116

СульоПульоАтанасИаз

преди 7 години

Защо толкова много пишман професори още обръщат внимание на Турция. Те така си просят пари вече година. Няма да ги пуснат поради елементарната причина, че това ще сложи край на надеждите им за милиарди евро.

115

Ангел

преди 7 години

Видяли страхливец Боко .Колкото и Федероси да правиш на Ердоган той пак ще пусне бежанците към Европа.

114

бай Петко

преди 7 години

А милиардите евра ще ги върне ли ?

113

Анонимен

преди 7 години

Пускай бежанците Ердогане, че софийските евроатлантици са на сухо и им трябват " масажисти".

112

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 111Ако трябва с камъни и дънери, като опълченците на Шипка.

111

Циник до тими

преди 7 години

Прочети предния ми коментар.Всъщност е точно обратното - бежанците са ПИСТОЛЕТА , който Ердоган държи опрян в задните части на малоумната Меркел ! Чудесна маша за изнудване на ТОЛЕРАСТНИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ

110

Българин

преди 7 години

Пускайте. Не ни е страх.

109

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 111От къде пари за сабя ?

108

do 114

преди 7 години

ЕС постави ясни условия. Получавате 3 млрд, ако изградите центрове с училища и елементарна хигиена. Това беше първото условие. Турция не го изпълни, съответно не цяла сума е преведена!!!Второто условие беше също елементарно: ЕС каза, ще получите визи, ако промените законодателството си по подобие на европейското за човешките права. Какво направи Турция: опит за преврат и 20 ХИЛЯДИ арестувани граждани! Какво реват!?! Меркел не е проста. Тя знае, че турците са диваци и от права не разбират!

107

чичо Гошо

преди 7 години

Пускай,пускай!Само така ще решим по-бързо проблема с ***!

106

!!!

преди 7 години

До Съветник към ЕвропаМного умно предложение!

105

тими

преди 7 години

Ердоган никога няма да пусне бежанците има няколко причини за това а именно 1 вата и най важната е икономическата защото никой няма да се лиши от приходите който евро саюза ще им даде със дебитните карти това са допълнителни пари от потребление на турската икономика плюс това и парите за помощ за бежанците и трето всички който имат високо образование или нямат са допълнителна помощ като работа за икономиката другото е политика и приказаки големия му коз са те за падането на визите

104

Баш Ориенталеца

преди 7 години

Още 3 милиона ако влезнат в Европа и бая ще й се стъжни. И финансово и откъм спокойствие. И европейците най накрая ще се светнат че няма как да живеят под един покрив с тия камилари. Колкото по рано, по добре. Инак става опасно.

103

Анонимен

преди 7 години

Не може да ни уплаши баце строи центрове тоя какво си мисли ще вземем половината без проблем

102

Циник

преди 7 години

Ъъъъъ...как да го кажа, че да ме разберете?Това не е сън - да се размине! Бюлюците тарамбуки НИКОГА НЯМА ДА НАПУСНАТ ЕВРОПА! Ще продължат наготово да ядат хляба ни! Социални, здравни.....знам, че нямате самочувствието на такива - НО ВИЕ СТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДАНЪКОПЛАТЦИ!! И България внася всяка година лептата си в ЕС! Сиреч - вашите с труд спечелени пари хранят арабски, и африкански готованци - които не са си мръднали пръста за България или Европа! Нашите майки и бащи гладуват....децата си лишаваме!

101

Анонимен

преди 7 години

Не, че защитавам турците, но предвид подлостта и демагогията на управниците на ЕС точно това заслужава!!!

100

Анонимен

преди 7 години

А дали въпросното "пускане" не е било договорено по време на топлата и сърдечна среща между "султанът" и "фашистът"?Имам предвид Ердоган и Путин.

99

Баш Ориенталеца

преди 7 години

На ЕС му давах да оцелее до 2020, но май съм се грешал. По рано ще рухне тая Вавилонска кула.

98

Анонимен

преди 7 години

Вятър ечи, Балкан стене, сам юнак на коня с тръба зове свойте братя: всички на оръжие! Дойде време, ставайте, от сън се събуждайте, доста робство и тиранство, всички на оръжие! Който носи мъжко сърце и българско име, да препаше тънка сабя, знаме да развие!

97

еделвайс

преди 7 години

Политика с ПАЗАРЛЪЦИ не се прави! Има си принципи и закони ! Западноевропейците не знаят що е то политика! Е, сега ще видят каква са я забъркали. Ще го "отнесе" и европейският народ. Ми ще го отнася до тогава, докато се научи как се гладува на избори!