50

иван

преди 7 години

Проста зомбирана крава

49

Анонимен

преди 7 години

Радев ...и тя зае доста принципа позиция тогава, за което й благодаря.водещ - все пак добра среща, като за начало.Цачева - малко интерпретация - тъй като поради ангажиментите невинаги присъствам на заседанията на ПГ. Да, такава среща е имало.

48

100% ГАРАНЦИЯ

преди 7 години

Ако някой от ГЕРБ или др. Партии искат гласовете на българските турци в България само да предложат Дело Възродителен Процес за преразглеждане от Европейския Съд и така автоматично ДПС , ДОСТ и Касим Дал изчезват от Парламента , 100% ГАРАНЦИЯ

47

Анонимен

преди 7 години

Още една причина за отлив на гласове от Цецка Цачева.С тази подкрепа тя ще се срине съвсем,въпреки угодническите социологически проучвания.

46

Познавате ли се

преди 7 години

Цецка цачева - това е моята пърав среща с генерал РадевРадев - искам да кажа, че съм се срещал с г-жа Цачева в парламента по време на обсъжданията за нов боен самолет.Водещ - може би не помните...Радев - но в моята кампания - не!Цачева - В пленарна зала, ако е била гост и поканен - гостите стоян на последния ред.Никога не сме имали директен контакт!Радев - Имахме! това беше когато ПГ на Герб ни изслуша! И между другото с Цачева обсъждахме проблемите на Военновъздушното училище....

45

Тракиец

преди 7 години

Има еди Проблем който не е решен вече 26 години и тои се казва Възродителен Процес или Смяна на Имената все тая , единственните органи на реда за тази цел са Европейския Съд където може да се каже имало ли е Престъпление или не, а не в Българския Съд

44

Анонимен

преди 7 години

Защото различните агенции дават различн кой ще води, а и е трудно да се предскаже, тъй като не се знае кой зад кого ще застане. Сигурно е обаче, че разликата на балотажа ще е под един процент между Цачева и Радев - в това всички са единни.

43

Анонимен

преди 7 години

До Сова ХарисДа на балотажа разликата е малка. Странно защо се премълчава че е в полза на Радев

42

TOP SECRET

преди 7 години

Нито ДОСТ нито ДПС имат намерение да предадат Папките с Док. от Възродителен Процес в Европейския Съд там където им е местото , започвам да си мисля че и 2-те Партии са дело на Тайните служби и Комунизма

41

Анонимен

преди 7 години

Красимир Каракачанов - по време на избори не се правият промени в ИЗборния Кодекс. Една част от реформаторите се опитаха да си направят предизборен пиар. това е смешен плач, защото имат седем министри, а патриотичният фронт - нито един. Включително имат министър на образованието, а българите по цял свят реват от образованието ни.

40

Сова Харис

преди 7 години

Герб 34 процента, БСП - 28,6ПФ - 12,5Калфин, - 6,6Трайков -5,1На втори тур разликата между Цачева и радев е под процент.

39

Анонимен

преди 7 години

Меркел се е съгласила да връща два милиона араби, заради спад в доверието. Проблема е, че Турция не си ги иска. Сега ще ни ги "изсипят" на нас.Не исакш да ни подменят прираста - гласувай за бюлетина номер 19 - за повече сигурност.

38

ДПС издига Ореха

преди 7 години

ДпС застана днес зас кандидатурата на Орешарски! хора гласувайте за Каракачонов, за да спрем ДПС! Боят настана - тупат сърца ни. Ето ги братя, наште душмани! Напред дружина, сговорна, ние не сме веке рая покорна!

37

дебата

преди 7 години

Радев - Цачева.Водещ - познавате ли се?Цачева - Не!Радев Да?Цачева - извън изборите - не!Радев - имал съм питане към нея, и тя е отговорила в качеството на председател!Цачева - е той е бил на последния ред....Радев - по еди кой си въпрос ние бяхме в комисия и тя беше председател на комисията - задал съм въпроса лично към нея!Цачева - амнезията

36

Kiss

преди 7 години

Местан, целувача! А кой целуваше Станишката по трибуните? Сега с Бойко скришно ли се целувате? Пък и ако си мислиш, че Цецка не е ляв и проруски кандидат, направо се отказвай от политиката!

35

Анонимен

преди 7 години

Ето как всичко си дойде на мястото! Тиквата връща на султана политическите му противници, а онзи му благодари чрез вота?! Очакваше се.

34

ххх

преди 7 години

До ХризантемаМного ще ми е интересно да ви чуя геребрунгелския писък, ако вземе та не спечели :D

33

Krom

преди 7 години

Инак казано, най радикалните и търсещи реванш "турци" ще подкрепят Цачева. Защо? Дали защото са наясно, че такъв Президент би бил най удобен на тях, петата колона на Ердоган в България? Четейки изказването на тази змия мен специално ме побиват тръпки. Нека да не се бърка със страх. В мен говори дълбоко вграденото отвращение от турцизацията и всички работещи в тази насока. Ако до сега не бях уверен дали ще гласувам, сега вече съм сигурен.

32

Анонимен

преди 7 години

Местан играе яко с Борисов.

31

Анонимен

преди 7 години

Хе, хе... Местан - човекът на Ердоган в България, ще подкрепи Баце, бравос! Борисов и Ердоган - вечна дружба!