57

emiliaaaa

преди 7 години

До Анонименименно червените *** бяха партизаните и ограбваха мандрите, а после и народа!!!!!

56

emiliaaaa

преди 7 години

До Анонименами свърши и ти нещо, не само да пишеш - аман от плямпачи!!!!

55

emiliaaaa

преди 7 години

браво БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!!! САМО ТАКА! ЗА БОГ И РОДИНА НАПРЕД!!!!!!!!

54

службите да не спят

преди 7 години

а да тикнат организаторите на тези терористични партизани в затвора.Това специално разследване е с цел да покаже значимостта и явната заплаха от възможността за реализиране на украинския сценарий в България. Особено безпокойство предизвиква фактът, от активното нарастване на силите и средствата на проруските паравоенни организации в България съвпада с активизирането на неоимперската политика на Кремъл, оформена и декларирана в Мюнхенската реч на В. В. Путин през 2007 г. Съвпада и с активизацията за осъществяване на имперската концепция за руския свят на Московския патриархат на Руската Право

53

Я, па Я

преди 7 години

До АнонименМного се извинявам, но не съм в състояние да псувам и обиждам толкова много колкото ти заслужаваш. И все пак ... нали си знаеш.

52

руски парцали

преди 7 години

Според закона това са терористи.Особено безпокойство предизвиква фактът, от активното нарастване на силите и средствата на проруските паравоенни организации в България съвпада с активизирането на неоимперската политика на Кремъл, оформена и декларирана в Мюнхенската реч на В. В. Путин през 2007 г. Съвпада и с активизацията за осъществяване на имперската концепция за руския свят на Московския патриархат на Руската Православна Църква.

51

Анонимен

преди 7 години

Когато държавата е беззащитна народа поема самоотбраната в свои ръце!Иначе ще стане както пишат медиите на запад-Поклон пред тези които режат глави!Да са живи и здрави момчетата!

50

Анонимен

преди 7 години

английски примитив огладнял, ТРЯБВА ДА СЕ ИНТЕГРИРА ДА СТАНЕ ЕВРОПЕЕЦ

49

Анонимен

преди 7 години

До Я, па ЯПРАВ СИ ЗА ЕДНО. ПОЛИЦИЯТА ДНЕС ТРЯБВА ДА ПОРАЗЧИСТИ ДЪРЖАВАТА ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ И БАНДИТЕ НА СНИМКАТА. И ТОВА ЩЕ СТАНЕ

48

Анонимен

преди 7 години

абориген от Англия дошъл да си покаже колко е примитивен

47

Я, па Я

преди 7 години

До АнонименПросто съм описал как държавата да контролира, безконтролната ***. Това е направил Стамболов след освобождението и за около година е ликвидирал бандитизма. Наел е бандити да избият други бандити и е успял, въвел е ред и контролирал държавата. За разлика от днешните некадърници и майцепродавци.

46

Анонимен

преди 7 години

ВРЕМЕ Е, ЕС ДА ИНВЕСТИРА В БРИТАНИЯ ЗАЩОТО МНОГО ОБЕДНЯХА. ЕВРОПА ТРЯБВА ДА ИМ ПОМОГНЕ ДА СЕ ЦИВИЛИЗОВАТ

45

Анонимен

преди 7 години

какъв е тоя английски *** гладен? ДАЙТЕ МУ РАБОТА ДА НЕ ПРАВИ ГЛУПОСТИ.

44

Анонимен

преди 7 години

ОСКОТЯЛ ОТ МИЗЕРИЯ АНГЛИЙСКИ ТУЗЕМЕЦ ИДВА ДА СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН. ИНТРЕГРИРАЙТЕ ГО И МУ ДАЙТЕ РАБОТА. СТАВА ДА ЧИСТИ ГРАДИНКИТЕ.

43

Анонимен

преди 7 години

До Я, па ЯВРЕМЕ Е БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ ДА ПРОЧИСТИ РАЙОНА ОТ ПАРТИЗАНСКИ БАНДИ НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ

42

Анонимен

преди 7 години

оскотяха от безсилна злоба английските ченгета. ЕС ПРОЦЪФТЯВА А ТЕХНИЯ ОСТРОВ ЗАТЪВА ЗАЩОТО ГИ МЪРЗИ ДА РАБОТЯТ

41

Я, па Я

преди 7 години

Ако имахме държавници, щеше да е друго. Излиза МП, МО и МВР и обявяват, че всеки който иска да се включи в борбата с нелегалната миграция е добре дошъл. Сформират се отряди от желаещи с условие желаещите да не са криминално проявени, съдени или разследвани за криминални деяния. На одобрените им се организира подготовка за 1 - 2 месеца оборудват се и влизат в състава по охраната на границата заедно с граничните патрули. Основна задача, изтласкване на ордите обратно в Турция или Гърция.

40

Анонимен

преди 7 години

Английски психопат платен от британското правителство за да носи раздори в Европа

39

Анонимен

преди 7 години

няколко боклучета защитават този българофоб ВЪН ОТ ЕВРОПА АНГЛИЙСКИ ПОР

38

Анонимен

преди 7 години

"Чудя дали и дядовците ви са реагирали така. когато Англия и цяла западна Европа е надигнала глас в защита на опълченците в България ?"АНГЛИЯ НИКОГА НЕ Е ВДИГАЛА ГЛАС В ЗАЩИТА НА БЪЛГАРИЯ. ДЯДОТО НА ТОЗИ *** СИГУРНО Е БИЛ СРЕД АГРЕСОРИТЕ КОИТО СА НАПАДНАЛИ БЪЛГАРИЯ.