161

Анонимен

преди 7 години

Мача върви с 2 червени картона. Очакваме да включат в продължението вездесъщата Кресталина и да извоюва още 2 за родния политически спорт!

160

Анонимен

преди 7 години

Резилът е върхов! Това със незачитането на ,,Не подкрепям никого'' е от полза за първия при президентски избори, но зачитането пък ще ощети малките партии при парламентарни избори, защото по трудно ще стигнат 4 %. Тогава пак ли ще връщат сегашното положение?! Хаос и кавга в продължението на мача.

159

Анонимен

преди 7 години

Явно Герб има нужда от гласовете от Турция, колкото може повече. А Батката изтрещя не поради действията на реформаторите, това не е новост при тях, а понеже му докладваха анкетата в Днес.бг. - Цачка - 15 %, Радев - 30 %!И се навика на Куна, Лукарски и Москов. А Цветанов благодари на опозицията, която в много общини подкрепяла предложения на Герб, за разлика от вироглавите реформатори.Ясен знак!

158

бистришко тигърче

преди 7 години

Смяна в 89-та минута за шеф на ООН.Смяна в 90-та минута на изборен кодекс.Смяна и в продължението вероятно и на...самият кандидат за президент.

157

Анонимен

преди 7 години

МИСЛЕХ ,ЧЕ ФИДОСОВА Е МУСАЛА НА ГЛУПОСТТА ! ТОВА, КОЕТО СЪТВОРИ СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ С ПОДЧИНЕНИТЕ МУ ДЕПУТАТИ НАДМИНА СБОРА НА СВЕТОВНАТА ПРОСТОТИЯ ! ПРЕДИ ТРИ ДНИ ЦВЪКО РЕШИ И ЗАКРИ ПАРЛАМЕНТА, НО ВИЖДАЙКИ ЗАГУБАТА НА СТРУГАРКАТА ОТ ПЛЕВЕН ОТНОВО СЪБИРА БЕЗМОЗЪЧНИТЕ ЗА 100% ,,ЗА" , ПРЕДИ СЪЩОТО СТРУВАШЕ 100% ,,ПРОТИВ" !!! КОМУНИЗЪМ Е ТУК -10000% !!!!ГАРАНТИРАНО ОТ БАНКЯ !

156

Анонимен

преди 7 години

До ОХРИДСКИ.За 10 000 рубли си купуват 150 евро.Това са много рубли,за тоалетната или за подпалка на печката.Никоя държава не иска да инвестира в Русия.

155

Анонимен

преди 7 години

До 182.Не става така.Значи будалите,да забравят за кражбите на предишните комунисти,а да гледаме сегашните.Няма как да стане.БСП,са едни от най големите крадци на България.НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ!След тях са всички останали.

154

ОХРИДСКИ

преди 7 години

Наи-крадливото и мързеливо племе в България винаги са били комунистите.Те затова ставаха партизани и рушители на българската държавност. Те за рубли се продадоха на СССР и на Русия сега. Бяха готови да ни направят 16-та руска република и повярваите ми щеше да ни се случи това ,което днес се случва на братска Украина. Комунист /социалист ,атакист ,абевист ,депесар ,царист /на власт означава национален предател готов да продаде България.

153

181

преди 7 години

БСП отдавна не са най-големите крадци в България. Твоят идол Тиквата така яко ги засенчи, че горките *** изглеждат като скромни ученички сравнени с герберските мафиоти и Калинки. ГЕРБ е новата чума в България. Чума, след която ще се възстановяваме поне 10 години.

152

Мразя ви!!!

преди 7 години

На БСП им е ясно, че ще загубят изборите. Целта на задачата е да разочароват избирателя от политиците, за да няма стабилно правителство. В мътни води се краде най-добре. Тия страх и срам нямат от никого- толкова са долни - но на този свят има възмездие! БСП-то отговорете на народа,ако спечелите изборите един ден с кого ще управлявате- със същите, с които бяхте до сега ли? Иманяри сте на гърба на народа!

151

gtf

преди 7 години

Де спаха толкова време... мъчат се да вкарат повече гласове на дпс ми се вижда, преди да се оттеглят, като един от последните золуми... безродни продажници гроб

150

Анонимен

преди 7 години

До 173.Много точен въпрос,на който никой не смее да отговори.Така е от 70 години.Ти да видиш,какви сме прости.Затова ни управляват шмекери и шментикапели.Затова комунизма е обявен за терористична организация,не зависимо,че се пребоядисват с цветовете на дъгата,все са си ***!

149

ля ля

преди 7 години

много хора отидоха да гласуват за да махнат ДПС от управлението но вместо турци си докараха простаци в управлението и то за пореден път им вярват! алтернатива няма да това е ясно и тези избори не са от толкова голямо значение - но аз не би позволил тази леля да се качи на президентския пост само защото онзи лампион който до сега заема длъжността показа що за хора има в тази сбирщина наречена гЕРБ! от кол и въже *** събрани за да източват държавата за пореден път!

148

ОХРИДСКИ

преди 7 години

Колко са глупави нашите депутати .Как досега не разбраха ,че Мая Манолова не случаино прокара пред невиждащите им очи една комунистическа линия ,с която да огроничи гласуването на нашите сънарсдници в чужбина. Защото тези хора ,избягали от престъпното управление на БСП ,и Царя гласуват предимно за ГЕРБ и РБ.Така гласовете от чужбина за ГЕРБ и РБ стават по-малко.Така е като се подчиняваш на измислени патриоти ,за които патрииотизмът преминавал преди всичко през любовта към Русия.

147

ля ля

преди 7 години

много се радвам за за това че всичките "депутати" си гласуваха почивчица за да кажат сега че ИЗВЪНредно са се събрали за да си поговорят и да си поправят нещата за да станат изборите законни :)красавци

146

Анонимен

преди 7 години

Хе-хе-хе-е-е-е...! Ха сега, бате Бойко е на ход! Да го видим, биткаджията...! Охълца се пак! До вторник, време много...! А, както знаем, Борисов е много диалогичен, когато нещо му опре отзад...!

145

Анонимен

преди 7 години

До ViP.Да изчезнат всички червени,бозави,сини,зелени,жълти и други въшки,станали милионери на наш гръб.Няма никаква полза,от нито един от тях.Не видяхме нищо добро от никой политик,а им даваме заплата.Чета коментарите,тук на разни защитници на БСП,ГЕРБ и други крадливи формации.Нямате ли мозък?ПО ВРЕМЕТО НА КОЕ УПРАВЛЕНИЕ СМЕ БИЛИ ДОБРЕ?

144

Факт

преди 7 години

До Анонимендо 168 За самостоятелно управление на ГЕРБ вече и дума не може да става!Дори Цецо да надмине Дядо Коледа по производителност,пак не може да докара резултатът дотам.Освен ако България не набъбне изненадващо до към 8млн.!То всъщност и това е възможно,ако интегрират "бежанците" в избирателната система.....

143

Анонимен

преди 7 години

ЩОМ Е СПЕШНО,ЗНАЧИ РАБОТАТА ОТИВА НА ЗЛЕ. Но ако променят кодекса и Цецка спечели от раз , струва ми се че Бойко отново ще вика кравари и фермери в центъра на София, и от сега да му запазят стая в правителствена болница.

142

Хм

преди 7 години

До До Странджатадо 149 Тая анкета в ДНЕС(както и в другите сайтове) няма как да е точна,но дава някакви насоки все пак.Това,което липсва в нея е гласът на едни,дето не си падат по компютрите,но пък добре се ориентират към паричните потоци!При условие,че само ГЕРБ имат голям финансов ресурс в момента-правете си изводите.Другата неточност е резултат на Трайков-няма как реформаторите да съберат 10% да не говорим за повече.Колкото до ДПС-мълчат си и чакат втори тур-там им е силата(в пазарлъка)!