36

Отде знаят кой какъв

преди 7 години

Откъде разбраха колко са? Никакъв документ не удостоверява етническата принадлежност на българския гражданин. И никъде в училищната документация не е вписан етносът на ученика. И не се е чуло да са събирали декларации за етническо самоопределение от всички ученици над 16 Пък и не е ясно какво ще правят с децата със смесен произход. И как изобщо се доказва произход?

35

ДО 46

преди 7 години

Кой ги дава ?Знаеш ли ?Ние - от Данъците .

34

Ай споко

преди 7 години

Няма нужда от напрежение. Всички ученици над 16 години с успех над 3.50 да подадат заявления за получаване на стипендията от 30 евро. Никой няма законно право да им откаже по етнически причини.

33

А ,СТИГА ,БЕ....

преди 7 години

ДАЙТЕ ШАНС НА ТИЯ ДЕЧИЦА ,БЕ ......ЕГАТИ ЗЛОБНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ИЗ..МЕТ!КОВ ВИ ПРЕЧАТ ТИЯ ПАРИ....??!!!ВИЕ ЛИ ГИ ДАВАТЕ ??!!ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ!!!!!!!!!

32

Кукувица

преди 7 години

Пък аз си мислех, че ромите са под напрежение само като свързват жиците на тока за да обиколят електромера....

31

Съвсем по ци/ан//ски

преди 7 години

Цял народ се вдигна срещу отпускането на тези стипендии,а плевелният етнос ревна "Стипендиите трябва да са по-високи и да се дадат на 10 пъти повече деца!"Маа им коняческа дърта и неумита!

30

Анонимен

преди 7 години

А 6 000 шамара не искат ли?

29

Анонимен

преди 7 години

може ли някои да ми каже как мога да де обявя за цингарела !?

28

Анонимен

преди 7 години

защо на ромовете педофилията е разрешена ,а на българите не !?

27

Анонимен

преди 7 години

Пак съм аз. Днес трима млади, здрави и нахакани младежи си подадоха молбите и СВ-тата за работа написани на КОМП. И тримата са неграмотни.

26

Анонимен

преди 7 години

Поредното доказателство, че тук се развъждат непрокопсаници. Отличник ще получава 40 лева стипендия , а айше в коптора 60 лева. Другите за които се харчат луди пари,са младопенсиониращите се потомствени крадливи рушветчии и некадърници. Едва завършило училище, уредили го на хранилката и вече защото е с карта,веднага става и петмъдест. И от едните и от другите полза никаква.

25

М, да ...

преди 7 години

Най-вероятно това са гениите в БГто и затуй се стимулитат и полагат специални режими за тях! Моля назовете таланта/заложби/дарби у тях който разгръщате/развивате и финансово ги стимулирате!?пп. От поведението на правителството става ясно е, че ромчетата са по-различни от повечето останалите български деца! :)

24

Анонимен

преди 7 години

Давам 100лв на тоя ром, който правилно ми отговори на колко е равно числото "пи". Ама с космическа точност да ми отговори. Този, който без да се замисли в осми клас ми каже питагоровата теорема, корен квадратен на 121 колко е? Ей така, бързо. Лице на квадрат, лице на ром (извинете ромБ). Да не задълбавам, че ние в 12 клас знаехме поне ТРИ бройни системи. Искам един ромб ЛИЧНо на място за тези пари на бял лист с молиФ да напише молба и СВ без правописна грешка.

23

сминдух енд чесън

преди 7 години

За тези пари не бих се записал за ром.

22

Sando

преди 7 години

Дайте им стипендийте, това не е дискриминация.

21

Анонимен

преди 7 години

Защо ли ми се струва,че тези 600 избранника ще са деца на приближени до ГЕРБ ромски бащи и майки и не за друго,ами точно тези,които активно агитират в гетата за герберската управляваща коалиция и раздаващи парите за гласовете т.е.подготовка и стягане на редиците предизборно!!И как така ТОЧНО преди изборите излезе тази фондация да раздава пари??Не преди месец,не преди година,не след избори,а ТОЧНО СЕГА!!Струва ми се абсолютно точно подбран момент!!Всичко друго останало-кучета ги яли!!

20

Кристко

преди 7 години

Аз предлагам България да я кръстиме Мангалия или, както сега ги наричате/незнам защо/Романия и така ще има за всички деца стипендия! То и без това скоро българи няма да има!

19

Анонимен

преди 7 години

Винаги покрай ромите има напрежение. Като крадат ток е нормално да има напрежение, електрическо напрежение, покрай тях - и да изгарят. "Евророма" потвърди.

18

Професор

преди 7 години

Депутатите не смогват да коват закони. Само 240 човека са при огромно население от 6 милиона. Трябва да станат поне 1200 човека. Милиционерите са само 80 хиляди. И те ще станат 500 хиляди. Бариерата за партиите трябва да бъде само 0,5 % и всеки да си направи партия. Ще изтеглим и 100 милиарда кредит. Цачева Президент а Бойко ще открива ремонтирани магистрали. За всяка кръпка ще реже лента. Ще го дават по Бтв и Нова след поредния турски сериал.

17

Евротат

преди 7 години

Дайте да дадете.