13

хаха

преди 7 години

Давай Валония! Не може да се постават интересите на частни корпорации над интересите на държавите.И въобще трябват ли ни Шулц и Юнкерът? След изтичане на мандата им къде ще работят Голдман Сакс, Ситигруп къде? Комисионната за подписване на СЕТА и ТТИП колко е? Няма ли някой да им изпраска на банковите сметки на тия и да ги пусне на Уикилийкс?

12

Анонимен

преди 7 години

Пол, мачкай брюкселските ***!

11

чиста диктатура

преди 7 години

Това си е чиста диктатура на корумпираните и декадентни бюрократи в Брюксел! Защо няма обществено обсъждане на СЕТА? Защо някакви съмнителни типове от ЕС се срещат в тъмни стаички с лобиисти от съмнителни канадски картели и се "разбират"? Защо темите на преговорите бяха обявени за секретни и дори депутати нямаха достъп до тях? Защо решенията и за България се вземат в Чужбина, в Брюксел, а не в София? Защото някой плаща на политиците ли?

10

Анонимен

преди 7 години

Канада се съгласи визите за България и Румъния да отпаднат от декември догодина,....................а до тогава ще ни напълнят с ГМО,ще ни пораснат по 3 глави и ще подскачаме на 1 крак,та няма да ни трябват визи за никъде.

9

Grom

преди 7 години

Измислените държави имат свойството впоследствие да се разпадат и да създават проблеми. В Близкият изток виждаме един такъв стогодишен експеримент при това с група от държави. В Европа схемата е същата. Белгия преди 200 години е създадена като буферна държава между Франция и Англия. Имаме примерите на Югославия, Македония, Молдова, Босна. До такива простотии може само интересчийската политика на Великите сили да ни доведе.

8

истинските европейци

преди 7 години

Валонците са истинските европейци! Във Валония, във Ватерло, Наполеон беше бит. Във Валония, в Ардените и немците бяха бити. Тук загубиха битката и алчните канадско-американски концерни!

7

Анонимен

преди 7 години

Колко манипулативно започва статията преговорите били "продължавали", а новината всъщност е, че преговорите се провалиха и са прекратени.

6

Paul Magnette

преди 7 години

Paul Magnette, шефа на регионалното валонско правителство, деградира Юнкер&Компания и ги понижи до най-посредствени статисти. Сега Paul Magnette преговаря от името на 500 милиона европейци, а не клоуните от Брюксел!

5

демократор

преди 7 години

Демокрация е, когато политиците гледат на нас като на заложници и ни дават в ръцете на алчните канадски и американски концерни. А ние имаме само правото да плащаме високите заплати на политиците.

4

еделвайс

преди 7 години

Валония обяви ТВЪРД отказ - за какви преговори бълнувате?! Ако сте намислили някакво изнудване - това е друго нещо.

3

За Европа, против ЕС

преди 7 години

Бившият книжар, Мартин Щулц ще се срещне с Кристия Фрийланд и премиера на Валония. Излиза, че Шулц е на страната на канадските концерни, против Европа!

2

Анонимен

преди 7 години

STOP CETA!!!!!!

1

Анонимен

преди 7 години

За къде тая припряност? Не може ли "маняна"да се проведат тия преговори?