64

Анонимен

преди 7 години

В БЪЛГАРИЯ Е ТАКА. ПОЧВАШ ЛИ ДЪРЖАВНА РАБОТА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗАПОЧВАШ ОЩЕ ЕДНА А МОЖЕ И ДВЕ.

63

Анонимен

преди 7 години

ВСЕКИ БИВШ..СЕГАШЕН ..И БЪДЕЩ МИЛИЦИОНЕР Е ПРЕСТЪПНИК!

62

Мнение

преди 7 години

От злобните коментари против професора си личи кои гласуват за БСП.

61

Анонимен

преди 7 години

И на мен са ми налитали на бой униформени, както са си с униформата, очевидно надpycани.

60

Анонимен

преди 7 години

Само за протокола - възрастният мъж не блъска с колата си никого на пътеката, след като преминава кръстовището на жълт сигнал / очевидно доста рисково/, вбесен пешеходец удря по колата му. Шофьорът спира, слиза за да види какво се случва и в този момент го връхлита коментираният предполагаем полицай. Грозна история с участието на професор, заместник кмет и ченге...

59

че фюрер

преди 7 години

Съжалявам повече няма да правя така !! Фес.бг са прави от всякъде да ми трият коментарите, все пак съм обикновен човек съм си, а те са пристанали на някой политик и нормално да са по-висши от мен. Моля простете ми, благодаря!

58

че фюрер

преди 7 години

А И "Ро М ЛЯ НИН" е цензурирано също -съжалявам още повече

57

Анонимен

преди 7 години

Тва дупе ще си намери маистора и ще яде юумруци зедно с пищовчето си навряно в ***! Просто ся се е напрвил на мъж на един дартак!

56

Лъвско Сърце__

преди 7 години

Между полицай и мутра разлика няма от 90-та е така.

55

цирк

преди 7 години

До Веселин УзуновТи си болен човече лекувай се!

54

сори

преди 7 години

До художникаЯвно нищо не си разбрал,жалко за теб....цивилен с служебна кола разпозната по късно като кола на 1 РПУ!?и пр.

53

Анонимен

преди 7 години

До турчинаяж си овчата лой и най- добре се *** при ердоганя да те погъделечкат теб тамошните полицаи както си знаят те

52

художника

преди 7 години

До думаЧовече, полицая е бил цивилен. Значи, че не е бил на служба и се е държал, като обикновен гражданин. Ако бутнат жена ти на улицата и го докопаш преди да избяга, ти какво ще направиш? Ще го черпиш с бонбони ли??? Най-малкото ще се опиташ да го задържиш, до като дойде полицията, а ако се дърпа ще го пуснеш ли или ще проявиш сила???

51

Анонимен

преди 7 години

А аз твърдя ,че вчера видях малки зелени човечета !!!!!!!!!! ДНЕС бг. - ще го отразите ли като новина, че то " новините " ви взеха да придобиват такъв жълт оттенък ????????????

50

Анонимен

преди 7 години

Едно и също неграмотно, злобно милиционерче бълва помия тук. Не се хаби. И, хайде, тръгвай след час за инструктаж и нощна, че знаеш ли колко чакаме при жена ти на опашка.

49

Анонимен

преди 7 години

Този дядка решил по примера на Бат Сали и той да мине с номера за " нахалния,виновния,наглия ,побойника -полицай" - и по този начин неговата вина да се замете под килима .....стар номер който го пробват мнозина ,но забравят милите ,че после всяка лъжа им излиза по- скъпо !!!! За лъжесвидетелстване и набеждаване ..после хем ще си платят за провинението на пътя ,хем ще ги осъдят за лъжите им!! Забравяте че повечето коли на Кат са снабдени с камери и лесно ще се види кой лъже!!

48

Анонимен

преди 7 години

Тоя дъртак ,бърка сигурно пистолета с телефона.Кой ще се занимава с теб бе дядка,кьорав си ,глух си кво си видял ,кво си чул.Как не те е срам на тези години да лъжеш като дърт шоп.Поредният който после ще разправя ,че с е е объркал и не са го цитирали точно.

47

Анонимен

преди 7 години

Тоя дъртак му личи от космоса че е изкуфял -няма си друга работа някой полицай ще седне да бие тази пенсия -та да хвърли топа и после да го съдят за убийство ...толкова *** полицай няма и във филмите на Луи дьо Финес!!!!!!!!!!!!

46

Анонимен

преди 7 години

Вече никакво ама никакво внимание не обръщам на такива " новини" .Онзи ден един футболен хулиган се жалваше ,че на стадиона го "пребили " полицаите щото всички чакали ,но той им търсил сметка що го карат да чака ,преди месец една съдена за наркотици при това без шоф. книжка караща микробус пълен с нелегални мигранти -се оплакваше и тя милата от " полицейско насилие",а помните ли онази студентка на която уж бяха бъркали полицайки в гащите ,а разни уж "пребити" наркомани и всякакви отпадъци ?????

45

Анонимен

преди 7 години

Само като му четеш историята на този профЕсор и ти ставя ясно ,че лъже за да отърве *** по съвет на някой служебен некадърен адвокат. Това си е виц наистина ,храна за такива като повечето тук .