9

Анонимен

преди 7 години

Закон ...Член 9871. Автобусите са винаги с предимство.

8

Анонимен

преди 7 години

Ех тия BMW-та бе. Като седнеш в такова и IQ-то ти пада наполовина. Почваш да не даваш мигачи, да правиш непозволени обратни завои, да фучиш по магистралата с 250 и да биеш хората, които не карат Беееееемве...ПП. Що не ми се случват такива неща на мене - да ме отбият, да ми посегнат през прозореца и да изядат няколко изстрела в краката... стрелям без да питам - само докато се приближават. Един вече напълни гащите само на предупредителния. Добре че караше BMW, та си тръгна с 250 : )))

7

Анонимен

преди 7 години

Щях да се учудя, ако батката беше с лада или фиат панда. Прочетох BMW и ми стана ясно. Вчерашна *** с акне, взела на вуйчо си колата да се прави на спайдърмен.Сега по бързото производство да го осъдят на 6 мес. с изп. срок 2 години и да видиш как отдалеч ще обикаля градския транспорт...

6

до факт

преди 7 години

В София рейсаджиите са по нагли от бакшишите

5

Анонимен

преди 7 години

Автобусът винаги е с предимство по-голям е и така пише в закона.

4

Факт

преди 7 години

Принципно шофьорите на автобуси са адски нагли и не е учудващо, че редовно ги бият. Най-вероятно шофьора на автобуса изключително опасно е засякъл леката кола и нервите на шофьора й не са издържали и той е постъпил по начина, по който на всички ни се иска да постъпим в такива ситуации.

3

Анонимен

преди 7 години

BMW-то е винаги с предимство!

2

???

преди 7 години

Какво значи "батка"?

1

SvaKO

преди 7 години

Няма Шуменски батки...