощ се натъква на грубост,безразличие и наглост. Ако си милионер, ако си на висок пост вървят след теб и те обслужват от до без да плащаш нищо. Така е в България. Пари за болните от хепатит С пари няма, за болни деца от редки болести също ,но парите на лекарите не спират да се увеличават......Всяко година парите за здравеопазването се увеличават ,но пари за пациентите все няма...всички си правят гаргара със з

40

Анонимен

преди 7 години

Явно са объркали некой пациент и той е ритнал камбаната.Лекари -НЕГРАМОТНИСанитарите -ПРОСТИ,а болните ,,Бог да ги прости.''

39

Анонимен

преди 7 години

Я не пиши наизуст ами прочети, Спешна помощ, жената е оказвала помощ след катастрофа, какви касови бележки искаш?! Неблагодарно племе...

38

Анонимен

преди 7 години

Ами като не дава касови бележки ще я пребият. Лекарската мафия е по-силна дори от фармацевтичната. Ония поне дават касов бон. Някой да е получил касова бележка от лекар или от стоматолог ???

37

чужденеца

преди 7 години

След като е отказала лечение после ПТП.,добре да я ступали.Сега и държавата да я осъди че не изпълнява сл.задължения а набиячите глоба.

36

Да

преди 7 години

Каже на хората етноса на биячите!-Ромео?

35

Нана

преди 7 години

Лекарите са длъжни да лекуват а не да влизат в прерикание с пациенти

34

Анонимен

преди 7 години

Точно тъй на ин ди ан цити сичку й позвулену.Те могат да бият лекарите,които им помагат, могат да бият полицаи,да забият кирка в полицейска кола,а бе те са дискриминирани!Много ми е интересно защо в Румъния, където е пълно с такива апахи, полицията си гледа работа та и им показва мястото.Бил съм лично свидетел на някои случки,каквито тук бяха нормални преди 25г. Полицията не си поплюва и яко шамари който не слуша, ама тука може всичко.

33

Кривоуста

преди 7 години

След като получат по 30 евро стипендия вече няма има таквиз работи,като побойща.

32

Анонимен

преди 7 години

Стига с това ходене на лекари по катастрофи и домашни адреси. В повечето страни с това се занимават яки парамедици, които по-скоро трябва да закарат пациента жив до болница, ако е нужно. Така няма опасност някой комплексар да пребие по свои си критерии за виновност някоя крехка лекарка.Ясно е защо в България никой не ще да работи в Бърза Помощ, въпреки приличните пари, риска да те пребият си остава достатъчно голям.

31

Анонимен

преди 7 години

Е крайно време е някой да влезе в затвора за физическо посегателство над лекар. Закона е ясен и тези двама напълно влизат в него. Ако някой има забележки към действията на лекар - да пуска жалби или да го съди.

30

Анонимен

преди 7 години

Самият факт, че бият показва, че не са за спешна помощ и злоупотребяват с безплатното право. Голямата инжекция и 10 месеца поправителен труд!

29

Не ги е уважила!

преди 7 години

Били са много ядосани, защото са бързали да подадат молба за стипендия от 30 евро.Нали ще дават такива стипендии само на 600 ромчета, та да не останат извън класацията. Затова, от бързане са катастрофирали, а докторицата не е взела под внимание това, че са от привилегирования етнос, за който правилата не важат!

28

Анонимен

преди 7 години

Какъв е тоя охранител и защо не ги е изпозастрелял. Има решение. Комунизма приключи. Стига филантропия! Всеки да си плаща. каква е тази самодейност и самарянщина. Анахронизъм! Никой не ви е длъжен да ви лекува, мишки! Загивайте или си ***! Правителството - премахнете СМП, щом населението не я ще!Заменете я с полиция. Паднал на пътя - бой и в канавката. Иначе няма оправия, мухъли!

27

Анонимен

преди 7 години

Защо спешна! Да не би да е среднощ, национален празник или средата на тоталитаризма.Имате си или сте длъжни да имате лични лекари, тях алармирайте. Вземат 4-5 пъти повече от нещастниците от Спешна, а си гледат рахата. Спешните обират всичкия луфт на системата. Длъжни са само да дават, а другите само да вземат. Маса ***,аци без осигуровки само чакат да стане събота и висят пред Спешната.

26

Анонимен

преди 7 години

Не правилно това, което са направили.Но ако лекарите отговаряха за действията си пред закона ,когато сбърка то хората няма да търсят саморазправа.Аз лично в момента съм пред казуса какво да правя с лекаро,който искат от мен пари да обърнат внимание на онкоболен,който е осигурен и всичко минава по касата.Отидете ,в което и да е онко отделение в България вижте опашките от хора, чуйте изразите и епитетите, с които ги наричат и се замислете вие какво бихте направили ако това е ваш роднина или прияте

25

Анонимен

преди 7 години

"смърт за тези баща и син"Ако не дай Боже ти се наложи да викаш линейка за майка/баща/сестра:- тогава докато умират в ръцете ти някое *** дето само се нарича "лекар" си пооправя грима и косичката, мързи го да си донесе оборудване и да премести човека на половин метър и т.н.Да не ти говоря за удоволствието да чакаш линейка с умиращ от нещо СПАСИМО човек, която първо се бави супер много и после лежерно не може да намери адрес НА ЦЕНТЪРА на града.Тогава ми говори за смърт и присъди

24

само

преди 7 години

смърт за тези баща и син , а и за "пазарджик": това са пещерни, озлобени хора.Но тъй като сме великодушни и НЯМА смъртна присъда- то да работят тежка работа, защото затворът е курорт за тях, аи НИЕ го плащаме.Трябва няколко НАЗИДАТЕЛНИ осъдителни присъди без право на замяна, защото си мислят, че като НАБИЯТ, ПРЕБИЯТ някого, който им помага- са герои.БЕЗМОЗЪЧНИ БЕЗОТГОВОРНИ, нямащи никаква стойност.