80

Анонимен

преди 7 години

Та кой иска да просии и живее на гарата. Но от злото е избрал по-малкото зло. В България може Йорк заплата да не получи работейки целият месец, ако въобще си намери работа. В чужбина съм, не е лесно, виждам толкова българи, които Милен за България и единствената причина е работата и оцеляването за да са в чужбина.

79

Мнение

преди 7 години

Не може да прескачиш капитализма и от феодализъм да скочиш в социализъм .Капитализма е строят който създава базата , върху която може да се гради надстройката.За да правиш силна социална политика, трябва да имаш пари.Вижте скандинавските страни , Канада и някои други.Няма соц. страна със силна социална политика.Затова от БСП да спрат да лъжат наивните хора.

78

Турчина

преди 7 години

Бетер българска работа

77

Турчина

преди 7 години

Бетер българска работа

76

Армагедон

преди 7 години

В Бг-тото като него са хиляди по малките и големи градове.Но тук е родината им,за разлика на този имигрант.Историята му със сигурност е"украсена" но и тука не са малко измамените от менте-бизнесмените с посредничеството и на нотариуси, адвокати че и депутати,политици и всякакви други "свободни професионалисти" Не е срамно или грях да си просяк,срамно а и престъпление да си лъжец и мошеник на свободна практика. Казвам ,на "свободна практика защото и прукуратурата е менте в БГ-гето.

75

Народна поговорка

преди 7 години

Веднъж научи ли се човек да проси вече никога няма да работи

74

Анонимен

преди 7 години

Първо, авторката на статията и нейните колеги от Дарик да вземат да си скъсат дипломите за псевдо-журналистика и да вървят да просят в Брюксел щом така привлекателно рекламират професията. Има и други начини, на едни витрини се саморекламират за да ги тъпчат. Този Младен (или както се казва) е един мързелив *** който пропилява живота като ***. По-добре на строежа за 30лв отколкото просяк за 30 евро! И тази история с кредита му е 99.9% лъжа. Да стои там, в България няма място за такива.

73

дебел депутат

преди 7 години

Да идва в България и да се хваща да бачка за 420 лв мин заплата или 330 чисто и да си щрака с пръстите,изборите идват и ще намаже някое кебабче на аванта.

72

Анонимен

преди 7 години

Всъщност той е подписал гаранцията не от глупост, а защото се е надявал на някакви облаги - примерно да стане "гъстак" с работодателя си т.н., все хитрини, които бедния *** си мисли, че ще го направят богат тежкар за нула време...

71

Врачанин!

преди 7 години

Моимет = МохамедТоя пък кой беше? Нек'ъф дето кара едни с 1/10 мозъци да си джаскат челата в паважа и да се гърмят, та да му седнат... некъде и некога?Лелееее, Господи! Слез да си обереш вересиите!

70

Анонимен

преди 7 години

Пр*сяк като пр*сяк

69

вера

преди 7 години

Не мисля, че с конфронтация се постигат позитивни резултати, но.... Очевидно в този форум пишат много т.нар. български турци. Слава богу не всички от тях мразят българите и България, аз лично познавам много такива. Но тези, които ни мразят,го правят силно и от сърце. Трудно е да си чужд и сред свои и сред чужди. Още по-трудно е когато не знаеш кои са свои и кои чужди. Затова мразите и затова получавате същото. И виждате това,за което имате очи.

68

хм

преди 7 години

Мехмед =Младен

67

Анонимен

преди 7 години

А туркините в Брюксел и Антверпен за 45 евро правят фак-енд-сак на всеки арабин и африканец а като бонус водят и дъщеря си

66

Анонимен

преди 7 години

Някой няма ли да публикува списък на думичките, дето не се заместват със звездички?

65

Българин

преди 7 години

Време е да се отървем от тая ***.Излагат ни пред света, мързеливи са и са неблагодарни.Какво да очакваме? Да проработят? Или да защитават България? Или да създават наука?... Освен, че са използвачи?Я да се махат!

64

Залчо

преди 7 години

Да не е луда да се прибира ***, у видинско не остана вече нищо за краднене

63

До 59

преди 7 години

*** "българки".

62

До 61

преди 7 години

Ще ти се, но не е!

61

?!

преди 7 години

До ГОСПОД Е С ПРОСЯЦИТЕБре, бре, бре!Значи, някой като иска да го хранят наготово, но не намери будали, готови да правят това доброволно, тогава готованецът сам /тоест насила/ да си вземе храна!Не му се дава обаче съвет сам да си потърси препитание чрез труд, ако някой наготово не му осигури работа /тоест, не го абонират за заплата, както през соца това беше гарантирано за всеки л*ум*пен/