139

Анонимен

преди 7 години

Това звучи като първоаприлска шега. Шута на партията затваря половин София. Дано някой който живее, или има магазин в района да го съди за нанесени вреди.

138

Анонимен

преди 7 години

Защо общината позволява блокиране на половината град, само защото на слави му се приискало да "пее"? Що за простотия?

137

Анонимен

преди 7 години

Ходи си блокирай Учиндол *** ***!

136

Анонимен

преди 7 години

Браво Учиндолски селендурино вместо полицията да се бори с престъпници и ислямисти ще пазят алколиците на София и Човекът без глас Слави ще се прави на певец.Мутренска държава ще бъде забаавлявана от мутрата Слави. "Народният любимец" с 10 мутри охрана ще агитира за глупавия си референдум, защото в предаването му никой не го гледа.

135

Анонимен

преди 7 години

Леле! То такива драконовски мерки за сигурност и при посещението на Папата не е имало..... Да бе, движението го затваряло столична община,човека просто си правел митинг-концерт в полза на една кауза......Интересно как това се прави за един човек, който уж призовава да се измете властта, а същата власт му оказва такива услуги и му осигурява такъв комфорт...отцепвайки и подчинявайки на мероприятието му половин София! Да не би пък нещо да играе комбина с тая власт, хм? И каква е истинската кауза?! Само питам!

134

Анонимен

преди 7 години

От събота децата са във ваканция. Планувах в събота да пътуваме до Трявна, Велинград или Пловдив. Тия ще ми затварят Цариградско, да се чуди човек от къде да мине.

133

ХОЙ

преди 7 години

Селнжърите са си селенжъри. Защо трябваше да се затваря целият булевард и да се спира движението? Толкова поляни има и достъпа до тях е безпрепятствен. Особено удобно е в северна посока където има толкова огромни пространства между кв.Враждебна и жк. Левски че може да се побере цяла София и околните селца. Но не! Селенжърите се комплексират при вида на поляни и тревичка. Нали от там произлизат от нивите и полята та затова искат да са на павета и асвалт!

132

DreamTheater

преди 7 години

Предизборна чалгария и простотия.

131

ДС

преди 7 години

Сегашното положение устройва ОЛИГАРСИТЕ - тези които държат депутатите, тези, които ги издигат, тези които се държат с нас като роби (ниско заплащане, нерегламентирано работно време). Аз искам промяна. Не знам дали това е начина но искам да ОПИТАМЕ. Сегашното го видях.

130

Анонимен

преди 7 години

Слави ще събере глупаците да им каже за кой да гласуват.

129

Анонимен

преди 7 години

ЩОМ ТАКОВА МАЩАБНО ЗАТВАРЯНЕ НА ШОПИЯ Е ПОЗВОЛЕНО Е ЯСНО ЧЕ ОРГАНИЗАТОРА Е ТИКВАТА!АКО Е МИТИНГ НА НЕДОВОЛНИТИ ОТ НЕГО ХОРА НЯМА ДА СТАНЕ И МИЛИЦИЯТА ЩЕ ГИ БИЕ И ТОРМОЗИ!АКО НЯМА БОЙ ОТ МИЛИЦИЯТА Е ЯСНО..!1

128

АНОНИМЕН

преди 7 години

Толкова е *** Слави , че и в двора ми да дойде да пее ще му тегля майната и да си ходи. Цялото ми семейство ще кажем майната му на скапаните референдуми измислени от простаците Слави и Плевела. Да ще гласуваме за Патриотите КАРАКАЧАНОВ- НОТЕВ , защото диваците превърнаха разкошна България в състояние НА КОМАНДНО ДИШАНЕ С БРАКУВАН УРЕД. Хора опомнете се и дайте гласа си за Патриотите , за които Родината значи нещо, а не е средство за продан. Ще спрат концесиите, защото са с хиляди нарушения.

127

do 121

преди 7 години

То като гледам за 26 години колко нови и млади партии има...

126

|V|art!n

преди 7 години

Кеф ми е, че не съм в тази *** в която се е превърнала веднъж хубавата ни страна! Човек не може да се пребори с наглите селяни, те са навсякъде и разрушават всичко чрез безпрецедентната им алчност и некадърност! Няма оправия с бай ***!

125

Бай Гошо

преди 7 години

Свършиха стадионите и поляните та ще блокираме цяла София, за да слушаме как някъв вие като пределски вълк. Кофти музика, кофти хора, кофти държава...

124

Анонимен

преди 7 години

Онова недуразомение в президенството прецака най-важните въпроси, за полицейските шефове и за броя на депутатите.... след концерта е важно дружно да го поздравим с полски яйца

123

по морза

преди 7 години

До Анонименни съ нафърворяй, ленче, почвай да пееш!

122

Анонимен

преди 7 години

Много е важно след тоя референдум да бъде организирана нова подписка с други въпроси, така че на онач шайка от 240 разбойници да не им се дава мира, трябва да се пита народа по всички въпроси, както за начало ограничаване броя на мандатите на депутати, не поовече от два пъти

121

Анонимен

преди 7 години

До край, какво си се хванал, за мажоритарният избор, като удавник за сламка? Как си сигурен, че твоят човек ще получи най-много гласове? И сам става само за в тоалетната.

120

по морза

преди 7 години

До Анонименпък ти знайш ли навремето, ехеее, га беши свитовното94, как ходеха на мачове, а като имаше само една програма по тиви Изаура, стадионите фул чак по оградите и дървените стълбове висеше енергията. и Славчо носи послания, кат запей "назад, ***, госпожа Калино" и на фенките краката им се подкосяват. нека се забавлява народа и да си вярва, няма да им пускаме бикове и да ги къпем в домати, я.