11

форма

преди 7 години

Това не е "кеч",а "СКЕЧ"!!!

10

Анонимен

преди 7 години

i nakraq shte hodqt na kraka pri kuklovoda pleiboy agent Sava da reshi balotaja....

9

Да на Цецка Цачева !

преди 7 години

Не трябваше да се поддаваме на натиска, имаше нужда от 1 месец ваканция за да не се политизира изборът на президент. А сега, заради едното нищо, ще се работи до последно но и ще се политизира изборът на президент. Не си струваше.

8

Анонимен

преди 7 години

Цецка да си заема председателското място! Иначе се видя, че дори и да стане президент, властта ще падне поради некадърния Главчев. Едно заседание не можа да проведе като Цецка и избяга във ваканция. Ами след изборите ако БСП и ДПС не стоят кротки, пак ли ще излизат в отпуск. За Никулден и Коледа, съчетано ЧНГ, Заговезни и Великден.

7

Антонимен

преди 7 години

Някой от по долните, няма ли да коментира статията и това че най накрая ще се почива както трябва и няма да се работи в събота, или самия факта че е гласувано от гроб е достатъчно да ви дразни?

6

Анонимен

преди 7 години

Абе, просто искаха да използват суматохата и да си докарат отпуска. Вчера се върнаха от плажовете, днес искат цял месец да ходят по лов, изборни коктейли и мохабети, както и да се въргалят пред камините в разни вили и хижи на мечи кожи с метресите си. След като не искат БСП да прави пропаганда от трибуната, спират излъчването на дебатите по телевизията и да работят. Дай сега и Бойо да го скрият цял месец, че да не прави пропаганда по разни обекти и фейсбук!

5

Анонимен

преди 7 години

1. Изборите са селска сватба от преди век! 2. Герб е селският коч ерген - зет! 3. Отаналите партийки са момите.Всички искат да ги плющи ергеня. 4. Моимте се стремят да постигнат колкото се може по висок % на предстоящият вот.Това е техният ,,чеиз'' с който да се представят пред коч - ергеня. Колкото този % е по висок, толкова по голям е шанса да ги изплющи, а за тея, които вече са опраскани в кревата - залог да не ги изгони от там и замени с друга.

4

Анонимен

преди 7 години

Какъв ти кеч, това в парламента са си мазни борби.

3

Анонимен

преди 7 години

Тоя от атака който я предложи да го изключат

2

"словесен кеч&q

преди 7 години

Отново с ненадминато заглавие.

1

Гг

преди 7 години

Цветанов е циркаджия. Надолу по веригата в партията му, дори и за клоуни не стават, какво остава да управляват нещо повече от семейния бюджет.