11

Човекът с колелото

преди 7 години

Слушах го нашия плюмиер по ТВ-то ,как човешкия живот бил по важен от икономиката ,значи е за санкции срещу Русия .Абе добруването и просперитета на твоя народ не са ли важни бе?Що не се напънеш малко пазари в Русия на подсигуриш ,та селските стопани в БГ да живнат малко ,навремето пълнехме Европа с КАЧЕСТВЕНИ зеленчуци сега БГ я пълнят с *** на Европа .Или тия дето емигрират на запад емигрират щото качеството на живот в БГ е върховно .Казвал съм го и пак ще го кажа : Бойко не ви ли е срам

10

Браво!

преди 7 години

Браво на ген. Борисов, който не само че умело води България в правилната посока, но също така помага и на братския руски народ! С умело насочени санкции и с правилна външна политика, той коригира неточностите в руското управление. Така, благодарение на ген. Борисов, ситуацията в Русия все още не е на нивото на хуманитарна криза, въпреки неуспешните им политически действия.Браво!

9

шоу

преди 7 години

Нашия нали си е *** обяви предварително че ще подкрепи санкциите и така се изложи пак,а другите си мълчаха и гласуваха против.

8

окопиран

преди 7 години

Ами сега,какво ще каже господаря?ще дърпа ушите на непослушните скоро ще видим разни събития в страните който са гласували против санкциите,споко нашия е гласувал за и няма да има проблеми...

7

BURZUM

преди 7 години

А кажете че ПРЕМИЕРА не е наобратно хахахах

6

Пророка от Сакар

преди 7 години

Каквото и да значи евроидери - добре звучи !Тези евроидери водят Европа към изслямски гнет! Путин ще ни спаси !

5

Анонимен

преди 7 години

И какво сега, нищо ли няма да втвърдяваме? Ех тоя Бай Х дори и за това не става. Добре че е Ренци да им вкарва малко акъл на тая зеленчукова градина, щото не знам иначе колко милиарда още вътрешно ще влезем, за да угодим на САЩ.

4

еделвайс

преди 7 години

За какво са тези санкции бе, хора?! Русия ли е за санкциониране?! Объркали сте рейса.... (по една реклама). Абееееее..... просто да си намирате някаква работа.

3

евроидиот

преди 7 години

"евроидери" - не знам дали случайно или нарочно е, но наистина са ***

2

бунт

преди 7 години

Охо това е бунт в окупирана от САЩ, Европа скоро ще има наказания ......

1

евроидери

преди 7 години

евроидери?????????Хайде поне заглавието да е грамотно.