100

Циник до Анонимния

преди 7 години

Нали ти казах....аз съм толерантен...:-) миролюбиви сектанти...дъновисти...будисти не ми пречат! Самоче аз трябва да се грижа за семейството си! Ти като си се отказал от "хартийките" ...можеш да я караш на фотосинтеза ! :-)

99

Циник до 122

преди 7 години

Целия ти коментар вони на - "Хари, Хари ...Кришна Хари" :-) Щраусите си бучат главите в пясъка...тяхна си работа.. и на мен ми е писнало от философи дервши..ама на! Пей си Хари Кришна - като ти харесва! Настрадин Ходжа си учил.магарето да не яде....Таман го научил - и то умряло!И твойта работа такава :-)

98

Анонимен

преди 7 години

Всички българи сме Валонци!!!

97

Shark

преди 7 години

"местен велможа разиграва 500 млн. души" - Абе, дойче веле, а вашата икукуригала бабетина колко души разиграва бе. Браво на Валония, добре че все още има здраво мислещи хора. Да ви *** в дойчовците, не ви ли писна да съсипвате Европа, два пъти го направите, сега пак ли това искате!!

96

Анонимен

преди 7 години

браво на Валония! Какво значи "регионче"? Тези съвсем се самозабравиха, всеки има право да защитава собствените си разбирания и да изрази мнение, независимо колко малък регион и процент са! Това, останалата част на ЕС са дупедавци е отделен въпрос!

95

Анонимен

преди 7 години

Ха, че то някой допита ли се до народа когато Луканов сключи договора Ран със САЩ и докараха БГ до национална катастрофа????

94

защо така...

преди 7 години

Толкова важен въпрос трябва да е съпътстван с разяснителни кампании и референдуми из целия ЕС, а не да научаваме едва ли не след като се е случило вече...Добре че поне във Валония жителите имат право на мнение и то се чува.

93

Анонимен

преди 7 години

Да излезем и да защитим истинските ЦЕННОСТИ , ХОРА НА БОРБА ако ви е мил живота и живота на вашите даца !

92

А1

преди 7 години

Ха, ей ви го примера!"Американското министерство на правосъдието глоби бразилския производител на самолети с 205 млн. $$$, бразилската компания е била заподоряна в подкуп."И откога Бразилия се превърна в 51 щат на САЩ?Я си спомнете колко милиона $$$ трябваше да плати Фолксваген, ами дойче банк, ами франсетата???Неее, това не се забравя и не се прощава!!!Краварите съвсем изперкаха в своята "изкючителност"!Пък, като си изберърът и bloody Килъри за президент.... малииии шъ става страшно!

91

ivan

преди 7 години

И нашите политици бяха щастливи - канадски визи срещу потвърждаване договора за "сета". А ние - обикновените хора, които разбираме нещата, казваме - не искаме канадски визи... не искаме заробване с транснационални споразумения...не искаме стимулиране на чужди производители... искаме си държавата!

90

Анонимен

преди 7 години

Ха Ха ха От 30 и повече години УСА и западния свят се управлява от ***, Тръмп също го е забелязъл https://youtube/watch?v=9K3FyLDnl9I Леберастите доведоха нещата до такова *** че в управлението се намърдаха откровенни идиооти и в УСА , и в ЕС , и в България.

89

Анонимен

преди 7 години

Явно все още има джурналя, които смятът, че т.н. пол.елит отразяват мнението на хората?Грешка!

88

Анонимен

преди 7 години

БРАВО ВАЛОНИЯ

87

Циник

преди 7 години

Аз вярвам , че в крайна сметка демокрацията ще бъде потъпкана за пореден път от големите мангизи! Аз вярвам, че този капиталистически строй е към края си! Аналитиците са прави в едно - няма "вечен и постоянен профит" .Аз вярвам, че сме на прага на ново индустриално робство! Все по-малко хора притежават огромни финансови масиви! И те ще са тези решаващи съдбините на човечеството! Не закони, демокрация, или народни маси! Тежко на децата ни!

86

до циник

преди 7 години

Братле, ти наистина ли нярваш, че ако баба Меркел и бюрократите от Брюксел бяха решили да сключат договора с Щатите щяха да питат някой?????Щото подобен договор щеше да превърне Европа в бананова колония на САЩ!Абе, пудел, пудел, ама и пудела е куче!-))))

85

Анонимен

преди 7 години

БРАВО НА ВАЛОНЦИТЕ !!!! ТАКА СЕ ПРАВИ ! НАЛИ ДЕМОКРАЦИЯТА Е ВОЛЯТА НА НАРОДА - НО НАС НИКОЙ НЕ НИ ПИТА ДАЛИ ИСКАМЕ КОРУМПИРАНИТЕ И ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ ДА ПОДПИСВАТ ТЕЗИ ДОГОВОРИ ! АКО И В ДРУГИ ДЪРЖАВИ ИМАШЕ РЕФЕРЕНДУМ ПО ТЕЗИ ВЪПРОСИ, ОТГОВОРЪТ НА НАС, ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА, ЩЕШЕ ДА Е СЪЩИЯ - НЕ !!! НО НАШИТЕ КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ СА СИ НАПЪЛНИЛИ ДЖОБОВЕТЕ С МРЪСНИ ПАРИ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ МНЕНИЕТО И СЪДБАТА НА ХОРАТА !!!

84

Анонимен

преди 7 години

Кво беше тва ЕС ?.

83

Циник до 126

преди 7 години

Точно обратното е! Европарламента ни продава със Ceta и TTIP! Това означава надправителствено влияние на трансконтиненталните концерни в Европа! Експерти предричат срутване на социалното равновесие в Европа , смърт за много малки, и средни европейски фирми "защитавани досега от налаганите мита" за американски, и канадски продукти!

82

А1

преди 7 години

Не бъдете наивни бе хора!Вие наистина ли вярвате на подобна измислица?Жителите на белгийската Валоня хабер си нямат за какво ги "псу.....ват"!ЕС използва " прецедента Волоня", като претекст за да прати Канада на май....та им.СЕТА беше резервният вариант на САЩ - след като Ес им каза твърдо НЕ - да влязат в Европа чрез "троянското конче" Канада!Е, Щатите и тука го удариха на камък! Европейските политици им го връщат тъпкано за подслушването, за глобите на автомобилите концерни и банки

81

?

преди 7 години

С колко ще забогатее България от подписването и какво ще пропуснен, ако не се сключи това споразумениу? Някой знае ли?