30

Анонимен

преди 7 години

По добре спразомение с Канада от колкото Русия. От първите поне има някакъв смисъл. Руснаците не са мръднали икономически от поне 30 години, а ьивилизационно са още в 1917а.

29

Циник

преди 7 години

Радвам се , че не всички българи се оставят да бъдат заблудени от чисто популисткото обещание за отпадане на визите.Много ми хареса коментар 30! Наистина Брюкселската Хидра е точно обратното на демокрация! Ултиматуми....след ЦЕЛИ 7 ГОДИНИ тайни преговори!!! Кой , и кога представи съдаржанието на преговорите за прочет на европейските граждани???!!! След като всичко е "цветя, и рози" защо преговорите са тайни, и на затворени врати?ЕС става убиец на демокрацията и плурализма

28

Анонимен

преди 7 години

Най-вероятно сме подписали без да получим нищо в замяна, защото Канада беше длъжна да махне визите за нас просто, защото сме членове на ЕС. Безвизовото пътуване почти нищо не дава на българите, защото в Канада има много ограничения за чужденци. Намирането на работа на такива посетители ще е почти невъзможно, но освен това и много нископлатено. Ако нямате познат, при който да отседнете по-добре не идвайте.

27

Анонимен

преди 7 години

Точно както индианците са продавали земята си за разни огледалца и дрънкулки, така и ние с визите! Срам и позор за България! И голяма работа, че канадците не ни желаели безвизово-----------------------------------------Само дето никой не пита тъ па та Кратуна какво точно представлява безвизовия режим дето са обещали - право на екскурзия, на работа, на учене, на постоянно местожителство?!?!?!

26

Анонимен

преди 7 години

Междувременно, Европейската комисия е изпратила последните обяснителни документи по начина на прилагане на СЕТА в Намюр и те ще бъдат представени на валонските депутати.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------Уж всички в ЕС трябва да имат еднакви права, а какво се оказва за тези ще има други споразумения... Както и уж сме граждани на ЕС ама другите са по - граждани и пътуват без визи по други дестинации...

25

Анонимен

преди 7 години

"Ултиматум"!!!! Тази дума е абсолютно несъвместима с думата "демокрация"!!!!! Платеният евро "елит" децата ще си продаде, но ще предаде Европа. Омерзително!

24

русофил

преди 7 години

Ясно! Демокрация от типа съгласни или ДА!

23

само СЕТА

преди 7 години

Щом платените кyчки на Путин го плюят значи е добро за Европа и България, подписвайте по-скоро.

22

Оли

преди 7 години

Колко българи ходят в Канада, та клекнаха? Това ли е жизненоважното за нас и децата ни. Ще имаме полза казаха - съвсем ще се затрие селското стопанство и бизнесаНашите стоки не са конкурентниМалко ли рупаме вносни безвкусни домати, зеле, чушки и т.н

21

Анонимен

преди 7 години

браво на Валония !!!едно е да си знаеш интересите, друго е да си политическиа кукла като нашите.....

20

Баба Пена

преди 7 години

А на мен ми е през рошавата пенда че нямате визи за Канадата!

19

Наблюдател

преди 7 години

Точно както индианците са продавали земята си за разни огледалца и дрънкулки, така и ние с визите! Срам и позор за България! И голяма работа, че канадците не ни желаели безвизово: Светът е мноого по-широк, не е само САЩ и Канада!Ама ЕС се оказа една мафия на високо ниво.

18

Анонимен

преди 7 години

Чест и почитания за ВАЛОНЦИТЕ!!!Резил и презрение за ТИКВАТА.

17

Благой

преди 7 години

Айде сега бати Бойко да си ходи! Веднага. Не, че не са го натиснали. Но ако бях аз щях да откажа и да си тръгна. По-добре бедни и здрави, отколкото бедни и болни.

16

Анонимен

преди 7 години

Белгиици дръжте се не се продавайте.Шапка ви свалям ще ми станете любимците от ЕС

15

Анонимен

преди 7 години

Не вън от властта, а направо в затвора! Герб.е.организирана престъпна група!Българоубийци!

14

Каракочев

преди 7 години

Значи Европа започна да прилага македонски мурафети: "Или ке ми даваш, или ке те е...."

13

Анонимен

преди 7 години

Браво! Тиквата можеше да подпише срещу писменото обещание да не ни бият с тояги, да не ни жигосват и да не ни набиват на кол. Егати добрите хора, щели да махнат визите, което трябваше да се случи 2007г.! Пък те малко позабравили едни 10г. Пичове отвсякъде!

12

М, да ...

преди 7 години

Поредният позор за България в лицето на ГЕРБ и ББорисов да подпишат това срамно споразумение!пп ГЕРБ вън от властта на България!

11

евродиктатура

преди 7 години

евродиктатура