26

Ангелов

преди 7 години

Поздравявам управляващите за това тяхно действие то е правилно. Строгоста е малко смекчена за нейздаване на касов фискален бон би следвало да им се отнеме лиценза за тази дейност най малко 10години и да им бъде наложена глоба в огромни размери та дори и децата им да не могат да я платят. Така е целия свят където има правов ред. Тук има само кражби и нищо друго

25

ьх

преди 7 години

*** никога няма да стане европеец ,а ще си остане ориенталец.*** иска да не се краде,но той да не плаща данъци.Който укрива данъци в затвора.

24

До 27

преди 7 години

Така е по-добре. Да няма скрито покрито. Аз и 5 лева по банков път превеждам.

23

Ко, ко каза ?

преди 7 години

България - страната в която търговеца печели повече от производителя. Закона е добър. Сега да помислят и за зеленчуковите пазари.

22

Анонимен

преди 7 години

"Депутатите решиха и плащанията над 5000 лева вече да са само по банков път."Скоро очаквайте и ограничение - да не можете да носите повече от 50 лева в джоба си, иначе ще ви осъдят...

21

stop

преди 7 години

ракия с метилов алкохол затварят завода

20

Гневен гражданин!

преди 7 години

Тази идея е подигравка със гражданското общество. Едно кафе струва около 2 лв. ДДс и ДОД са 60ст. Свидетели сме как сивата икономика, покровителствана от управници, независимо от цвят и идеи, ощетяват държавата с милиарди. Докога народът ще търпи тези манипулации. Споменът за Жан-Виденовата зима още е жив. Ако продължава така, тълпата ще помете и днешните дребни хитреци!

19

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 22Има хора, които неиздават касови бележки с години. По пазарите няма проверяващи и затова не се издават и бележки.

18

до 22

преди 7 години

До Анонимензащото си роден с бяла кожа. ха да видим,коя дума ще цензурират тук.

17

Анонимен

преди 7 години

А защо на женския пазар римляните не ми дават касова бележка?Там минават хиляди хора на ден и печалбите са им огромни,а в кафенето може да влязат 5-6 човека на ден.Голяма печалба,няма що.Защо държавата за едни е майка,а за други мащеха?

16

Анонимен

преди 7 години

Напълно подкрепям закона.Търговците искат да вземат голяма сума без да платят и стотинка данък. Измислете закон и всеки търговец да има устройство за плащане с карта.

15

А ?

преди 7 години

А зеленчуковите пазари ?

14

ДС

преди 7 години

Правилно. Защото на мен на сиренето в магазина слагат 20 % ДДС. Законите трябва да са валидни за всички.

13

Анонимен

преди 7 години

Правосъдие по ГЕРБ-ерски. За 10 ст. ДДС затриваме малък бизнес и оставяме 2-*** безработни на улицата. Страшно е, когато управляват **

12

Анонимен

преди 7 години

даа за 1 лев в затвора вкарват а рискинжинеринг и други огромни компании крадът много милиони..те поГЕРБаха България

11

Анонимен

преди 7 години

"За кокошка няма прошка". А какво да кажем, че големи западни компании в България, които по документи работят без печалба!? Защо винаги дерем малките и беззащитните?

10

Анонимен

преди 7 години

Точно така, браво, тормозете дребния семеен бизнес, та съвсем да изчезне! Големите не ги закачайте, че няма кой да налива в партийните ви каси!

9

X,Y,Z

преди 7 години

На запад за укриване на данъци или осигуровки на работниците се лежи в затвора.Защо тук да не се запечатват обекти??????????

8

Анонимен

преди 7 години

Аз досега не съм виждал личен лекар да издава касова бележка. Поне да имаше няколко до апарата,ей тъй от кумова срама,както в кварталния магазин, а те не.

7

Анонимен

преди 7 години

Хубавото е, че Цв.Цв. си е напазарувал имотите със законни пари. Издавал е касови бележки.