80

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Герб на власт=Уличен пес -Калинки-дипломат - турски адвокат

79

Анонимен

преди 7 години

До Марш националисти То и Тиквата и Гарантирано от ГЕРБ се оакаха и то като,, Карпатски слонове ,,ама нещо не искаш да се махат .Де да ни бяха проблем националстите .Проблем са ни патриотите от ГЕРБ и комундела от Банкя ,който харизаха три енергиини проекта на Турция и Комундела стана говорител и пръв адвокат на Турцияи Ердоган .

78

реалист

преди 7 години

Това допускане за вас/и за всички/ трябва да означава само ,че се спазва българската конституция и че Премиера проявява присъщата си толерантност ,при все че това съвсем няма да е в полза на кандидатите на ГЕРБ!!!

77

nacional bg.

преди 7 години

ne patrioti a *** -triabva da e zaglavieto na statiata -mamini xybavci -koi ot koi po golam balgarin - brei 4e to ne ostanaxa balgari v tazi ko4ina be eeeeeeee gospoda .........???????????

76

Анонимен

преди 7 години

Патриот на власт = Уличен пес - дипломат!

75

Анонимен

преди 7 години

Каракачанов може и да остави кабинета, но при Валери и Волен не виждам особен ентусиазъм за това. Стабилност трябва, буря е и нищо не бива да се пипа. Малко дете се гледа по спокойно с 5-6 хиляди лева на месец, отколкото с метлата на пробация и социална помощ за клошар. И бизнеса на Валери сега си е добре. Я, колко народ хрантути с политика. Цяло котило симпатяги.

74

Анонимен

преди 7 години

Каракачанов мълчи по въпроса как "пустите му турци от ДПС станаха московци"

73

пена

преди 7 години

що бе тъй ли ти наредиха началниците от скопие?

72

Сфийски

преди 7 години

Ами убедихте ме, нека цецка или радев да победят! хаха Народе!!!! Явно си заслужавате съдбата!

71

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен - гласувайте за Тетка, ,,Това е правилният избор!Ще гласуваме за Тетка защото, ако Батце сдаде, ще настъпят хаос и неразбория. Цялата глутница настървено ще се нахвърли на парламентарни избори, но никоя от партиите няма да получи и намек за някакво мнозинство (освен една). Ще опитат да се коалират безпринципно, но няма да успеят. Ще го отнесат масите. Никак не е малка вероятността Батце отново да успее да състави кабинет. Не е лош сценарий, нали?

70

КЖШЭ

преди 7 години

Каракачанов пак ще подкрепите ГЕРБА, топла чорба и кокал не се изтърва. Нали това правите вече колко години. За наречените политици и " патриоти" парите , власта и меките кресла са Родината. Доказват го.

69

анонимен

преди 7 години

след 26 години ходене в различни коалиции каракачанов наи после откритоплата вода щели да се оттеглят ама друг пьт ведньж хванали се за кокаланяма пускане празните приказки за тьпите бьлгари кои се хване

68

дебелия

преди 7 години

Каракачанов... първо си смени турското презиме и па после ми са базкай с тур4олята

67

селски

преди 7 години

големо лейно е тоа, все некой друг му виновен... еми излезте да гласувате сите ве лейнари

66

Софийски

преди 7 години

Ами, добре аз ще гласувам за Каракачанов, а вие си гласувайте за останалите политкорекни евроатлантически дупеддавици и точка. Статуктвото, нека продължи!

65

Анонимен

преди 7 години

В страна извън европеиския съюз не трябва да има много секции.Ако позволите над 35 значи сте предатели каквото и да ми говорете

64

Анонимен

преди 7 години

До СфийскиТато знаеше, че когато се даде на глyпaцитe да избират се получават каши и не допускаше това.

63

Анонимен

преди 7 години

Абе агент Иван Каракачанов, македонецот от Русье , да те питам ти кое правителство крепиш и защо излъгахте избирателите си ?

62

Лудогорец

преди 7 години

Нека гласуват всички!Сега е времето!!!

61

Сфийски

преди 7 години

За какъв тато говориш! Вие сте се побъркали, говорим за 2016г. за цачева и радев! Вярно комунистически са произведения, но не и Нотев и Каракачанов!