43

Анонимен

преди 7 години

Турция без да влиза в ЕС е на 5 то място по влияние______Влияние на какво?

42

Су 34

преди 7 години

Турция без да влиза в ЕС е на 5 то място по влияние а вие макар че сте в съюза сте на последно място и никой не ви бръсне за слива. Про------------На пето място спрямо кюрдите дето нямат държава може и да сте, но вие зависите от България, а не България от вас!

41

До Сука 34

преди 7 години

И почем мясо блядина?

40

Су 34

преди 7 години

До АнонименС какво ще ни спреш?------------С язовир Ивайловград и ракети C - 300.

39

Су 34

преди 7 години

До ТурчинаАбе мойто момче кога българия е спирала Турция да влиза в ЕС?------------През 2007 г.

38

Су 34

преди 7 години

До До *** 34Тъй тоже!

37

Су 34

преди 7 години

Да прав си спряхте ни, видяхме че който влезе в ЕС става КЛО.ЗЕТ и се отказахме за да не станем като вас,п.с не знам на какви хапчета си---------------Нищо не сте видели, защото не сте били вътре, а кенефът е Евразийският съюз, за който веднага взехте да драпате след като получихте финалният последен шут по *** от Брюксел. Но и в Евразийският съюз никой не ви кани!За хапчетата - цялата ваша нация системно е на Халоперидол (антипсихотик).

36

До Сука 34

преди 7 години

Голяма си ***!

35

Турчина

преди 7 години

До сух *** 34 ммАбе мойто момче кога българия е спирала Турция да влиза в ЕС? Турция без да влиза в ЕС е на 5 то място по влияние а вие макар че сте в съюза сте на последно място и никой не ви бръсне за слива. Просто ви използват територията за своите цели, затова сте приети в съюза не че сте влезли заслужено. Турция никога няма да влезе защото нея няма да могат да я командват както правят с българия това и на турците им е ясно просто си играят на преговори

34

Су 34

преди 7 години

До Анонимен20 милиона кюрди мюсюлмани не успяха, а някакви си 5-10 милиона бълхара християни щели да правят страшно, ------Е, то полека лека.

33

Су 34

преди 7 години

Ми тя и българската дипломация е позната в целият свят - дипломацията на държавата, която ви спря от ЕС, след като изтрихте килимите в Брюксел от метани!

32

Анонимен

преди 7 години

А всъщност на кой му дреме за мнението на диктатори като Ердоган и Путин, и на двамата дните са преброени

31

Су 34

преди 7 години

Не си видял, защото тези, които се надигнаха бяха чисти турци, а не българи. Етническите българи в Турция са над са над 5 милиона, а вие в споменатите райони в България винаги,когато сте се надигали сте яли боя от нас, така че гледай да не влезем пак с червените барети!

30

Су 34

преди 7 години

До АнонименИ това ще стане, и това ще стане ...-----------Кога?

29

Су 34

преди 7 години

В някои американски университети има и специален под раздел на име " турски вид политика" . .....смятай !-----------Така е, в същите университети има специалност "българска политика" - как една балканска държава сложи пръта в колелото една една друга азиатска държава, която 50 години безуспешно се натиска да стане член на ЕС.Смятай!

28

Су 34

преди 7 години

В Давос:"Израел извършват варварство в Палестина".--------Затова ли 5 години след този случай клекнахте на евреите?Нещо като извинителното писмо към Москва и позата партер, който Ердоган зае в Сочи?

27

Су 34

преди 7 години

До Ха,ха,хаааааааа...Я по добре вие си трайте да не се надигнат българите в Одрин, Люлебургас и Цариград да не разбереш колко от турците в Турция са от български етнос !Я кротко да не ядете тоягата!

26

100%TURK

преди 7 години

А къде е генерал Гадориан ? Къде си бе Генералеее ?

25

Анонимен

преди 7 години

Абе и Ердоган и Путин са *** парчета

24

100%TURK

преди 7 години

До су то 34.....Така е чичка ! Политика е това ....тънка работа и не е за всяка глава ! А турската политика е още по тънка ! Сваляш му самолета на човека , после го укротяваш а накрая го правиш и свой съюзник .....майсторлък се иска в тая работа ! В някои американски университети има и специален под раздел на име " турски вид политика" . .....смятай !