83

До 99

преди 7 години

Къде иска да ги разселване? Мигрантите си ходят където си искат. Щудно защо всички искат в натовски държави, глупави ли са?

82

Анонимен

преди 7 години

Ама той доларът си е хартиика. Крепи се на дългови книжа, а не на злато и ценни метали. Като спрат големите икономики от БРИКС да приемат американски ценни книжа и --- фърр

81

Анонимен

преди 7 години

абе я стига глупасти,русия срещу долара бвп на русия 1.7трилиона долара бвп на сащ 16-17 трилиона долара що не се гръмнеш бе,а китайския юан е неконвертируема валута което означава че има ограничение на финансовия контрол в превод не можеш да си купиш юани от пазара а само от централната банка по цена определена от нея некаква валута не е това по скоро местни хартиики

80

До 94

преди 7 години

Ами посочи ми една партия която иска да напуснем ес и НАТО? Значима партия, не такива на руска ясла.

79

Анонимен

преди 7 години

92 - Ми тогава защо пак ги заграждат? Да не би вече светът да не е свободен? Защо не пускат всеки да ходи където иска в свободния свят, мигрантите не са ли хора?И защо свободният свят иска да заселва мигрантите принудително, не се ли нарушават човешките им права

78

Анонимен

преди 7 години

До Кофти бъдеще:))))))))))))))))))))))) ahahahahahahahahНе че ми пука за долара, ама как си представяш Русия да замести САЩ за Китай ? В смисъл, как точно Русия ще направи производство и ще е пазар за трилиони ?И как мислиш, че ще се получи това ако долара стане 'хартийка'?аман от форумни '***.и.' !

77

До 89

преди 7 години

Емитира в юани защото в друго не може заради санкциите укрепващи икономиката. Емитира защото има крещяща нужда от кредитиране. Резервите се топят главоломно. Деньги нет, но вь держитес!!!

76

Анонимен

преди 7 години

САЩ ще съществуват докато по света има *** които да им вярват и да ги подкрепят.НЕ ДА ГИ ПОДКРЕПЯТ, А ДА ИМ СЛУГУВАТ.

75

Кофти бъдеще

преди 7 години

Русия наистина е вдигнала мерника на долара, а китайците са на кантар. Ако те кажат "да", доларите стават луксозна тоалетна хартия. Американците от това ги е страх и предпочитат да запалят Европа, отколкото да загубят "правото" си да печатат пари, когато им потрябват за нещо.

74

Анонимен

преди 7 години

88 - Че защо не управляват сега? Защото народът като разбра, че са измамници и крадци им би дузпата.

73

Анонимен

преди 7 години

САЩ ще съществуват докато по света има *** които да им вярват и да ги подкрепят.

72

Анонимен

преди 7 години

До 85След като скъсахме с комунистическото минало и народа можеше да се придвижва по белия свят границите станаха излишни. Те пазеха нас да не бягаме в гнилия запад. В един свободен свят границите са като порта насред поле.

71

Анонимен

преди 7 години

Абе железа, ама може едно да остане, а то ще е достатъчно.Това си го мислят и американците и си стискат иджиса между кълките.

70

Анонимен

преди 7 години

"Седем учени взеха Нобеловите си награди в САЩ."---------------------------------И от тях нито един американец. Кражбите и заграбването са запазена марка и приоритет на САЩ от създаването им.

69

Анонимен

преди 7 години

ЦЯЛАТА ИСТЕРИЯ Е ЗАРАДИ БРИКС.ДНЕС Е ИМАЛО СРЕЩА НА ВИСОКО РАВНИЩЕ И ПАК СЕ Е ОБСЪЖДАЛ ВЪПРОСЪТ ЮАНЪТ ДА СТАНЕ ВАЛУТА ЗА ОБЩО РАЗПЛАЩАНЕ. И ТОГАВА НА ДОЛАРА ЩЕ МУ КЛЮМНАТ ВИСУЛКИТЕ.А РУСИЯ ДОРИ ВЕЧЕ ЕМИТИРА ДЪРЖАВНИТЕ СИ ЦЕННИ КНИЖА В ЮАНИ.

68

До 85

преди 7 години

Ка управляваха тези предатели? С преврат ли взеха властта или как?

67

Че

преди 7 години

Казано е: когато вече няма хляб без понататъшно отдаване на "времето на неродените овчиции" в ръцете на "стопанина", и оФцете са напът да изкъртят оградата на кошарата и да пометат "стопанина", дай им зрелища - посочи им "врага зад оградата". Интересното е, че и "врага" прави същото ... все пак наближава денят за назначаване ...оффф пърдон - за "избори" на нов "стопанин" на оФцете ... Горките овчици - и едните и другите ...

66

Анонимен

преди 7 години

Американците си имат Иджис, дреме им от къде ще свалят руските допотопни железа.

65

Анонимен

преди 7 години

До 79 - Защото в София управляваха национални предатели, които по заповед дори разградиха и границите

64

Анонимен

преди 7 години

Американците стоят разкрачени, защото не знаят откъде ще им дойде - от Чукотка или от Калининград.