39

Анонимен

преди 7 години

Ти не ми се прави на много интересен , аз си знам 5 поколения назад Произхода но ти след фамилното си име нямаш представа кои си и какъв си по произход

38

до: 42

преди 7 години

Не сме едни и същи ако твоята теза е вярна то ти и Дасикане Рома-българизирани роми сте едни и същи , поправи си сам грешката

37

бивша учителка

преди 7 години

Това е сега положението. Но е неудачно да му се присмивате. Първо, след като има възможност да учи, и се е захванал, е хубаво; второ, две трети от мъжете въобще не са по книгите, но се справят добре с нагледни и механични действия, учат от практика; трето, да надраснеш средата си е само за уважение.

36

Анонимен

преди 7 години

Едвам издържал тест по български а на турски няма никакъв шанс , понеже не е турчин

35

Това е бъдещето

преди 7 години

Не само министър - и кандидат за президент може да го видим след някоя и друга година. За съжаление много са и ще стават все повече. Те са нашето бъдеще. Бог да ни пази - нас и децата ни.

34

забележка

преди 7 години

Абе вие как така си мислите че той знае турски а не турцизиран ромски който е характерен за турчеещите се роми Хорахане Рома в България , същата история и с българеещи се роми Дасикане Рома , тези неща трябва да се изучават в учебниците по История

33

Анонимен

преди 7 години

вече е готов за министър тоя индивид. Даже не му трябва и диплома за виШе

32

123

преди 7 години

А стига бе, но не забравяйте, че в демократична България е така.

31

Анонимен

преди 7 години

Куневеца ще му дава ли по 30 ойро интеграционни?

30

OMG_Lucker

преди 7 години

И защо точно този .. индивид и неговото "мега постижение" трябва да ни интересува, че ни информирате? Не мога да разбера, наистина.

29

Анонимен

преди 7 години

Ужас,кой го е допуснал това измекере да стане общинар и защо хорта там спят, а не са надигнат на протест за незабавното му отстраняване и връщане на село, където му е мястото.Този само като го видиш,100 процента незнае и таблицата за умножение,пък камо ли с държавни дела и дукоменти.Тоя ако напише едно изречение правилно аз да не се казвам аймед.......

28

Сериозно, ли?

преди 7 години

До Анонимен "TO SI GI PRIZNA I MADAM KUNEVA NIE TREBVA DA VI RABOTIM I HRANIM SLED 5 G"Ами ще ни храните, ние как сега ви храним вас? Колко са образованите роми и турци? Малко са, а знаеш ли, че всеки честен и образован човек, независимо от етноса си храни нехранимайковци като вас? Неблагодарна работа!

27

Анонимен

преди 7 години

Само защото е от етниса ли е този негативизъм?Колко от българите са изкарали даже и 3 на матурите и са вече студенти ,а вие гледате само едната страна.Вчера гледах в едно предаване как задават въпроси на ученици "българчета"в София и въпроса беше за Хелоуин и Денят на народните будители и знаете ли какво стана....ами срам за вас"българи"80%не знаеха за деня на народните будители и масово хвалеха Хелоуин,тааа недейте да плачете на чужд гроб!

26

Извънземен

преди 7 години

На тази държава й трябва - три дена бензин да вали и на четвъртия ден, гръм да удари...

25

ha ha ha

преди 7 години

Това го възприемам като подигравка със средното и висшето образование у нас.Но пък какво чудно има - такива са и ръководните ни кадри.Затова знаещите и можещите у нас не се ценят, както и не могат да надделеят над примитивите, вземащи неадекватни и грешни решения.Как може човек, който не може да чете, да учи висше, как??????????

24

О Боже Мой!

преди 7 години

Знам за какво става на въпрос като учебен материал в тази специалност и щом по български има 3.. Нямам думи да опиша колко е зле положението. Представям си как ще завърши това висше "на благословия". И как състудентите му едвам ще бутат 3ки, а той ще има успех.. Иначе е хубаво, че има усет към животинките, дано може да прави разлика между коч и пръч.

23

ami

преди 7 години

ами учил съм там преди около 15 и преди съвсем не беше така, имаше още и държавни поръчки. сега вече като гледам много ме е срам

22

tgrthhr

преди 7 години

Какво се е случило в България?! По мое време не ти даваха диплома за основно, ако пишеш с грешки. Петици на кандидат-студентските изпити... често не бяха достатъчни, за да те приемат (дори "библиотечно дело"). Това при положение, че средният успех в дипломата е над 5,50. Възможно ли е за 15 години толкова да са се сринали нещата??

21

Куха лейка

преди 7 години

За да взима пари от фондовете е всичко...Човека има усет към тия животни....

20

Анонимен

преди 7 години

В тази държава вече нищо не ме изненадва.