23

Анонимен

преди 7 години

Безсрамници - убиха момчето и сега изтезават близките му.

22

Анонимен

преди 7 години

neznam kakvi hora ste vsi4kite...ili tova sa samo postaveni komentari.... NE MOGA DA PROUMEQ KAK MOJE DA ZASHTITAVATE TEZI UBIICI ....I DA VIKATE NA MOM4ETO S RAZNI PRQKORI BOKSA I TNN ...MOM4ETO NE MOJE DA SE VURNE VECHE .. krai...tova e...

21

Анонимен

преди 7 години

Правилно са постъпили.Представете си, че братът на келееша, който умря от анаболипо телевизии и по медии и социални мрежи Ви клеветии аз ще заведа дело, не толкова за пари, а да се научат че това не е правилно.Човек трябва сам да си защитава името и достойнството.Аз също бих завел дело срещу това неморално семейство.И Майката и брата не са стока. И такива хора обществото трябва да ги порицае.

20

Анонимен

преди 7 години

ВЪВ РУСИЯ ИМАТ КАМЕРИ В КОЛИТЕ МНОГО Е ИНТЕРЕСНО ЩОТО ЯКО ОБИЧАТ ДА ИЗЛИЗАТ И ДА СЕ БИЯТ АКО СТАНЕ ФАЛ НА ПЪТЯ!!!------ПОНИЧКИТЕ СА ИЗВЪРШИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И МОГАТ ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА ДОСТА НЕЩА : ПРИЧИНЯВАНЕ НА ТЕЛЕСНИ ПОВРЕДИ, МОРАЛНИ ЩЕТИ !НО МАЛКОТО СИ ИМА ВИНА!!! ДА МИ ХОДИ ДА СЕ БИЕ С ТИЯ ДВАМА ДЕБЕЛАЦИ НАЛИ ГИ ВИДЯХ НА СНИМКАТА!!!---------ТУК ПРОКУРАТУРАТА ТРЯБВА ДА ГИ СЪДИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ПЪТНОТРАНСПОРТНО КОЕТО СА ИЗВЪРШИЛИ!!!!! ПОНИЧКИТЕ :)

19

Анонимен

преди 7 години

Можеха да ги осъдят за "превишаване на неизбежната самозащита" и да лежат в затвора ако брата на Тошо-бокса не изипа една камара клевети, не настрои общественото мнение и то от своя страна не натисна прокуратурата да повдигне обвинение в умишлено убийство. Самото обвинение по начало е грешно защото въпросните "понички" са били нападнатите, а не нападателите, но малко са се унесли с тази "самозащита". За мен лично братът на Тошо-бокса е основния виновник поничките да избегнат затвор!

18

Анонимен

преди 7 години

ИМАМЕ НАЛИЦЕ ПЪТНО ТРАНСПОРТНО ПРОИЗШЕСТВИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!КОЛКО ДУШИ ПРИ ТАКИВА ПОЛОЖЕНИЯ ИЗЛЕЗНАХА И СЕ САМОРАЗПРАВИХА КОЛКО!!!!!--------------------------НЕ СЪМ ЗАПОЗНАТ ДОБРЕ СЪС СЛУЧАЯ НО МИСЛЯ, ЧЕ МАЛКОТО Е ОТИШЛО ДА СЕ РАЗПРАВЯ!!!НО ТЕ, ЧЕ ГО УБИХА УБИХА ГО!! А МЕДИЦИТЕ НАПИСАХА ФАЛШИВА ЕКСПЕРТИЗА, ЧЕ БИЛ ПОЧИНАЛ ОТ СЪРЦЕ АМИ ДА ЩЕ ПОЧИНЕ КАТО ГО МЛАТНАТ В СЪРЦЕТО!---------------------------------------ПОНИЧКИТЕ СА БИЛИ В НАРУШЕНИЕ ТОВА СИ ГО ПРИЗНАХА !!!

17

Анонимен

преди 7 години

Малко искат момчетата!Цената за опетненото име е направо смешна!Но сега е време и срещу определени медии да заведат сериозни дела, защото най-големите виновници са медиите, които размножиха една лъжа! И продължават да подкрепят хулиганското поведение и да произвеждат бъдещи жертви на криворазбраните достойнство и чест.

16

Анонимен

преди 7 години

Прави впечатление колко много хора защитават Поничките във форума.За какво ни е тогава съдебна система въобще след като толкова хора са зад тях.

15

Инженер

преди 7 години

Ако помните, веднага след случая беше подета мащабна кампания. Бяха манипулирани и медии и общество, по ФБ тръгнаха каузи от рода "не на насилието" и пр. Самите "понички" ги очернениха и едва ли не - осъдиха без съд. След разследването нещата излязоха малко по-различни, а близките се омотаха в собствените си противоречия. Сега е напълно възможно тях да ги осъдят, защото всяко твърдение трябва да се докаже иначе е клевета. Поничките явно не са най-големите моралисти, но морал и закон са различни.

14

Анонимен

преди 7 години

По делата им ще ги познаете!

13

Анонимен

преди 7 години

Тия понички с мармалад или шоколад са?

12

Анонимен

преди 7 години

Поничките да не се препържите само че в повече ми дойдохте , мислете малко мислете....

11

Анонимен

преди 7 години

Нормални хора не биха тровили живота на без това съсипаното от скръб семейство.

10

Анонимен

преди 7 години

Поничките президенти!Кандидати на Герб!

9

Анонимен

преди 7 години

Тези Понички пострадали ли са при побоя, с който са предизвикали смъртта на момчето?Инвалиди ли са от побоя?

8

anon

преди 7 години

правилно. всяка *** ьов щина трябва да си има последиците и виновниците наказани. малки стъпки, малки стъпки... преди да проходиме като нация.. макар и малко късно...

7

Анонимен

преди 7 години

Ами направете си извод за тези ПОНИЧКИ- долни убийци и изнудвачи!

6

Толумбичката

преди 7 години

В случая поничките са прави! Наричаха ги убийци, престъпници и какво ли още не по всички медии, които като папагали повратяха версията на брата на починалото момче. После се разбра, че починалото момче било налитало на бой с бокс, а поничките се отбранявали и че във Враца било нормално да се ходи с бокс и с бухалка в колата. Оказа се че момчето е починало от вроден порок на сърцето, след петорна експертиза. Не съм чул някой да се е извинил на поничките и на мен някой да ми скочи с бокс ще се бия

5

Жана Танчева

преди 7 години

Изключително правилен подход на тези онеправдани хора, които слугинарските медии продължават да наричат обидно "поничките". Странно защо не наричат Борисов "Тиквата".

4

Някой си ванччото

преди 7 години

Ако умрелият не беше налетял на бой със бокса в ръка,сега щеше да е още жив.Много правилно си търсят правата хората.Да се обвиняват хората просто ей така не е никак правилно .(то4ка)