9

WIVTE

преди 7 години

Това ми прилича на филма *Тримата от запаса* .

8

Русия

преди 7 години

Ей това е новина , която вълнува всички герберасти и подобните им ГОЛЯМА МЕДИЯ!

7

смЕх

преди 7 години

Ха-ха ще ме спукат от смЕх тия дето ми пишат минуси е с какво по-точно не са съгласни за това което съм написал в пост 4 просто такава за съжаление е работата на войника по време на война.

6

Вълнаро

преди 7 години

Такава армия пожелавам на враговете ни! Синтетичен *** не щеш ли м.ама ти да *** шанtава!!!

5

лопат му буйките

преди 7 години

не иска да яде животинско, как ще стреля срещу живи хора?! или се цани армеец да разнася пощата и да полива цветенцата на началството, облечен в туника.

4

смЕх

преди 7 години

Тази нежна душа досеща ли се не дай си боже каква ще е работата на войниците по време на война и как ще я върши след като не може да нарани дори животно или пък може би на тези радетели за правата на животните им е по-лесно да убият човек.

3

Хм

преди 7 години

Мисля че руснаците няма да имат проблем с армии съставени от подобни индивиди,ха-ха!Арабухите-също(когато завладяват Европа)!

2

Анонимен

преди 7 години

Явно мигрантите ще го оправят този. Ми като не ти харесва то не е и задължително да бъдеш на тази позиция. Върви и стани гол натуралист лесничей. Егати смахнатата толерастия.

1

Анонимен

преди 7 години

Е това е съд, не като Старозагорският ! Европооооо, Европооооо, колко си далеч от нас ! Цацаров и ти закакво взимаш заплата не е еясно ама дано това правителство да се махне най-накрая че да потръгне тая държава поне малко напред