36

Анонимен

преди 7 години

Всеки който твърди нещо по-различно за реалността е луд, болен мозък, наркоман, фантазьор, забравете за случая и продължете рутинните си задължения :D

35

Анонимен

преди 7 години

Е, след 2 седмици отидете, гласувайте, после си живейте живота весели и щастливи, и си трайте, не се замисляйте мн, няма нищо по-различно и нормално от това, което е живота Ви днес.

34

Анонимен

преди 7 години

Това не е вселена с не знам си колко милиарда галактики, това не е космос с не знам си колко милиарда вселени, това не е структура с не знам си колко милиарда измерения, паралелни реалности, нива на реалността и различни плътности. Това е света, недейте да ровите мн, не задавайте въпроси, няма нищо повече от това, живота е едно оцеляване, в което Вие трябва да ходите на работа до прекомерна възраст и след това да пиете лекарства забавяйки неизбежното с някой друг ден. Всичко друго е лудост.

33

Анонимен

преди 7 години

Връщайте се на работа!

32

Анонимен

преди 7 години

Когато света уеднакви нивото си на съзнание над материалистичните, егоистични илюзии, може и да пожелаят да осъществят официален контакт с хората, ама като гледам някои хора нямат интерес хората, да си развиват съзнанието и да еволюират над материализма, те ги предпочитат неуки, невежи и неосъзнати, по-лесни са за манипулиране и използване, да не се разсейват от сегашната система и реалност, за която робуват, ще попречи на бизнеса и статуквото. Няма извънземни, нищо не е станало, аномалии.

31

Българин

преди 7 години

И аз съм ставал свидетел на извънземни в Родопите. Ярки светлини, които се появяват на небето и после за секунди изчезват.

30

Анонимен

преди 7 години

А извънземните сега разказват как видели един МиГ с българси пилот вътре и увивал станиола в шоколад.

29

Анонимен

преди 7 години

бтв, по темата с развития разум, бях чел за Александрийската библиотека, че е решено от по Висшите същества тя да бъде унищожена.Понеже в нея се съдържало много информация за технологии които са били много мощни и развити, а хората деградирали все повече и повече. Лошите хора вземали все повече превес.Затова за благото на хората, за да не попадне тая информация в лоши ръце, Висшите сили са накарали един да полудее и да я запали

28

а

преди 7 години

До Анонимен33 по-този въпрос подочух, че във ватикана мислели (а допреди няколко столетия проповядвали, че сме само ние хахаха)да ги кръщават и тях и да ги правят християни и да им опрощават греховете защото и те били божии създания:::))))))

27

Анонимен

преди 7 години

Като се отделиш от земята и стават странни работи миражи халюцинации моряците едно време са виждали русалки.

26

Анонимен

преди 7 години

А представяте ли си, как идват извънземните и почват да разправят на върлите убедени в религията, че всичко което правят не е нужно и няма нищо общо с обективната реалност на космоса, и че единственото по-безсмислено нещо от това да се кланяш по 5 пъти на ден е да гласуваш за някоя от съществуващите партии в България и да очакваш подобрение на качеството си на живот :D Или да обяснят на Стивън Хокинг и военните, че няма да ги нападат и идват с мир.

25

гуест

преди 7 години

да видят нло е нормално но голямо колкото 5етажна сграда... освен метеорологичен балон е нужно и доста сериозна доза умопомрачаващи наркотици:))

24

Анонимен

преди 7 години

Ако извънземни технологии попаднат в погрешни ръце, това може да доведе до сериозни унищожения, а ако извънземна цивилизация на този етап от развитието на човечеството официално обяви съществуването си, ще настане масова паника и хаос, всички ще го приемат моментално като заплаха, та Вие все още се мразите едни други и се избивате, абсолютни расисти с малки мозъчета, какво остава за нещо напълно различно от Вас. Когато/Ако еволюирате като начин на мислене до разумна цивилизация, ще се срещнете.

23

до 21

преди 7 години

До ФутурологТака е. За тези срещи и свидетелства не знам, но изучавайки древни цивилизации можеш спокойно да се замислиш дали човечесвото не е в било и продължава да е в контакт с други раси.

22

Анонимен

преди 7 години

Но като имаме предвид, че 80% от населението си е останало с начина на мислене от 15 век, скоро не очаквайте официална среща с извънземни, това засега ще си останат индивидуални случаи, за които Вие ще мислите, че са пълна измислица, докато се чудите как да осмивате онези, които са го преживели.

21

знайко

преди 7 години

Тypчино!Да не фанеш Елтън Джон за микрофона

20

Анонимен

преди 7 години

Също искам да Ви кажа, че с напредването на изучаването и разбирането на квантовата механика, все повече досегашни теории и закони във физиката ще се изменят и променят във времето. Това ще върви и паралелно с начина, по който възприемате реалността си и еволюцията на съзнанието Ви, и факта до колко сте способни да се отворите за неща, които сте смятали за невъзможни.

19

Реалист

преди 7 години

Ако приемем че живота на Земята е опит на извънземни , да видят как ще се развием ,приемаме следната ситуация. След 100 години извънземните кацат случайно в Русия и установъвот че няма и крачка развитие напред.Опита е неуспешен. Закриваме проекта.

18

Турчин

преди 7 години

Знайко е Елтън Джон хахахаха

17

Анонимен

преди 7 години

На Вас, хората, все още Ви е трудно да схванете, че живота не съществува само във физическа форма и само във време-пространственият континуум, но и извън физическата вселена. Както и че има начини, чрез които да не пътуваш във времето и пространството, а да се материализираш в конкретна честотна характеристика, уникална за всяко едно физическо място, което съществува.