8

Анонимен

преди 7 години

по-добре направо да им теглят чертата, 1 милиард по-малко не е никак зле.

7

BURZUM

преди 7 години

138 лв мин пенсия делено на 30.....ееееее много ги отпуснахте г-н ПРЕМИЕР затова мятат пачки и злепоставят алхимиците на МВР...

6

Анонимен

преди 7 години

До АнонименИмах предвид 3.01 долара на ден (за 30 календарни дни).

5

Анонимен

преди 7 години

Минималната пенсия в България е 161 лева, което прави 3.01 долара. Излиза, че наште пенсионери са направо едни скапани богаташи, които не знаят къде да си денат парите.....

4

миро

преди 7 години

Че те в България са само пет милиона,а сме мъничка държавица!

3

Анонимен

преди 7 години

Без а ставам циничен към сериозната тема и статията тези бедни да не са бедни като бежанците които нямат пари,нямат пари,бедно болни гладни жадни и плащат 5,10,20 хиляди евро на човек за да ги транспортират в ЕС?Това не са бедни хора вие имате ли 10-20 хиляди лева джобни пари за авантюри?Аз нямам и най-вероятно повечето от четящите тази статия също.Освен това голяма част от бедните хора постъпват много неразумно и безотговорно-имат много деца.Така само увеличават бройката на мизеруващи хора.

2

смЕх

преди 7 години

За правителствата на Китай и Индия прочетох какво смята "Икономист" , а къде сме ние нас май изобщо не ни броят хеле пък правителството на тиквата.

1

Володя

преди 7 години

И аз живея с по-малко от два долара, защото доларите са тоалетна хартия и не ми трябват. Печеля обаче десетки рубли всеки ден, *** се!